کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - منشور فیلم کوروش کبیر

منشور فیلم کوروش کبیر

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> توژها(فیلم ها)

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: تهران

Sajad_bp
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

وضعيت: آفلاين
20 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 347
امتياز: 828
تشکر کرده: 124
تشکر شده 287 بار در 168 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 21:20:42    موضوع مطلب: منشور فیلم کوروش کبیر پاسخ همراه با اعلان

بیایید تا دیر نشده دست بکار شویم . چندیست زمزمه های ساخت فیلم سینمایی کوروش کبیر شنیده می شود و ظاهرا در حال طی مراحل نخستین خود است . از واکنش شما دوستان عزیز مشخص شد که همگی

نسبت به این فیلم حساسیت دارید . من نیز با نگرانی به خاطر سابقه ای که از ساخت فیلم های تاریخی در ایران سراغ دازم نتوانستم دست روی دست بگذارم . من ایمیل تهییه کننده ی فیلم را پیدا کردم و '

پیشنهاد می کنم با نوشتن منشوری دغدغه های خود را به او گوشزد کنیم . حتی اگر این فیلم هیچ گاه ساخته نشود . از همه که کوروش را دوست دارند می خواهم در این جا بند هایی که به ذهنشان می رسد

را بیاورند تا اگر مورد توافق سایرین بود در منشور بگنجانیم .

همه می توانند به تعداد نا محدود مواد مورد نظرشان را ذکر کنند اما قرار گرفتن هر یک از آنها منوط به نظر سایرین است پس خواهش می کتم علاوه بر اینکه مواد مورد نظر خود را می گذارید راجع به دیدگاه سایرین نیز نظر

منفی یا مثبت حود را بدهید و در پایان بعد از توافق بر سر مواد منشور شروع به جمع آوری امضا می کنیم .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Sajad_bp تشکر کرده اند parisa-s, apadana, arya

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 404
امتياز: 1173
تشکر کرده: 449
تشکر شده 439 بار در 238 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 21:32:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خيلي عاليست جناب سجاد .. سپاس از شما..من به شخصه با ديدگاه شما موافق هستم .
شايد اين تنها كاري باشد كه بتوانيم انجام دهيم....
البته از هموندان خواهش ميكنم ، اين شرايط را بپذيرند كه ديدگاهشنان را از روي منطق بيان كنند و احساسي ننويسند !!!!

نخستين ديدگاه را با اجازه ي دوستان مينويسم .
1) فيلم ساخته شده بايد به دور از مسائل سياسي و عقيدتي روز باشد . بايد تا آنجا كه امكانش هست حقيقت بيان بشه و از خرافه گويي و تحريف و كم گويي پرهيز شود. ما تنها خواهان شناساندن شكوه گذشته ي ايران به جهان هستيم .در ساخت اين فيلم تاريخ شكوهمند ايران را به دليل مسائل سياسي روز نبايد لكه دار كرد .

من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند apadana, arya
محل سكونت: كرمان

diaoko-3
هموند عادی

11 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 14
تشکر کرده: 0
تشکر شده 4 بار در 2 پست

محل سكونت: كرمان

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 21:45:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من ازتردیدبیزارم ولی بایدبه خیلی چیزهاشک کرد

چراکه هیچ گربه ای درراه خداموش نمیگیرد.

ازاینهابعیدنیست بگن کورش مسلمان بوده!!!!!!!

ولی بازهم متن درموردبزرگترین شاه ایرانیست.پدرابدی پارسیان

بایدچشم دوخت وانتظارکشید.......

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از diaoko-3 تشکر کرده اند arya

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2080
امتياز: 4825
تشکر کرده: 697
تشکر شده 1024 بار در 734 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 22:14:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب سجاد درود بیکران

من یک چیزهای در دلم چون دمل چرکی هست میخواهم بگویم

در سریال یوسف پیامبر بیشترین خیانت به ملت ایران و ملت مصر شد یک گروه مستبد بدون اینکه از کارشناسان فرهنگی و تاریخی مصری یا ایرنیان پژوهشگر دیدگاهی بخواهند نشستند دور هم و 6 میلیارد پول این مملکت را تباه کردند کدام شخصیت هنری که سرش به تنش بیارزد از این سریال سپاسگذاری کرد

همش خودشان از همدیگر ستایش کردند و هی از هم خوششان آمد و هی از خودشان گفتند و هی خودشان تحویل گرفتند

تنها گروهی که از این سریال خوششان آمد همان مسلمانان سنتی بیسواد بودند که شخصیت زلیخا و یوسف ی که ملاهای مکتبی قرآن از آن در ذهنشان پرورانده بودند به روشنی در این سریال دیدند و حظ کردند

از آن دیالوگهای بی در و پیکر که انگار من و شما داریم با هم سخن میگوییم نه یک واژه ی ویژه ی قبطی نه سخنی از فرهنگ و آداب و رسوم

یادم نمیرود در آن سکانس که پوسف پیامبر پدرش را بر تخت نشاند پدرش دستش را بر کف سرش گذاشت و گفت : من بر تو ولایت دارم !لابد آن موقع در مصر ولایت فقیه بوده که پدرش ذوب در ولایت شده

