کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 20 بهمن ماه ، 1390

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - یادمان های شهر ری

یادمان های شهر ری

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیدگاه ها -> خرده گیری (اعتراض)

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: تهران

seyghaly
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 920
امتياز: 2903
تشکر کرده: 372
تشکر شده 1053 بار در 598 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 12:22:24    موضوع مطلب: یادمان های شهر ری پاسخ همراه با اعلان

رسیدگی به یادمانهای شهر ری

در تاریخ 23 بهمن 1388 خورشیدی، گردشی دوباره در شهر ری و ورامین داشتم که هم شوند خرسندی و هم شوند دلگیری من شد.
نخست از میراث فرهنگی سپاس گزارم به خاطر رسیدگی به چند آثار باستانی رها شده که در 16 بازدید گذشته من از این آثار چیزی جز نابودی گام به گام آنها نمی دیدم.
سپاس از رسیدگی به یادمانهای باستانی چون گورستان آل بویه و برج نقاره خان ( که براستی پیش از این برای دیدن این برج می بایست کوه پیمایی بسیار خطرناکی را داشت ) ، آتشکده ری (موزه آتشکده) و گله از نحوه رسیدگی به دژ رشکان. گله من آنجاست که چرا پیش از کاوش بیشتر این یادمان ،در کنار آن راه سیمانی ایجاد شده تا بازدید کننده راحت باشد و اگر که مشکلی ندارد چرا در این 4 سالی که من از این یادمان بازدید می کردم چنین راهی ایجاد نشده بود؟ چرا سفالهایی که برای مرمت مرتب شده بود در این 6 ماه رها شده و شکسته شده بود؟

خرده دیگر من به تخته های آگاهی رسانی گردشگران است که براستی برخی از آنها مایه آبرو ریزی است.
برای نمونه تخته آگاهی رسانی گردشگران خارجی در آتشکده ری ( تپه میل ) اشتباهی غیر قابل فهم برای گردشگران خارجی دارد. در این تخته در بخش انگلیسی آن تاریخ ثبت این یادمان 1334 نوشته شده است که در ذهن گردشگر خارجی این پرسش پیش می آید : عجب میراث فرهنگی پر قدرتی چون از حدود 700 سال پیش تا به حال کار خود را آغاز کرده ! ، و یا سازمان میراث فرهنگی برای این اشتباه مورد تمسخر گردشگر قرار می گیرد . البته لازم است بدانید این اشتباه ، زمانی پیش می آید که در همان بخش، زمان کاوش نخست را 1901 گفته است.

فرتورهای زیر 23/11/1388 خورشیدی گرفته شده است

پاینده ایران زمین
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از seyghaly تشکر کرده اند sharifi, Ariyadokht
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیدگاه ها -> خرده گیری (اعتراض)

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت