niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 3 بهمن ماه ، 1387 12:18:55 موضوع مطلب:
درود بر شما
خواندن این مطالب دل هر ایرانی را به درد می آورد . خیلی ها خواستند جلو این ویرانی دلخراش را بگیرند اما دستهایی در کار است که جلو ی این کار را می گیرد .چند سال پیش شنیدم که یک شرکت ایتالیایی خواهان مرمت داوطلبانه ی تخت جمشید شد . بدون دریافتی کوچک ترین هزینه ای اما گفته بعد ها هز ینه ی ان را از روی بلیط ها ی جبران می کند .
او گفته بود حتی با کمک لیزر و جلوه های کامپیو تری کاری می کند که تمام ساکنان خاموش تخت جمشید به حرکت و جنبش در ایند . ای خدا ! ای فلک ! چه قدر حسرت بخوریم !
چه قدر بسو زیم !
اما من نا امید نمی شوم من هر طور که بتو نم مردم را را روشن می کنم مردم نا آگاه هستند . من ایران مردم مذهبی هستند پس ما باید با زبان مذهب با آنها حرف بزنیم ! ما باید
قداست از دست رفته ی کو رش را به او باز گردانیم . اما خیلی از ملی گرایان نمی خواهند بپذیرند و با من درگیر می شوند و می گویند تویک تازی پرست هستی ! جناب مشکل یکی
دو تا نیست من چند سالی است که روی متنهای مذهبی کار می کنم تا کتابی در مورد مهر پرستی از دیگاه قران و سخنان امامان بنویسم و به نکات بسیار شگرفی رسیده ام که مرا به
به یک ایران پرست با ایمان کرد من دارم در مورد امشاسپندان کار می کنم تا فلسفه ی وجودی انها را از دیگاه قرآن روشن کنم . من چاره کار را در این دیدم ... نظر شما چیست؟
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند Souren, arya, iranbanoo
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 3 بهمن ماه ، 1387 12:19:39 موضوع مطلب:
درود بر شما
خواندن این مطالب دل هر ایرانی را به درد می آورد . خیلی ها خواستند جلو این ویرانی دلخراش را بگیرند اما دستهایی در کار است که جلو ی این کار را می گیرد .چند سال پیش شنیدم که یک شرکت ایتالیایی خواهان مرمت داوطلبانه ی تخت جمشید شد . بدون دریافتی کوچک ترین هزینه ای اما گفته بعد ها هز ینه ی ان را از روی بلیط ها ی جبران می کند .
او گفته بود حتی با کمک لیزر و جلوه های کامپیو تری کاری می کند که تمام ساکنان خاموش تخت جمشید به حرکت و جنبش در ایند . ای خدا ! ای فلک ! چه قدر حسرت بخوریم !
چه قدر بسو زیم !
اما من نا امید نمی شوم من هر طور که بتو نم مردم را را روشن می کنم مردم نا آگاه هستند . من ایران مردم مذهبی هستند پس ما باید با زبان مذهب با آنها حرف بزنیم ! ما باید
قداست از دست رفته ی کو رش را به او باز گردانیم . اما خیلی از ملی گرایان نمی خواهند بپذیرند و با من درگیر می شوند و می گویند تویک تازی پرست هستی ! جناب مشکل یکی
دو تا نیست من چند سالی است که روی متنهای مذهبی کار می کنم تا کتابی در مورد مهر پرستی از دیگاه قران و سخنان امامان بنویسم و به نکات بسیار شگرفی رسیده ام که مرا به
به یک ایران پرست با ایمان کرد من دارم در مورد امشاسپندان کار می کنم تا فلسفه ی وجودی انها را از دیگاه قرآن روشن کنم . من چاره کار را در این دیدم ... نظر شما چیست؟
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند arya
darvazedolat هموند عادی وضعيت: آفلاين 20 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 25 تشکر کرده: 0 تشکر شده 7 بار در 3 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 7 بهمن ماه ، 1387 15:42:43 موضوع مطلب:
سلام من با شما موافقم و دست يك نفر در كاره كه دوست نداره كسي به غير او توجه كند اسم نمي برم چون مي دونيد كي را مي گم به ياري اهورا مزدا همه كار ها به موقع درست مي شن _________________ چو ايران نباشد تن من مباد
کاربرانی که برای این ارسال از shahaab تشکر کرده اند arya
محل سكونت: تهران
seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 931 امتياز: 2934 تشکر کرده: 373 تشکر شده 1071 بار در 606 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 20:21:02 موضوع مطلب:
درود بر شما
نوشتارهای این تالار بر اساس تنها نسک ارزشمند و مستند از دوران هخامنشیان ( کورش نامه گزنفون ) نوشته شده است. خواهشمندیم دید خود را از تک منبعی افزایش دهید. _________________ دبیر پایگاه پژوهشی هخامنشیان، رسول صیقلی
farzande_IraN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 150 تشکر کرده: 27 تشکر شده 62 بار در 41 پست
محل سكونت: Kerman
ارسال شده در: سه شنبه، 30 فروردين ماه ، 1390 08:59:30 موضوع مطلب:
shahaab مي نويسد:
مگر كوروش در نبرد با ماساژت ها كشته نشد ؟!
با اين حساب جنازه او چگونه به پاسارگاد برده شد ؟!
آ يا هخمانشيان به سيستم حمل و نقل جنازه نيز
دست يافته بودند تا بدون تجزيه شدن بدن جنازه
آنرا به محلي دور كه حداقل هفته ها به طول مي انجاميد ببرند؟!
اگر هم در همان محل فوت كرده ، چرا اينهمه تاريخ
جعلي پيرامون او را تصفيه و فيلتر نمي كنند ؟!
دوست ارجمند شما مثل اینکه نامه های باستانی ایران از جمله شاهنامه و... را نخوانده اید . اینکه پیکر کورش بزرگ را از جایی به جایی دیگ بیاورند خیلی چیز شگفتی است ؟ مگر پیکر سهراب را اندر تابوت پرسنگ ها جا یه جا نکردند ؟ من میتوانم صدها شخصیت تاریخی و مذهبی به شما نشان دهم که پس از مرگ در جایی به جز مکانی که درآن جان باختند به خاک سپرده شدند . دیگر اینکه دیدگاه شما از فیلتر کردن تاریخ جعلی چیست ؟ یعنی برخی از کتابها را ممنوع اعلام کنند ؟ یا دستور دهند کتاب های مثلا فلان مورخ را بسوزانند ؟