آدم از این سخنان احساس دراز گوش بودن میکند

یا برای نمونه همه مصریان از زن و مرد موهای سرشان و مردها ریش و سبیل را میتراشیدند و از سر تا پا را با روغنی خوش بو چرب میکردند و بر سرشان کلاه گیس میگذاشتند و یوسف پیامبر که بزرگ شده ی دربار است با یک پشته ریش و سبیل در بینشان راه میرود و هیچ کس نه میگوید این کار شما نیک است نه بد

آخر مگر میشود کسی به مانند شاه بر خلاف فرهنگ و هنجار های یک جامعه رفتار کند نه کسی از او پیروی کند و نه کسی پرخاش کند

بگذریم که آن نامزدش به مانند خال خامباجی چی پوشیده بوده همه میدانند زنان دربار مصر چه سر و لباسی داشتند خودتان بخوانید ...

یک مصری به من گفت شما با این سریال ساخنتان آبروی ما را بردید این کاخ فرعون مصر بود یا طویله !!!!!!!!

بعد هم در تاریخ نیامده یوسف دوزنه شده نه در نسک های اسلامی نه در قرآن و نه در هیچ جای دیگر برخی گفتند همسرش این بود یا آن !

آن سکانس جوان شدن زلیخا که نگو !!! شاهکار بود و چه قدر هم جوک شد !!!

شگفت آنکه این بخش در قرآن نیامده

بلکه از روی یوسف و زلیخا که یک داستان تمثیلی -عرفانی ساختگی برای بیان آموزه های دینی به مانند داستان سیمرغ عطار ساخته شده

چکیده سخن اینکه خواهش میکنم به آقاری جوزجانی بفرمایید اگر میخواهد این کورش را به کمدی و جوک های همراه شود همان سنگینتر که ساخته نشود با سپاس

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

Sajad_bp
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

20 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 347
امتياز: 828
تشکر کرده: 124
تشکر شده 287 بار در 168 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 22:53:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من نیز اینجا دومین پیشنهاد را اینجا مطرح می کنم :

ما خواهان آن هستبم اگر قرار است درباره ی کوروش فیلمی ساخته شود باید توجهی ویزه یه آداب باستانی ایران زمین شود . باید توجهی ویزه آنگونه که درخور شکوه تمدن باستانی ایران است به طراحی های صحنه و لباس شود و گوشزد می کنیم که از دکور ها ی پیش ساخته ی موجود که همگی یادآور معماری عرب بادیه نشین استفاده نشود و لباس ها نیز باید با توجه به نگاره های باستانی تهیه شوند نه با دیدگاهای دینی .

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Sajad_bp تشکر کرده اند apadana

seyghaly
مدیر سایت
مدیر سایت

8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 931
امتياز: 2934
تشکر کرده: 373
تشکر شده 1071 بار در 606 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 23:28:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر سجاد گرامی و دیگر هموندان

کمی شکیبا باشید، تا چندی دیگر با دبیران انجمن های فرهنگی و دوستداران میراث فرهنگی نشستی تر تیب خواهم داد و پیش نویس این منشور را خواهیم نوشت.

پاینده ایران زمین
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از seyghaly تشکر کرده اند Sajad_bp
محل سكونت: Kerman

farzande_IraN
هموند کوشا

16 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 67
امتياز: 150
تشکر کرده: 27
تشکر شده 62 بار در 41 پست

محل سكونت: Kerman

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 09:49:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان گمان کنم این سومین جستاریست که پیرامون این فیلم باز کرده ایم . و در نوشته هایمان همواره گلایه مند و توقعات زیادی داشته ایم که خوب من حق می دهم زیرا این برگرفته از مهر فروان من و شماست .
اما :
این را هم باید ببینیم که این نخستین فیلم ایرانیست که در این باره ساخته می شود و نباید توقع داشت که از همه لحاظ سر باشد . دوم اینکه امکانات فیلم سازی در ایران برای همه ما روشن است و نمی توان توقع داشت بمانند فیلم های هالیوودی از افکت ها . انیمیشن های ساختگی و .. بتوانند بهره جویند .

اما با این اندیشه شما همسویم که می توانم با گردآوردن منشور و دیدگاه های هم میهنان در بهتر ساخته شدن آن یاری رسان باشیم .

پیروز باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
محل سكونت: يزد

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

20 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 139
امتياز: 394
تشکر کرده: 273
تشکر شده 146 بار در 91 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 11:54:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان گرامي چه خوب بود اين فيلم در حال حاضر ساخته نميشد.
دلايلم بسيار است و بيشترشان را نميتوانم در فضاي عمومي بگويم.
بهتر است اميدمان را از دست ندهيم.

اكنون كه قرار بر ساخت اين فيلم شده من هم به منشور نام برده شده كمك خواهم كرد تا دينم را بر گردن پدرم كوروش بزرگ به جا آورم.

از دادار نيك انديش خواهان كمك هستم براي هرچه بهتر ساخته شدن فيلم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

20 مرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 11:55:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ابتدا ميخواهم به فرزند ايران بگويم ما قصد سرگرمي و بازي را نداريم. نميشود بگوييم چون نخستين پروژه است اگر خراب شد؛ عيبي ندارد. اگر براي آزمايش فيلم ميسازيم كه برويم از مشاهير ديگر شروع كنيم تا وجه كوروش بزرگ والاترين شخصيت جهان را زير سوال نبريم. در جستار گذشته يادآوري كردم كه قدم نخست را بايد محكم برداشت.

بازگشت به بالا

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

20 مرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 11:56:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من با دو ديدگاه گذشته موافقم و ديدگاه سوم را قيد ميكنم:

3) در فيلم ساخته شده بايد تعاليم زرتشت و دين كوروش تمام و كمال رانده شود و مذهب رسمي كنوني كشور در آيين باستان اختلال ايجاد نكند.

دوستان اظهار عقيده شان را فراموش نكنند.

بازگشت به بالا

محل سكونت: همه جاي ايران سراي من است

bahram
هموند عادی

11 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 24
امتياز: 53
تشکر کرده: 31
تشکر شده 12 بار در 10 پست

محل سكونت: همه جاي ايران سراي من است

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 22:02:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود
بيخودي دلتون رو صابون نزنيد
اگر بخوان فيلم بسازن..مطمئن باشين ابروي ايران و كوروش رو ميبرن...بهتره جلوشو بگيريم تا اينكه تشويقشون كنيم....مگه نديدين رهبر گفت اين ها مظهر ظلم و ستم بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نام اهورای پاک که کوروش ها را آفرید. آرش از کوه دماوند وطن را نگریست
و صدا زد: کوروش! مام میهن تنهاست ، نکند بار دگر رنج سکندر بیند
و هزاران کوروش.... و هزاران آرش.....
ای آریایی!
در انتظار کدامین سوار سفید پوشی که تو را به سرزمین آرزوهایت برساند ، نشسته ای !؟
به سرزمین کوروش ایمان بیاور که اینجا بهشت ماست

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از bahram تشکر کرده اند arya
محل سكونت: شیراز

arya
هموند بسیار کوشا
هموند بسیار کوشا

7 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 87
امتياز: 463
تشکر کرده: 2532
تشکر شده 145 بار در 60 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 23:13:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بادرود به هموندان نیک اندیش ونیک آیین

آگاه باشیم که چنین فیلمی که بر اساس زندگی وآیین مردمان آن زمان باشد وراستی ها را نمایش دهد در چنین هنگامی ساخته نخواهد شد واگر ساخته شود چهره و آیین ایرانیان را دگرگون خواهیم دید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از arya تشکر کرده اند apadana

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 404
امتياز: 1173
تشکر کرده: 449
تشکر شده 439 بار در 238 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 13:24:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با دورد

از دوستان گرامي خواهشمندم ديدگاه خود را به گونه اي بنويسند كه بشود آن را ارائه كرد .
ما ميخواهيم تلاش خودمون رو بكنيم تا اين فيلم به بهترين صورت ساخته شود . من احساسات شما رو درك ميكنم ولي به جاي ايراد گيري ديدگاه خودتون رو براي آماده كردن منشور بيان كنيد . تا با نشان دادن آن به كارگردان فيلم ، بتوانيم اندك كاري كه از توانمان بر ميايد انجام دهيم .

با سپاس

من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya

arya
هموند بسیار کوشا
هموند بسیار کوشا

7 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 14:22:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بادرود
کارگردان گرامی شکوه وبزرگی کوروش بر همگان روشن است پس توژه ای که براساس زندگی این بزرگمرد ساخته می شود باید براساس راستی ودور از هرگونه گرایشی باشد بدین چم که آگاهانه یا ناآگاهانه به مسایل دیگر ربط داده نشود و از یاری نامه های درست کمک گیرید به دور از هر زنده باد ومرده باد توژه ای بسازید درخور شکوه کوروش وایرانی یعنی هرآنچه روی داده است به نمایش درآید نه بیشتر نه کمتر اگر می توانید و مرد رهید بفرمایید

بازگشت به بالا

arya
هموند بسیار کوشا
هموند بسیار کوشا

7 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 14:47:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بادرود
کارگردان گرامی شکوه وبزرگی کوروش بر همگان روشن است پس توژه ای که براساس زندگی این بزرگمرد ساخته می شود باید براساس راستی ودور از هرگونه گرایشی باشد بدین چم که آگاهانه یا ناآگاهانه به مسایل دیگر ربط داده نشود و از یاری نامه های درست کمک گیرید به دور از هر زنده باد ومرده باد توژه ای بسازید درخور شکوه کوروش وایرانی یعنی هرآنچه روی داده است به نمایش درآید نه بیشتر نه کمتر اگر می توانید و مرد رهید بفرمایید

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از arya تشکر کرده اند apadana, parisa-s
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> توژها(فیلم ها)

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت