sara دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 29 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 206 امتياز: 642 تشکر کرده: 192 تشکر شده 308 بار در 149 پست
ارسال شده در: شنبه، 6 آذر ماه ، 1389 10:10:39 موضوع مطلب: نظر سنجی( کدام قهرمان ملی ...)
درود بر هم میهنان گرامی
نظر سنجی احمد گرامی به نظرم بسیار جالب بود بنابراین فکر کردم که من نیز سوالی را که پیشتر هم در ذهن داشتم از شما بپرسم.
" کدام قهرمان ملی را بیشتر دوست دارید و چرا؟"
نمی خواهم نحوه پاسخ گویی تان را محدود به 4 چوب ویژه ای نمایم اما لطفا به اینگونه پاسخم را بدهید( برای مثال ):
" بابک زیرا بی باک بود"
و یا " پورسینا زیرا دانا بود"
و یا " فردوسی زیرا پارسی را زنده نگاه داشت"
و ...
و سپس اگر توضیح بیشتری داشتید در خصوص قهرمان مورد علاقه تان بیان دارید.
با سپاس
*************************************************************************************************
پاسخ خود بنده :" کورش زیرا انسان بود"
و تفاوت است میان بودن و انسان بودن. و تفاوت است میان مرده روحان ایستاده و رونده بر روی خاک و میان زنده یادان بی پیکر در زیر خاک. دوستی به نام پانته آ در بخش پیام های کوتاه تالار گفته بودند کورش آرام بخواب که ما بیداریم و من در پاسخشان گفته بودم کورش نخوابیده است و هرگز نخواهد خوابید. دوست داشتم سخنم را بیشتر برای ایشان بسط و شرح دهم اما در بخش پیام کوتاه مجال آن نبود. پانته آی عزیز ، می خواهم بدانید که نمی خواسته ام سخن شما را به سخن خویش بپوشانم . سخن شما بدین معناست که :" بخواب ای پیل پیکر ، جاودان مرد ایران. بخواب و در آرامش بخواب که چنین آرامشی سزاوار تو نیک مرد است . بخواب که فرزندانت بیدارند ای پدر مردمان شرق. بخواب که خوابی آرام شایسته توست.بخواب که خاک ایران را به فرزندانی شایسته و خلف سپرده ای ، بخواب ای پادشاهی که مردمانت را فرزندان خود می دانستی . بخواب ای پدر ایران . بخواب پدر دادگر و مهربان"
و سخن من بدین معنا بود که :" نخوابیده است اندیشه های جاودان آن آزاد مرد. نمرده است سخنان نامیرای آن آبادگر. ویران نشده است روح بلند او . زدوده نشده است اندیشه زنده اش از چهره گیتی . زنده است تموج اندیشه های بکر و انسانی اش. زنده است نام او . زنده است روح او . زنده است یاد او . زنده است کلام او. و تا به ابد زنده خواهد بود کورش. و تا به ابد پاسدار مرزهای ایران است روح شجاعش . و درود ایرانیان و تمامی مردمان آزاده جهان به سوی او روان است تا آن زمان که زمین باقیست. و این یعنی زنده بودن . زنده بودن این نیست که " باشیم" زنده بودن این است که " انسان باشیم" زنده بودن این است که کلاممان زمان را درنوردد و یادمان و ناممان بر زبان و قلب آیندگان جاری باشد."
کورش یک اندیشه است. و یک اندیشه هرگز نمی میرد. پیکر پیل پیکران تاریخ اینک تبدیل به ذرات مجزای پراکنده در خاک و باد گشته است لیکن کلام و اندیشه بزرگ اندیشان تاریخ دارای تموجی ابدیست که زمانها و مکانها را در می نوردد. آیا اندیشیده اید تاکنون به این سخن:" مسیح کلمه بود"
کلمه ،کلمه ...
کلمه زنده می ماند . جسم میرا می شود اما کلمه میرا نمی شود. پیکر کورش اکنون خاک ایران شده است اما کلامش بر خاک کتیبه اش محفوظ است و تا زمانی که کلام او هست ، کورش نیز زنده است. و ما فرزندان او نیز باید کلمه شویم، همان کلمه ای که او شد. آنگاه است که کورش آرام خواهد بود، زنده و آرام درست مانند زمانی که جسمش زنده بود.کورش یک سمبل است و وقتی می گویم که او نمرده یعنی اینکه کلام او و طرز فکر او نمرده است و تا به ابد زنده است.
امیدوارم منظورم را رسانده باشم.
پیروز باشید _________________ چو ایران نباشد تن من مباد
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند arya
محل سكونت: Kerman
farzande_IraN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 150 تشکر کرده: 27 تشکر شده 62 بار در 41 پست
محل سكونت: Kerman
ارسال شده در: دوشنبه، 8 آذر ماه ، 1389 11:22:26 موضوع مطلب:
بی درنگ فردوسی را گزینش می کنم . از دید من فردوسی از هر کس در ایران بالا تر است !
این یک نادرستی بزرگ است که ما تنها فردوسی را نگهدارنده زبان پارسی بدانیم زیرا او ایران و فرهنگ ایران را نگاه داشت زبان نیز بخشی از فرهنگ ایران بود .
آیا هیچ ایرانی می تواند حتی تصور کند که شاهنامه نباشد ؟ دیگر از فرهنگ و تاریخ نه تنها ایران بلکه جهان باستان چه می ماند ؟ _________________ رسانه تاریخ و فرهنگ ایرانیان
کاربرانی که برای این ارسال از farzande_IraN تشکر کرده اند arya, sara
محل سكونت: شیراز
arya هموند بسیار کوشا وضعيت: آفلاين 7 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 87 امتياز: 463 تشکر کرده: 2532 تشکر شده 145 بار در 60 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: سه شنبه، 16 آذر ماه ، 1389 12:21:33 موضوع مطلب:
با درود
براستي ايران زمين از آغاز تاكنون قهرمانان وپهلوانان بزرگي راپرورانده است كه هركدام در هنگامه ي خود بزرگ وارزشمند بودند اما زيربناي ايران باشكوه بدستان كوروش بزرگ بنيان نهاده شده كه ديگران به پيروي از انديشه مرام منشور وگستردگي انديشه ي او به ياري ايران بزرگ شتافته اند چنانچه
نا ايرانيان نيز زبان به ستايش وي گشوده اند پس كوروش بزرگ مي تواند بهترين گزينه باشد _________________ چو ایران نباشد تن من مباد
بر این بوم بر زنده یک تن مباد
کاربرانی که برای این ارسال از arya تشکر کرده اند farzande_IraN, sara
sara دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 29 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 206 امتياز: 642 تشکر کرده: 192 تشکر شده 308 بار در 149 پست
ارسال شده در: شنبه، 4 دي ماه ، 1389 09:02:00 موضوع مطلب:
سپاس از دوستانی که پاسخ دادند و گویا دیگر دوستان نمی خواهند که نظرات ایشان را بدانیم!! آیا نمی خواهید احساس خود را برای دیگر هم میهنانتان شرح دهید؟ به هر روی من پیگیر این نوشتار می مانم .
پیروز باشید. _________________ چو ایران نباشد تن من مباد
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند arya
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 449 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 5 دي ماه ، 1389 18:35:00 موضوع مطلب:
با درود
با وجود تمامي قهرمانان و بزرگان بي شمار كشورمان از گذشته تا كنون ، من دانشمنداني را كه براي كشورمان افتخار آفريني كرده اند و نام ايران و ايراني را عالمگير كرده اند را مي ستايم ...
همچون دكتر علي جوان _
پروفسور لطفی زاده استاد دانشگاه آمریكا و بنیانگذار انقلاب سوم کامپیوتر در جهان_
امید كردستانی معاون ارشد سایت گوگل
فیروز نادری مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا
حمید برنجی عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا
و ... _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
آخرين ويرايش توسط parisa-s در تاريخ پنجشنبه، 9 دي ماه ، 1389 18:18:38; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند sara, apadana, arya
محل سكونت: تهران
AfshinMarabi هموند کوشا وضعيت: آفلاين 14 آبان ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 35 امتياز: 130 تشکر کرده: 4 تشکر شده 37 بار در 22 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 9 دي ماه ، 1389 13:58:16 موضوع مطلب:
اشو زرتشت زیرا که آدمیت را آموزگار بود!
از آموزه ها و مهر او میهن پرستان سیراب گشتند در روزگاران لوت گونه و از آموزه های او پرورده گشتند مردان بزرگ و جان در کف و دلیر و دانای!
آری من آن آموزگاران را می ستایم که بزرگی و آدمیت را پروردند و بزرگان را!
هر چند بی گمان هر ایرانی همه ی نیاکان خردمند و دلیر و میهن پرست و هنرمند و ادیب و....و نیکو بانوان و نیکو مردان سرزمین خود را دلباخته است و نیز بایسته است که این گونه باشد! کام نا کام (البته) آموزگاران نیک آموز در همه ی دوران برتر کار را کنند. همچنان که کورش بزرگ که انسانیت را از آموزه های پدرش زرتشت آموخت و آزادگی را آموزش داد. و همچنان که بابک ها آزادگی از پدرشان کورش آموختند و دلیری آمزش دادند ما را ما فرزندان خویش را! و اینگونه باشد کار نیک مردان و نیکو بانوان! بیایید همه ی نیاکان و نیکان میهن را و آنان که در بیگانه گی خویش میهن ما را یاری نمودند را دوست بداریم و آز آنان چیزی آموخته چیزی بیاموزیم. پاینده و شاد باشید. ایدون (اینگونه) باد!
کاربرانی که برای این ارسال از AfshinMarabi تشکر کرده اند arya, sara
AfshinMarabi هموند کوشا وضعيت: آفلاين 14 آبان ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 35 امتياز: 130 تشکر کرده: 4 تشکر شده 37 بار در 22 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 9 دي ماه ، 1389 14:16:20 موضوع مطلب:
و نیز ای سارای گرامی درود بر شما باد و پاسخی نیز!
هر چند که شور میهن در نهاد ماست و پر تاب و پر بار سخن گوییم. اما بایسته است گویمتا که می پنداشتم پاسخی دیگر به پانته آ بانو دهید!! آن بانو گفته بودند بخواب! و شما پاسخ دادید نمرده و از میان نرفته است (کام نا کام در بند نخست گفته اید نخوابیده، ولی شوند (دلیل) آن باز نگفتید! ما همه دانیم که چونان کورش بزرگ نیای فرهمند ما کمتر جاودانه ای زاده گشت اندر روزگاران و او هرگز نمیرد! و پاسخ میرایی و نمیرایی به خواب و بیداری بی پیوند باشد! پس خواشمندم از همه ی دوستان که در نوشتار با نگرشی ژرف و خردورزانه (فلسفی) و گاه ادیبانه بنگرند و پاسخی دیگرگونه در نوشتار نیاید. کام نا کام (البته) من در میهن پرستی شما شوری نیکوی و ستودنی یافتم که همالش (همانندش) بسیار نیست و این بهترین آموزشی ست که از نیاکان خود آموخته اید! درود بر شما بانو و همه ی بانوان دلیر و دانش در سر و پاک!
کاربرانی که برای این ارسال از AfshinMarabi تشکر کرده اند arya, sara
ارسال شده در: شنبه، 11 دي ماه ، 1389 08:47:48 موضوع مطلب:
درود بر دوستان
افشین گرامی، زیبا سخن می گویید. پاسخ من به بانو پانته آ ، در خصوص سخنانی بود که در پیام کوتاه قرار گرفته بودند و صرفا در پاسخ به عبارت " آرام بخواب کورش" نبود.سخنان دیگری نیز بیان شده بود . بنده بخشهایی از سخنان بی نظیر نیای بزرگمان را در بخش پیام های کوتاه قرار داده بودم و بانو پانته آ از من خواسته بودند که از حال سخن بگویم ، و از اینکه همه ما سخنان کورش را خوانده ایم و می دانیم ، و دیگر سخنانی که مفهومی از کهن بودن و عدم جاودانگی سخنان کورش بزرگ را در من تلقین نمود. و در بخش پیام کوتاه ، پاسخی که به ایشان دادم کمی به خشم آلوده بود که می خواستم با نوشتار بالا به ایشان بگویم که دوستشان دارم و قصد رنجاندنشان را نداشته ام .
سپاس از پاسخ زیبای شما
پیروز و سرافراز باشید _________________ چو ایران نباشد تن من مباد