کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - فیلم کوروش کبیر

فیلم کوروش کبیر

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> توژها(فیلم ها)

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: رشت

hosseinA
هموند عادی

وضعيت: آفلاين
14 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 9
امتياز: 33
تشکر کرده: 1
تشکر شده 20 بار در 9 پست

محل سكونت: رشت

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 10:41:14    موضوع مطلب: فیلم کوروش کبیر پاسخ همراه با اعلان

سلام عرض می کنم به همه دوستان.
ابتدا باید خوشحال باشیم که پس از این همه توهین به ایران و ایرانی و ساختن فیلم های تخریب کننده ی "سیصد"و"الکساندر" ساختن فیلم تاریخی به ذهن مسئولان رسید.
اما در خصوص ساخت فیلم: ما این را قبول داریم که فیلم سازی ایران در اندازه ی هالیوود نیست ولی زمانی که پروسه فیلمی چون "ملک سلیمان" را می خوانیم درمیابیم که اگر بخواهیم می توانیم فیلمی در حد بالا بسازیم.کوروش چهره ای جهانی است پس نمی توان فیلم انرا با معیارهای ایرانی ساخت.در ساخت ان باید از بهترین مورخان سراسر جهان کمک خواست ان هم به دور از هرگونه مسائل سیاسی.نباید کوروش را فدای چیزی کرد.
1-فیلمنامه باید زیر نظر مورخان درجه یک کشورهای مرتبط مثل "مصر یونان ترکیه روسیه تاجیکستان و ..." ومهمتر از همه مورخان ایرانی نوشته بشود.
2-بهترین کارگردان ایران نمی تواند به تنهایی ان را بسازد پس باید جمعی از بهترینهای کارگردانی ایران این پروسه را رهبری کنند.
3-چون پروسه جهانی است اصلا لزوم ندارد فقط در ایران فیلم برداری شود و بهترین نماها از محل های واقعه ای بدست می اید.
4-فیلم تاریخی باید زیر نظر افراد تاریخی ساخته شود پس تمامی افراد دخیل باید سر رشته ای از تاریخ داشته باشند.
در پایان این را می گویم به احترام فردی که نامش در قران چندین ایه را به خود اختصاص داده فیلمی را بسازید که همچون گل در دهان بیگانگان را ببندد.
منتظر نظرات هستم...

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از hosseinA تشکر کرده اند arya, aloode
محل سكونت: همه جاي ايران سراي من است

bahram
هموند عادی

11 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 24
امتياز: 53
تشکر کرده: 31
تشکر شده 12 بار در 10 پست

محل سكونت: همه جاي ايران سراي من است

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 22:08:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود
كاملا با شما موافقم دوست من

بازگشت به بالا

محل سكونت: تهران

aloode
هموند عادی

19 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 11
تشکر کرده: 2
تشکر شده 3 بار در 1 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389 18:54:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من فکر می کنم زمزمه های فیلم کوروش بزرگ در حد زمزمه باقی بمونه . چون فضای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی ایران هنوز آماده پذیرش فیلمی درباره کوروش که حقیقت رو به نمایش بزاره نیست .

اگر تهیه کنندگان این فیلم در خارج از مرز ایران فعال باشن به نظر می رسه که موفق تر باشن

سپاس

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2080
امتياز: 4825
تشکر کرده: 697
تشکر شده 1024 بار در 734 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389 23:11:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود به همگی

تنها برای اینکه دریابید سطح کیفی فیلم کورش چه خواهد شد

سریال سربداران که در دوران جنگ با امکانات زمان جنگ ساخته شده و با فن آوری 20 واندی سال پیش با سریال یوسف پیامبر امروز !خودتان داوری کنید !

این کار خودکشی فرهنگی است وهمیشه آموزن نخست در پژوه های فیلم سازی الگوی تکرار شونده است

سلطان صاحب قران را با سریال امیرکبیر و سالهای مشروطه بسنجید ببینید که ما چه ملت تکراری و بدون نو آوری هستیم هر چه کرده کارگردان نخست کرده

باسپاس

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند bahram
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> توژها(فیلم ها)

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت