ahmad هموند عادی وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 40 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 10 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 10 خرداد ماه ، 1389 00:02:02 موضوع مطلب: بهترین رمانی که تا کنون خوانده ای
بهترین رمانی که تا کنون خوانده اید با ذکر نویسنده و چند خط توضیح در باره محتوای آن جهت استفاده علاقمندان. _________________ فردای گناه چه خبر است؟!
-----------------------------
آرام باشیم تا بزرگ شویم!
seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 920 امتياز: 2903 تشکر کرده: 372 تشکر شده 1053 بار در 598 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: دوشنبه، 10 خرداد ماه ، 1389 23:01:44 موضوع مطلب:
درود بر شما
رمان های تاریخی شاهپور آرین نژاد و سبکتکین سالور بسیار برای جالب بود تا جایی که دوران دبیرستانم را با آنها به یاد دارم. _________________ دبیر پایگاه پژوهشی هخامنشیان، رسول صیقلی
ahmad هموند عادی وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 40 تشکر کرده: 1 تشکر شده 15 بار در 10 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 11 خرداد ماه ، 1389 17:28:42 موضوع مطلب:
سلام .من رمان شب نیلوفری رویا خسرو نجدی رو چند سال پیش خوندم. عاشقانه فوق العاده. کارای خسرو نجدی رو پیشنهاد می کنم به علاقمندان رمان عاشقانه _________________ فردای گناه چه خبر است؟!
آرام باشیم تا بزرگ شویم!
lordartan کاربر تازه وارد وضعيت: آفلاين 18 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 7 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389 00:41:51 موضوع مطلب:
برایم سخت است بهترین را از میان هزارهایی که خواندم انتخاب کنم اما"
سه گانه ی ارباب حلقه ها از تالکین
کتب کریستیان بوبن
بیگانه ی البر کامو
بار هستی میلان کوندرا
جاده از کورمک مکارتی
sara دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 29 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 206 امتياز: 641 تشکر کرده: 192 تشکر شده 307 بار در 149 پست
ارسال شده در: جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389 17:07:08 موضوع مطلب:
درود بر شما
آخرین رمان جالبی که وقت کردم بخوانم " بابک" نوشته "جلال برگشاد " بود . من معمولا از کتابهایی که می خوانم خلاصه هایی بر میدارم . برخی جملات این کتاب را در زیر برایتان آورده ام .
موفق باشید
آنکس که برای وطن خود و انسانها اثری ارزنده بر جای نهد ، نمی میرد ، جاودانه است.
انسان برای نیکی کردن آفریده شده است ،انسان باید هر جا و هر زمان بهروزی بیافریند.
دانه ای که می خواهد بروید، سنگ را شکافته خود را به آفتاب می رساند.
برق شمشیر نور ایمان از دل من نخواهد سترد.
مردی که شمشیرش زنگار بگیرد مرده ای بیش نیست.
ای جوانمرد اگر شمشیر را در غلاف خواهی کرد همان بهتر که دست به قبضه اش نبری.( پدر بابک به او می گوید)
آنکه از میهن دفاع می کند توان بی پایانی دارد.
از آشیانه عقاب، عقاب پرمی گشاید.
تا جهان هست مبارزه نیز هست. مبارزه عاشقان آزادی و برابری با نامردمی و بردگی پایانی ندارد.
آری اما تنها جسم من در دست شماست، نه روحم . دژ آرمان من تسخیر ناپذیر است.( بابک خطاب به خلیفه می گوید)
انسان برای پیروزی خلق شده است او را می توان نابود کرد اما نمی توان شکستش داد.
برای تصرف لانه شیر باید شیر را کشت.
آنکس که می تواند بدون احساس وحشت به آینده بنگرد بی باکترین انسانهاست.
علم عالم کار هزار شمشیر و بازو را می کند ، فرمانروایی که شمشیر را بر هوش و تدبیر ترجیح دهد سرانجام در وضع مضحکی فرو می ماند. _________________ چو ایران نباشد تن من مباد
apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
محل سكونت: يزد
ارسال شده در: شنبه، 20 شهريور ماه ، 1389 09:44:50 موضوع مطلب:
من رمان زياد نميخونم اما يكي از بهترين رمانهايي كه خوندم پاييز را فراموش كن نوشته خانم فهيمه رحيمي بود. _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار