niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 18 اسفند ماه ، 1387 16:20:09 موضوع مطلب:
در جواب هم وطنان ترک گرامی باید بگویم فرهنگ ترکی دست کمی از فرهنگ عربی ندارد بلکه دهشتناکتر است جز چند شهر از جمله تبریز و شهرهایی از آذر بایجان غربی بقیه ی ترکها
از دیدگاه من در فقر فرهنگی دهشتناکی به سر می برند . من ترکها خوب می شناسم به جز ترکهای تبریز که مردمانی بسیار متمدن و با فرهنگی هستند و برای ما باعث افتخار هستند.
بیشترین آمار دختران فراری در شهر مهاجر نشینی مانند شهر قم دختران ترک می باشند با اینکه ترکها مردمانی رگ گردنی و ناموس پرستی هستند ببینید با دختران و همسران خود چگونه رفتار می کنند که اینقدر آمار این دختران رها شده در خیا بانها بالا می باشد . خانمی ترک می گفت آنقدر هر شب از دست شو هرم کتک می خورم که افتادگی زهدان پیدا کردم و یک کلیه ام از جایش افتاده است . بیشتر زنان ترک در بخش مرفه نشین شهر قم یا خدمتکاری می کنند و یا ... نمی دانید ما مردم شهر قم چقدر از آنها حمایت می کنیم گاهی وقتها ما باید با پدر و مادر های آنان در بیفتیم تا اینقدر به دخترانشان ستم نکنند . بالاترین رقم فحشا و دزدی در شهر قم مربوط به بخش ترک نشین قم است . تعدد ازواج در بین نژاد ترک بی داد می کنند و انان چند زن را در یک خانه نگه می دارند و آنان را به قالی بافی و یا کار در خانه های مردم می گمارند و خودشان آزاد ول می گردند به رای من عربها در رفتار با زنانشان خیلی ملایمتر هستند من با چشم خود دیده ام . آنان هرگز زنانشان وادار به کار در خانه های مردم نمی کنند . من به شما ترک زبانان می گویم در شهر های منطقه هیچ خبری نیست آنان از سادگی شما سوئ استفاده می کنند . خودتان هم خوب می دانید که هیچ مردمی دوست داشتنی تر از مردم ایران نیستند . ترکها مردمانی ساده و پاک طینت هستند اما باید هوش و درایت خود را به کار بیندارند فقط یک نگاه به کشور ترکیه بیندازید ببینید بین بخش اروپایی و آسیایی آن چه تفاوت چشمگیری وجود دارد . حال بدانید که با شما چه خواهد کرد . بروید بخوانید که پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی چه اختلاف طبقاتی دهشتناکی به وجود آمد . مردم جوانمرد ایران کجا آن ترکهای دست نشانده کجا ؟ در شهر قم مهاجرین قمی و برخی از قمی ها با ترکهای فرهیخته تبریز و برخی شهرهای دیگر ازدواج می کنند من یکبار هم نشنیده ام که بگویند ما یک نژاد جدا بافته هستیم . این حرفها برای شما جوجه روشنفکر هاست که راه را از چاه نمی دانید ! بروید راه نیاکانتان را پیش بگیرید و ببینید چه افتخاراتی برای این مملکت آفریده اند که ما پارسها باید از آنان درس بگیریم
پاینده ایران !