farzande_IraN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 150 تشکر کرده: 27 تشکر شده 62 بار در 41 پست
محل سكونت: Kerman
ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 10:53:11 موضوع مطلب:
به فرموده استاد فریدون جنیدی :
کارگردانان و هنرمندان امروز ایران در اندازه ای نیستند که بتوانند شکوه و بزرگی نیاکان رو در یابند چه برسد بخواهند فیلم و .. هم برایشان بسازند . _________________ رسانه تاریخ و فرهنگ ایرانیان
کاربرانی که برای این ارسال از Sajad_bp تشکر کرده اند apadana, arya
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 12:43:14 موضوع مطلب:
انسان اگر داستانی یا فیلمنامه ای مینویسد باید به آن ایمان داشته باشد
چون من به گونه ای مبتدی داستان و فیلمنامه نوشتم بگذریم که صدا و سیمای شبکه 1 از فیلمنانه ی من سرقت ادبی کرد و از آن یک سریال ساخت و فیلمنامه به من برگرداند
بگذریم که من دو سوم فیلمنانه را داده بودم و دیدم آخر سریال را چه گونه به من ور کرده بودند و سمبلش کرده بودند من به آن رابط زنگ زدم گفتم ما پول نخواستیم به من میگفتید باقی فیلمنامه را بهتان میدادم این جور بودجه صدا و سیما را تباه نکنید
شما نمیدانید با من چگونه رفتار کردند که من اندیشدم چه قدر فیلمنانه بیارزش است
چه قدر شخصیت پردازی کرده بودم
فیلمنامه ی دکوپاژ شده با مشخص کردن حرکات دوربین
خوب دیگه به نسل جوان خیلی اهمیت میدهند و خیلی هم راستگو و امنت دار هستند _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند apadana, arya
محل سكونت: يزد
apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 14:12:28 موضوع مطلب:
جان سوز است
دسته اي را ديده ام كه بهنگام ديدن توژ(فيلم) جومونگ و امسال اينها از هيجان ميتركند.
شايد ندانند كه براي تاريخ خودشان با نامي دگر ميتركند.
يك ماه پيش اسنادي را برپايه ربوده شدن تاريخ ايران در تارنگار پافا ديدم. جالب است بدانيد بجاي اينكه حقمان را پس بگيرند تارنگار فيل شد تا بسي تاريخ ايران در گنجينه باقي بماند. ما ميگذاريم در گنجينه تا بقيه بكار برند.
تا چشم ميگشاييم ميبينيم ديگر دير شده و تا ته تاريخ را خورده اند.
ملل چگونه فرهنگسازي ميكنند:
1. جواهري در قصر
2. امپراطور دريا
3. تاجر پوسان
4. افسانه جومونگ
5. سرزمين بادها
6. امپراطور آهن
7. ...
گمراه شدم. تاريخمان را ميبينيم انديشه ميكنيم صدا و سيما به تاريخمان اهميت نميدهد. تمام اين توژها تحت ليسانس ايران ساخته ميشوند. خشنود نيستيد؟ _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار
کاربرانی که برای این ارسال از apadana تشکر کرده اند arya
apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 17:45:35 موضوع مطلب:
به عقيده ي من توژي كه از شبكه ي سه پخش ميشود به جاي اسم سرزمين بادها بايد سرزمين آريايي باشد _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار
farzande_IraN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 67 امتياز: 150 تشکر کرده: 27 تشکر شده 62 بار در 41 پست
محل سكونت: Kerman
ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 18:05:18 موضوع مطلب:
این سریالی هم که در پی همان جومونگ این روزها به روی آنتن می رود, سرتاسر برگرفته از تاریخ ایران است .
جالب آنکه کارگردان جومونگ می فرمود ما از کل زندگی جومنگ تنها دو برگ تاریخ داشتیم و 90 قسمت فیلم ساختیم !!! حال آنکه بخش های دیگر آن همگی برگرفته و دزدیده شده از ما بود .
ببینید اینکه ما می بینیم که مردمان ما بی مهری به تاریخ ایران و بزرگان ایران می ورزند باور بفرمایید از نا آگاهی مردمان ماست ! تا زمانی که آگاهی رسانی آنهم به صورت میهن دوستانه نشود وضع همین است . باور کنید اگر سریالی با نام کوروش بزرگ می ساختند مردم ما سد برابر جومونگ آن را می پسندیدند ولی در این زمان که کسی لیاقت ساخت فیلم برای بزرگان میهن را ندارد مردم بناچار به بیگانه و فیلم های بیگانگان روی می آورند .
جوزانی کارگردان سریال "در چشم باد " به تازگی ساخت پروژه ملی "کوروش کبیر" را آغازیده است امید که در پی او نیز چنین کارهایی افزون گردد _________________ رسانه تاریخ و فرهنگ ایرانیان