ASHKAN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 1 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 39 امتياز: 91 تشکر کرده: 13 تشکر شده 31 بار در 18 پست
محل سكونت: MARKAZE MAHDE KUROUSH
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 آبان ماه ، 1388 23:52:29 موضوع مطلب: آبانگان 11 آبان در بنیاد جمشید
نخست درود ایزد توانا را که هر چه که دارم از خرد و توانایی اوست .
سپس درود بر همه ی دوستان گرامی ... امیدوارم که سلامت و نیکو باشید .
آبانگان در بنیاد جمشید در روز 11 آبان ماه سال 1388 خورشیدی برگزار گردید . جشن را آرام و ساده برگزار کردیم
دلیل آن هم در گذشت پدر تنی از دوستان ما در بنیاد جمشید بود و خواستیم تا با این کار روح پاکش را سراسر آرامش کنیم .
جشن ساعت 5 پسین آغاز گردید و تا نزدیکی ساعت 7 پسین نیز ادامه داشت . عهده دار اجرای این جشن بانوی گرامی
"بانو شهرزاد "بودند که با سخنان زیبای خود و هنر سخنوری خود گرمای جشن را چندین برابر نمودند . نخستین سخنان
را تنی از دوستان و هموندان گرامی "ارتباز " ایراد کرد که راجع به چرایی و چگونگی برگزاری آبانگان در گذشته و امروز بود
که این دوست گرامی را و دانش بسیارش را بار دیگر به ما نشان داد و موجب افتخار ما به همکاری با چنین بزرگوارانی شد .
سپس گوش سپردیم به سخنان زیبای استاد گرامی " جناب استاد عطایی فرد " که پیرامون کوروش و جایگاه او در تاریخ ایران
زمین سخن گفتند . همینجا بود که با سخنوری بسیار پر شور و قدرت استاد شور دوباره ای جشن ساده ی مارا فرا گرفت و
شکوهی را که دو تن پیشین به این سادگی جشن بخشیده بودند دو چندان کرد . پس از سخنان بسیار آگاهی بخش استاد نیز
پرسش هایی شد که از آن ها می توان از " چرا برخی ذوالقرنین قرآن را کوروش می دانند ؟ آیا این حقیقت دارد ؟ " یاد کرد که استاد
با پاسخ کامل خود جای هیچ پرسش بیشتری را نگذاشتند .
در پایان باید بگویم که با این که ساده بر گزار شد اما بسیار گرم بود و جای خالی تمامی دوستانی که نبودند نمایان بود .
امید وارم که در جشن های پسین از وجودشان بهره مند شویم و امید داریم که هر کجا که هستید شاد و سربلند و پیروز باشید
و سر گرم افتخار آفرینی برای ایران و نام اهورایی آن ...
یک پوزش هم بدهکار هستم به دلیل ایرادی که در شبکه ی اینترنت بود و نتوانستم گزارش جشن را زود تر به شما برسانم .
عاشق شما و عاشق ایرانم هستم ... چرا که ایران هویت من است و شما هویت هویت من هستید ... اشکان ... 1388/8/13
آخرين ويرايش توسط ASHKAN در تاريخ جمعه، 15 آبان ماه ، 1388 00:44:31; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربرانی که برای این ارسال از artabaz تشکر کرده اند niloofarmehrzamin
محل سكونت: تهران
seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 920 امتياز: 2903 تشکر کرده: 372 تشکر شده 1053 بار در 598 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: دوشنبه، 18 آبان ماه ، 1388 14:02:44 موضوع مطلب: سپاس از استاد عطایی
درود فراوان
سپاس از استاد عطایی که بی هیچ چشم داشتی همواره در خدمت فرهنگ ایران زمین بوده اند و ما را در این نشست یاری دادند. _________________ دبیر پایگاه پژوهشی هخامنشیان، رسول صیقلی
کاربرانی که برای این ارسال از seyghaly تشکر کرده اند Souren
omidataeifard جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 23 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 676 امتياز: 1740 تشکر کرده: 113 تشکر شده 803 بار در 420 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 18 آبان ماه ، 1388 19:49:35 موضوع مطلب:
با درود و سپاس از مهرورزي شما
اميدوارم كاربران ارجمند با تواني بس بيشتر به ايران پژوهي خود ادامه دهند
پاينده باد ايران بزرگ
درود بر زرتشت كورش فردوسي _________________ به سوی ایران بزرگ بر پایه میهنسالاری آریایی
omidataeifard.blogspot.com