niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 25 فروردين ماه ، 1388 19:28:06 موضوع مطلب: اسطوره ی دادگستر
اسطوره ی دادگر که در اسلام منجی خوانده میشود یک اسطوره ی یکسر ایرانی می باشد که رنگ و لعاب عربی به خود گرفته اینکه سوشیانت و مهدی اشاره به یک شخصیت است یا از یکپارچگی دو شخصیت به وجود آمده نمی دانم اما روشن است هسته ی نخستین این خیزش از ایران زمین است چرا که همیشه در فرهنگ اسطوره ای ما ایران سرزمین آزادگان و بیشه ی شیران نام گرفته است .اما آنچه که در فرهنگ ما درد آور است اینست که ما چشم براه هستیم همیشه و همیشه اما نمی دانیم چشم به راه که هستیم ؟ ما نی دانیم او کی می آید؟ او چه دینی دارد؟ چه مرامی دارد؟ آیا اندیشه های او با ما هماهنگی دارد ؟ آیا آمدنش نزدیک است یا دور ؟ تنها می دانیم کسی میآید که نامش مهدی است . من از باورمندان به مهدی می پرسم : آیا مهدی را می شناسید ؟ چه حسی به او دارید؟ آیا باور دارید که با آمدن او مشگل شما برآورده می شود ؟ او برای دادگستری میآید آیا با حقیقت عدل و داد اشنا هستید ؟شاید می آید تا داد یک ستم دیده را از شما بگیرد ؟آن گاه شما شاید می بایست به مبارزه ی او بر خیزید !آنگاه سرانجام اینهمه نالش و مویه و بر سر کوفتن شما چه می شود؟ آنگاه به خودتان نفرین نمی کنید چرا اینقدر زمان را برای نیایش کردن به درگاه خداوند هدر کردید ؟ راستی چرا ما خود برای بهتر شدن زندگیمان تلاش و کوشش نکنیم ؟ چرا باید بیندیشیم ما یکسری بچه یتیم هستیم که باید یک بزرگتر با لا ی سرمان باشد که داد ما را از دیگران بگیرد ؟شاید بیندیشید من می خواهم فلسفه ی وجود او را رد کنم و به او باور ندارم .راستی اصلا چرا باید او بیاید با وجودی که ما انسانهای خرد ورز می توانیم با تلاش و کوشش هر چیزی را به دست آوریم؟ مشگل همین جاست اصلا نمی دانیم چرا او باید بیاید ؟ برای نمونه یک نفر به خودش بگوید من مشگلی ندارم برایم هم مهم نیست او بیاید یا نیاید!
مشگل اینجاست که این اندیشه ذهن ما را به خود سرگرم نکرده ؟ راستش را بگویم اصلا به آن ایمان نداریم ؟ برای نمونه یکی بگوید از زمان بلای چنگیز می گفتند زمان خیزش تزدیک است تا زمان حال چه قدر آدم مردند و صلوات فرستادند اما او نیامد؟.من یک روز در این اندیشه شدم او کی می آید ؟ او کی می آید ؟ اصلا من باید چشم براه او باشم و زندگیم را برای نیایش به درگاه خداوند برای خیزش او به هدر بدهم ؟ اصلا ارزشش را دارد ؟ فکر کردم شاید راهی برای دانستن این پرسش باشد !ین بود که
یک روز به پاساژ کتاب رفتم و هر کتابی که درباره ی مهدی بود خریدم و گفتم من باید بدانم مهدی کی می آید؟
مهدی کی می آید ؟
حال پاسخ این پرسش را از زبان پدرش و سایر امامان بخوانید :
پدر مهدی می فرماید: مهدی زمانی می آید که یادش در دلها مرده است
امام علی می فرماید : او زمانی می آید که از دین خارج شوید همچنان که از لباس خارج می شوید
پیامبر می فرماید :او زمانی می آید که دین داری به مانند نگه داری آتش در کف دست است یا فشردن بوته ای خار در مشت بسته
پیامبر می فرماید: او زمانی می آید که مسجد ها زیبا اما تهی از مومنان باشد
اما صادق می فرماید :او زمانی می آید که مردم خدا را نشناسند...
پیامبر می فرماید : مهدی زمانی میآید که در آن زمان از اسلام جز نامی و از قرآن جز نقش و نگاره ای نباشد مسلمان تنها به نام مسلمان خوانده می شود اما به اسلام از هرکس بیگالنه تر است
امام صادق فرمود:چگونه خواهید بود هنگامیکه بدون هدایتگر باشید و بدن دانش و آگاهی بمانید ؟
پیامبر می فرماید:از اول سال هفتاد و حکومت کودکان به خدا پناه ببرید .فتنه ای رخ می دهد و ابتدای آن بازی کودکان خواهد بود
امام علی می فرماید: زمانی مهدی خواهد آمد که افراد فاسد و زناکار به ناز و نعنت می رسند و فرومایگان مقام و موقعییتی پیدا می کنند و انسانهای با انصاف ضعیف می شوند
پیامبر فرمود : او زمانی می آیدکه: تا آنکه مرد بر سر راه زنان می ایستد و چون درندگان به آن تجاوز می کند بهترین آن مردم کسی است که می گوید : ای کاش او را پشت دیوار پنهان می کردی و در برابر دیگران این کار را انجام نمی دادی !
و در بیانی دیگر:
آن مردمان چون حیوانات در میان راه را بر هم می بندند و با هم گلاویز می شوند و انگاه یکی از آنان به مادر و خواهر و دختر او در میان راه و در برابر چشمان دیگران تعدی می کند و یکی پس از دیگری این کار زشت را انجام می دهند ولی کسی این کار زشت را نکوهش نمی کند بهترین آنان کسی ست که می گوید : اگر از جاده و از دید مردم دور می شدید بهتر بود
پیامبر می فرماید: که او زمانی میآید که مردم روز را به شب رسانند در حالیکه مردم از هم می پرسند زمین امشب چه کسی را در خود فرو برد و چه کسی زنده و چه کسی مرده است؟
امام باقر می فرماید: آن چه که به انتظارش هستید نخواهید دید مگر زمانی که چون بز مرده ای شوید که در زیر چنگالهای درنده ای قرار گرفته است که برایش فرق نمی کند بر کجا دست گذارده در آن هنگام نه محلی دور از دست از تجاورز است که به سوی آن بالا روید و نه پناهی دارید که به آن تکیه دهید
به این یکی بیندیشید که شاهکار است:
پس از من چهار فتنه به شما رسید:در فتنه ی نخست خون شمارا روا می دارند و کشتار زیادی می شود و در بلای دوم خونها و داراییتان روا دانسته می شوند و در بلای سوم خون و مال و دارایی و نوامیس و در بلای چهارم که بسیار کور و کر است و بسیار سخت
... و هیچ کس از آن بلا پناهی نمی جویید ....که راه نجاتی نخواهد بود از جنگ و فرار و آوارگی
پیامبر می فرماید : سوکند به خدا... دنیا به پایان نمی رسد مگر زمانی فرارسد که نه قاتل بداند برای چه دست به قتل زده و نه علت کشته شدن مقتول روشن باشد و هرج و مرج همه جا را می گیرد ...
امام صادق می فرماید : آنقدر از انسانها می میرند که از هر هفت تن 5 تن نابود شوند
امام علی : او نمی آید مگر اینکه یک سوم کشته شوند یک سوم بمیرند و یک سوم باقی بمانند
امام صادق می فرماید: مهدی پدیدار نمی شود مگر اینکه نه دهم مردم بمیرند و نابود شوند
امام صادق می فرماید: امام زمان نمی آید مگر اینکه دو سوم مردم جهان بمیرند
از او پرسیدند : اگر دو سوم مردم کشته شوند پس چه تعداد زنده خواهند ماند ؟
ایشان فرمود :دوست ندارید از آن یک سوم باشید؟
از دیگر رویدادهایی که باید رخ دهد خشکسالی و همچنین باران عجیبی که محصولات کشاورزی را فاسد می کند و سه سال خشکسالی پی در پی به گونه ای که دریاچه ی خزر خشک می شود و پس از آن ویرانی تمدنها (شاید به این دلیل با شمشیر می جنگد ) و معملمه دختران با خوراکی ....
حالا شما خودتان داوری کنید شما برای چه زاری می کنید؟می خواهید خودتان را به این دوران فلاکت بار برساانید ؟ شما این زندگی گرانبها رابهر چه در گوشه مسجد ها برای خواندن فلان دعا و نیایش هدر می دهید آیا شما فکر می کنید او به این آسانی که شما فکر می کنید می آید ؟از کجا معلوم که شما در این دوران سیاه از آن دو سوم نباشید ؟
گیرم که ایشان آمد پس از سالها وحشیگری و آدم کشی آیا شما می اندیشید با آمدن مهدی همه چیز با خوشی پایان می یابد نه جانم ! تازه اول کشتار های بزرگیست که جویهای خون از عالمان شیعه و شیعیان و مسلمانان و عالمان سنی و جباران و ستمگران به راه می افتد کجای کار هستید ؟ می گویند مهدی در دوران جنگ بر روی اسبش می خوابد و تنش پر از خون و عرق است و از خون مردمان تا زانوان مهدی بالا می آیند که بیشترشان همین مسلمانان گمراه هستند که ما هم اکنون با آنها درگیر هستیم من از شما ملت ایران می پرسم ما برای چه بر سر مذهب با هم گلاویز می شویم و همدیگر را زندان می کنیم و به مادر ها و همسران به مانند دسته ی گلمان ناسزا می گوییم به من بگویید آقایان عزیر! خانمها چرا باید در این بی فرهنگی شما برای هیچ و پوچ بی آبرو شوند به من بگویید! ای مردمان با فرهنگ که ادعاهایتان گوش فلک را کر می کند چرا به خودتان ناسزا نمی گویید؟ از کجا معلوم که مادر یا همسر آن آقا خیلی خانم و با وقار باشد؟
پرسش دیگر یعنی ما نمی توانیم خودمان با دست خودمان خوشبخت شویم باید به مانند آدمهای سادیسمی چشم به راه آن دروان نکبت بار باشیم ؟
من به عنوان یکی از عاشقان مهدی آرزو دارم در دوران زندگیم زمینه ی ظهور مهدی فراهم نشود ؟ نمی خواهم مگر من چقدر عمر می کنم ؟من می خواهم دراین باقی زندگیم جز شادی و پیروزی و خوبی چیزی نبینم ؟ همیشه می گویم مهدی جان ! جانم به فدایت همانطور پشت ابر بمان! و از پشت ابر ما را هدایت کن!
که تو می توانی !
چرا باید انرزی جوانان این مملکت بر سر این مسایل دور از ذهن فدا شود؟ من به معجزه ایمان دارم . من به مهدی ایمان دارم . اما من می گویم یک دین دار نخست باید پژوهش کند پس از آن به خاطر باورهایش دیگران را بکشد و مادران و پدران را داغدار کند . خیزش مهدی همچون روز قیامت یک سرنوشت است که بر این جهان می گذرد می خواهی برای وحشت تنهایی های او به درگاه خداوند نیایش کن اما یادت باشد برای چیزی که هنوز در باور آن به ایمان نرسیدی حق نداری به دیگران توهین کنی یا او را آزار دهی . میازار موری که دانه کش است ! چه برسد به آدم
ما زمین نداریم؟ ما ثروت طبیعی نداریم ؟ ما عقل و منطق نداریم ؟ ما هوش سرشار نداریم؟ ما جوان رشید کم داریم ؟ ما جوان تحصیل کرده نداریم؟ ما فرهنگ 10000 ساله نداریم ؟ چه مرگمان است !!!
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 27 فروردين ماه ، 1388 16:09:38 موضوع مطلب:
جناب بازرس درود بر شما
ما برای سرافرازی نیاز به الگوی مناسب داریم . من با پژوهشی که کرده ام متوجه شدم این الگو در فرهنگ ما وجود دارد اما باید آن را باز نگری کنیم تا بتوانیم به کمک آن انگیز ه ی لازم را در جوانان ایجاد کنیم . جناب بازرس من نمی توانم ساکت بمانم ببینم که هالی و ود با کمک اسطور ه ی دادگستر ما چهر ه هایی همچون مرد عنکبوتی را می آفریند و مغز جوانان دنیا را شتشتوی مغزی می دهد که ما ناجیان شما هستیم که ما سروران شما هستید و تمام فیلمنامه را از روی اوستا و متون شیعه نگاشته و جوانان ما را به سوی خود می کشاند . . من می خواستم دست آنها را رو کنم و فیلمنامه ی آن را جمله به جمله نقد کنم . اما یادتان باشد که شما نگذاشتید
با سپاس _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !