hosseinA هموند عادی وضعيت: آفلاين 14 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 33 تشکر کرده: 1 تشکر شده 20 بار در 9 پست
محل سكونت: رشت
ارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 10:41:14 موضوع مطلب: فیلم کوروش کبیر
سلام عرض می کنم به همه دوستان.
ابتدا باید خوشحال باشیم که پس از این همه توهین به ایران و ایرانی و ساختن فیلم های تخریب کننده ی "سیصد"و"الکساندر" ساختن فیلم تاریخی به ذهن مسئولان رسید.
اما در خصوص ساخت فیلم: ما این را قبول داریم که فیلم سازی ایران در اندازه ی هالیوود نیست ولی زمانی که پروسه فیلمی چون "ملک سلیمان" را می خوانیم درمیابیم که اگر بخواهیم می توانیم فیلمی در حد بالا بسازیم.کوروش چهره ای جهانی است پس نمی توان فیلم انرا با معیارهای ایرانی ساخت.در ساخت ان باید از بهترین مورخان سراسر جهان کمک خواست ان هم به دور از هرگونه مسائل سیاسی.نباید کوروش را فدای چیزی کرد.
1-فیلمنامه باید زیر نظر مورخان درجه یک کشورهای مرتبط مثل "مصر یونان ترکیه روسیه تاجیکستان و ..." ومهمتر از همه مورخان ایرانی نوشته بشود.
2-بهترین کارگردان ایران نمی تواند به تنهایی ان را بسازد پس باید جمعی از بهترینهای کارگردانی ایران این پروسه را رهبری کنند.
3-چون پروسه جهانی است اصلا لزوم ندارد فقط در ایران فیلم برداری شود و بهترین نماها از محل های واقعه ای بدست می اید.
4-فیلم تاریخی باید زیر نظر افراد تاریخی ساخته شود پس تمامی افراد دخیل باید سر رشته ای از تاریخ داشته باشند.
در پایان این را می گویم به احترام فردی که نامش در قران چندین ایه را به خود اختصاص داده فیلمی را بسازید که همچون گل در دهان بیگانگان را ببندد.
منتظر نظرات هستم...
aloode هموند عادی وضعيت: آفلاين 19 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 11 تشکر کرده: 2 تشکر شده 3 بار در 1 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389 18:54:25 موضوع مطلب:
من فکر می کنم زمزمه های فیلم کوروش بزرگ در حد زمزمه باقی بمونه . چون فضای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی ایران هنوز آماده پذیرش فیلمی درباره کوروش که حقیقت رو به نمایش بزاره نیست .
اگر تهیه کنندگان این فیلم در خارج از مرز ایران فعال باشن به نظر می رسه که موفق تر باشن
سپاس _________________ مردی که نتونه دنیا رو بهتر کنه ، مرد نیست