parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 449 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 خرداد ماه ، 1389 15:24:32 موضوع مطلب: قديمي ترين فرش جهان
سلام و درود به شما دوستان.
امروز داشتم در اینترنت گردش می کردم که یک عکس فوق العاده دیدم و حیفم آمد تا شما لذت دیدن این عکس را از دست بدهید.
این عکس یک قالیچه قدیمی است که حدود هزاره ی دوم و سوم پیش از میلاد در آسیای مرکزی کشف شده است. فرش ایرانی پازیریک، قدیمیترین فرش یافتهشده جهان است که در سیبری کشف شده و بافت ایران در دوران هخامنشیان است. _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 931 امتياز: 2934 تشکر کرده: 373 تشکر شده 1071 بار در 606 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 خرداد ماه ، 1389 21:33:01 موضوع مطلب:
درود بر شما بانو
بر گفته های شما می افزایم .
فرش شناسان پس از یافتن فرش پازیریک ،و البته پس ا ز باز شدن یخ بخشی از آن، دریافتند که هنر فرش بافی در ایران دیرینگی بیش از 5000 سال دارد، زیرا نوع بافت در این فرش 2500 ساله با بافت فرش های کنونی یکسان است و بر اساس آن، رسیدن به چنین روشی که هم اکنون نیز رعایت می شود، نیاز به گذر زمان و رسیدن به تکامل در هنر فرش بافی دارد.
سپاس از نوشتارتان ، به دید من این نوشتار می بایست در بخش پوشاک و بافندگی قرار می گرفت. _________________ دبیر پایگاه پژوهشی هخامنشیان، رسول صیقلی
کاربرانی که برای این ارسال از seyghaly تشکر کرده اند parisa-s
Elaheh هموند عادی وضعيت: آفلاين 12 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 12 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 خرداد ماه ، 1389 22:28:30 موضوع مطلب:
دوست گرامی در کتاب تاریخ طبری از این فرش نوشته شده ولی عکسی ازش نیست سپاس از تو و زحماتت برای اثبات جمله هنر نزد ایرانیان است و بس. _________________ من اگر بر خیزم تو اگر بر خیزی همه بر می خیزند
من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد
کاربرانی که برای این ارسال از Elaheh تشکر کرده اند parisa-s, arya
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 449 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 خرداد ماه ، 1389 10:54:44 موضوع مطلب:
فرش پازیریک هم اکنون در موزه ي ارمیتاژ روسیه نگهداری می شود....
و واقعا جاي تاسف دارد .....
این فرش به ابعاد تقریبا دو متر مربع(210×183سانتی متر)و در هر سانتیمتر مربع 36 گره دارد و رنگ های به کار رفته در این فرش، سبز، آجری، قرمز تیره، آبی و قهوه ای هستند. _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....