کاربرانی که برای این ارسال از khaton تشکر کرده اند arya, aban
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 449 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 24 خرداد ماه ، 1389 22:59:46 موضوع مطلب:
درود و سپاس از شما
من به عنوان يكي از كاربران اين تالار به شما خوش آمد ميگم...
دوست بسيار گرامي كاش در قسمت پيامها نوشتتون رو ميذاشتين... _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
Prince هموند عادی وضعيت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 16 تشکر کرده: 6 تشکر شده 5 بار در 3 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 00:15:33 موضوع مطلب: چو ایران نباشد تن من مباد
با سلام
اول از همه از khaton عزیز ممنون که این فضارو برای تازه واردها ایجاد کرد،من هم به عنوان یه تازه وارد امیدوارم برای این تالار و همچنین برای ایران مفید باشم. _________________ خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها،یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را ازآرزوهای دست نیافتنی خالی کن.
کاربرانی که برای این ارسال از Prince تشکر کرده اند arya
محل سكونت: شیراز
arya هموند بسیار کوشا وضعيت: آفلاين 7 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 87 امتياز: 463 تشکر کرده: 2532 تشکر شده 145 بار در 60 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 09:26:29 موضوع مطلب:
به گروه خودتان خوش آمدید و باآمدن هموندان بیشتر در رسیدن به ایران بزرگ وآباد امیدوارتر می شویم _________________ چو ایران نباشد تن من مباد
بر این بوم بر زنده یک تن مباد
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند apadana, arya
محل سكونت: يزد
apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
محل سكونت: يزد
ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 17:15:09 موضوع مطلب:
درود بر تمام كاربران
درود بر خاتون گرامي
من هم در ابتداي عضويتم در ارسال مطلب و مسائل ديگر مشكل داشتم
اين عاليست كه براي كاربران تازه وارد( ) تاپيكي را در برگ نخست ايجاد كنيم
عالي شد كه خاتون جان به جمع ماپيوست واولين قدمش را به خوبي برداشت _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار