کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 20 بهمن ماه ، 1390

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - شهميرزاد؛ بهشت گم شده

شهميرزاد؛ بهشت گم شده

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> گروه گردشگری

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sayeh
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

وضعيت: آفلاين
30 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 207
امتياز: 0
تشکر کرده: 4
تشکر شده 52 بار در 46 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 12:20:06    موضوع مطلب: شهميرزاد؛ بهشت گم شده پاسخ همراه با اعلان

سرزمين ايران اقليم بهشت هاست، شهميرزاد نيز در 20 کيلومتري مرکز استان کويري، بهشت گم شده بر بام ايران شناخته مي شود.استان سمنان از شمال به دامنه‌هاي البرز و جنگل‌ سرسبز مازندران منتهي مي‌شود و از جنوب پنجه در سينه کوير مرکزي ايران انداخته است و براي رسيدن به بهشت ناشناخته در استان کويري سمنان و دم زدن در هواي ناب و طبيعت بکرش راه چندان درازي پيش رو نيست.

شهميرزاد در شمال شهر سمنان ـ مرکز استان - واقع شده است و پس از 20 دقيقه طي مسير و برانداز مناظر سبز و زيباي کوهستاني، اين شهر با طبيعت بکر و ناشناخته و البته زيبايش در برابر مسافران قرار مي گيرد.استان سمنان از گرمترين استانهاي کشور محسوب مي شود و نام استان سمنان بيشتر با کويرعجين شده است و وجود طبيعتي بکر و جنگلي در فاصله 20 دقيقه اي از مرکز سمنان، هر گردشگري را به خود جلب مي کند.
اين شهر از طبيعتي زيبا و پوشش گياهي سرسبز تشکيل شده است و ميانگين دماي ساليانه آن 11 درجه سانتيگراد است که بين 16 درجه زير صفر سردترين و 34 درجه بالاي صفر در گرمترين ماه سال متغير است اختلاف ارتفاع سمنان و شهميرزاد از سطح دريا بيش از هزار متر است و اين امر از عجايب طبيعت استان سمنان است که در فاصله 20 کيلومتري تا اين اندازه اختلاف دما وجود دارد بر همين اساس بي جهت نيست که شهميرزاد را بهشت کوير نيز ناميده اند.

جمعيت ثابت شهميرزاد بيش از 12 هزار نفر است که در تابستان و ايام نوروز به جهت استقبال زياد مسافران و گردشگران به بيش از 50 هزار نفر افزايش مي يابد و از اين شهر دو راه ارتباطي 170 کيلومتري به ساري و 55 کيلومتري به دو آب در استان مازندران وجود دارد.

جاده شهميرزاد - کياسر - ساري از جاذبه هاي ويژه اي برخوردار است که کوه هاي بلند و سترگ البرز چون ديوارهايي عظيم دو سوي جاده را در آغوش گرفته و گاهي انگار جاده را در دل کوه نشانده اند. دشتهاي اطراف با چشم اندازي بي بديل هر نگاهي را به خود معطوف مي کند، شهميرزاد در امتداد اين جاده واقع شده و مسافران و رهگذران را به ديدن و ماندن دعوت مي کند.

چشمه هاي بي نظير اين شهر که از ديواره هاي البرز مي جوشد و جاري مي شود از بهترين آبهاي معدني به حساب مي آيد.در بخش شمالي شهر، پيست اسکي جاذبه هاي زمستاني اين شهر را نمايان مي سازد و زمستان اين شهر نيز گردشگران زيادي را براي ورزشهاي مفرح زمستاني به سوي خود مي کشد.

اين شهر به شکل شيبدار با کوچه و خيابان پر از درخت، زيبايي نادري دارد که در کمتر ناحيه اي از ايران ديده مي شود. زبان مردم شهميرزاد زيرشاخه زبان گيلک به حساب مي آيد. نان محلي بهشت کوير با صنعت کشاورزي آن رابطه اي مستقيم و جالب دارد. نام ناني که مردم اين شهر با گردو مي پزند، "تنبلک" است.

شهميرزاد، بهشت کوير و نگين زمردين بر حلقه انگشترى شهرهاى حاشيه کوير مرکزى ايران است، سبز جامه اى بر قامت باشکوه طبيعت و تابلويى چشم نواز و دلفريب با قلم نقاش چيره دست عالم هستى و شهرى زيبا، باصفا و تاريخى در 20 کيلومترى شمال شهر سمنان مرکز استان کويري در دامنه هاى جنوبى کوههاى سر به فلک کشيده البرز شرقى با فاصله کمتر از 230 کيلومترى تهران که قدمت آن به روايت مورخين در کتب معتبر به عهد باستان مى رسد.

بن مایه :
خبرگزاري مهر
تارنما تبیان استانها

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از sayeh تشکر کرده اند arya

farahvashi
هموند بسیار کوشا
هموند بسیار کوشا

5 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 76
امتياز: 163
تشکر کرده: 41
تشکر شده 34 بار در 27 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 14:24:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر سایه گرامی به شوند نوشتار ارزشمندت
ما خویشاوندان شهمیرزادی بسیاری داریم و من از کودکی بسیار به شهمیرزاد رفته ام. از میوه های شهمیرزاد گردو , توت و تمشک , آلو را میتوان نام برد.تا چندی پیش خیلی ها آنجا را نمیشناختند ولی چند سالی ست که بسیار شهره شده و همه ی سرمایه داران خواهان خرید زمین در آنجا هستند.امیدوارم شهمیرزاد هم مانند بسیاری از جاهای دیگر به شوند بی توجهی ساکنانش , بیشتر زمین هایش فروخته نشود و طبیعت زیبایش آسیب نبیند.به همه ی دوستان پبشنهاد میکنم که از شهمیرزاد دیدن کنند و از طبیعت زیبایش لذت ببرند.فقط اگر رفتید مراقب باشید زیاد توت و لواشکهای آنجا را نخورید چون با اینکه بسیار لذیذند ولی اگر در خوردنشان زیاده روی کنید مانند من که هر بار شهمیرزاد میروم بیچاره میشم , بیچاره میشید Wink
زبانشان هم همان گونه که سایه ی عزیز گفتند هم ریشه ی گویش گیلکی ست به گونه ای که شوهر خاله ام(که شهمیرزادی ست) به آسانی با خویشاوندان مادریم به گویش گیلکی سخن میگویند.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از farahvashi تشکر کرده اند arya

shahmirzadi
کاربر تازه وارد

16 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 4
تشکر کرده: 0
تشکر شده 3 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 16 آبان ماه ، 1389 20:10:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه
من يه شهميرزادي هستم و اين شهر رو خيلي دوست دارم شهميرزاد يه شهر بسيار زيبا با هواي خيلي خنك تو تابستون و سرد تو زمستون اين شهر تو استان سمنان و بخاطر همين كه بهش ميگن بهشت كوير .
شهميرزاد داراي فرهنگ بسيار كهنييه و من خودم گردو بازي اين شهر كه محلي ها بهش خوزكه ميگن رو خيلي دوست دارم كه تو ايران هم مشابهي نداره.
آب و هواي شهميرزاد خيلي حاصل خيز و بيشتر ميوه هادر اون رشد ميكنه كه اصلي ترين اونهاگردو و آلو هستن ومردم اينجا هم لواشكهاي خيلي ترش و خوش مزه اي درست ميكنن.راسي بزرگترين باغ گروي متمركز جهان هم اينجاست از خودم نميگما اينو سازمان فائو هم تاييد كرده
سعي كنيد حتمآاينجا بياين ولي حتي اگه تابستون هم اومدين لباس گرم بيارين چون شباش خيلي سرده
فاصلش با سمنان 25 كيلومتر و با ساري 155 كيلومتر ه.به اميد ديدارتون.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از shahmirzadi تشکر کرده اند seyghaly, arya

shahmirzadi
کاربر تازه وارد

16 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 4
تشکر کرده: 0
تشکر شده 3 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 آبان ماه ، 1389 11:37:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
اگه ميخواين در مورد شهميرزاد بيشتر بدونين يا قصد سفر رو داريد آدرس چندتا سايت رو براتون نوشتم تا شايد كمكتون كنه.
shahmirzad.fotopic.net
shboys.ir
shahmirzadcity.ir
shahmirzadnews.com
اما بايد بگم اين روزا شهميرزاد خيلي زيباست و فكر نكنيد شهميرزاد فقط واسه تابستون خوبه و پاييز و حتي زمستونشم دوست داشتنيه.
كوچه باغهاش تو اين فصل ديوونتون ميكنه زردو سرخ و سبز و نارنجي . پادشاه فصلها اينجا واقعا ديدنيه.
عكسهاي شهميرزاد رو از اين سايتهايي كه گذاشتم ببينيد.اوليش جالبتره

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از shahmirzadi تشکر کرده اند arya
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> گروه گردشگری

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت