Sajad_bp دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 347 امتياز: 828 تشکر کرده: 124 تشکر شده 287 بار در 168 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: پنجشنبه، 18 شهريور ماه ، 1389 12:43:55 موضوع مطلب: مجموعه ی نقوش ساسانی
مجموعه ی نقوش ساسانی :
در بررسی هنر ساسانی ، نقوش حیوانی جایگاه بزرگی دارد . بسیاری از تزیینات ساسانی حیوانات هستند . در طی سالهایی که دوره ی ساسانی را مورد مطالعه قرار می دادم همواره زیبایی این نقوش و پیروی آنها از
سبکی واحد مرا شگفت زده می کرد . از همان موقع شروع به گردآوری این طرحها از روی آثار ساسانی کردم . برایم مهم سبک شناسی این نقوش بود نه اینکه این نقوش بر روی چه چیزی طراحی شده اند . چه زوی مهر ها
چه پارچه ها چه ظزوف نقره چه . . . تمام نقوش مشابه را کنار هم گرد آوری می کردم . حاصل این کار جدا سازی نقوش بر اساس طرح زیر شد :
× نقوش بز کوهی
× نقوش نقوش مرغان اساطیری
× نقوش شتر
× نقوش اسب
× نقوش اسب بالدار
× نقوش قوچ بالدار
× نقوش فیل
× نقوش موجودات اساطیری ( دال ها )
× نقوش مرغان
× نقوش شیر
× نقوش گراز
× نقوش قوچ
× نقوش گربه سانان
× نقوش گوزن و غزال
× نقوش گاو
به امید یزدان می خواهم این طرح ها را در مجموعه نقوش ساسانی بیاورم . این مجموعه به تفکیک همان فهرست بالا خواهد بود . امید که منبع خوبی برای پزوهندگان هنر ساسانی و حتی اسطوره شناسی ساسانی
باشد .
این را نیز بگویم که طرح هایی که می آورم طرح های اولیه و رتوش نشده هستند . امید که در آینده اگر مجالی به دست آمد در کیفیت بهتری آنها را بازنگاری کنم .
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 18 شهريور ماه ، 1389 13:13:23 موضوع مطلب:
جناب سجاد درود بر شما
یک پیشگو در برابر استیاگس یک مکاشفه را بیان میدارد و از یک گراز سخن میگوید که آن نماد کورش بوده.
گراز یکی از نمادهای بهرام البته چندین نماد دارد که گراز یکی ز آنها ست _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !