apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
محل سكونت: يزد
ارسال شده در: دوشنبه، 1 شهريور ماه ، 1389 15:55:32 موضوع مطلب: در وصف کوروش بزرگ(1)
به نام یزدان پاک
«اظهارات سر پرسی سایکس پیرامون کوروش بزرگ»
مختصری ازعالیجناب پرسی سایکس(1867_1945):
او ژنرال، نویسنده، جغرافیدان و شرق شناس انگلیسی بوده و از سال 1271 ه.ش تا سال 1297 ه.ش (اواخر جنگ جهانی اول،1918) در جنوب ایران میزیسته و اطلاعاتی از این منا طق به دست آورده است. در هندوستان فارسی آموخت و در ولایت های شرقی و جنوب ایران نماینده بریتانیا بود و نیروی موسوم به پلیس جنوب را بنیاد نهاد.
از او نوشته ها و خاطرات زیادی بر جای مانده که معروفترینشان "تاریخ ایران" است که در 2 جلد موجود میباشد.
از او به عنوان یکی از خاورمیانه شناس برجسته نام برده میشود که کتابهای بسیاری درمورد ایران و افغانستان نوشته است.
ژنرال سرپرسی سایکس(در وصف کوروش):
خوش زبانی او از پاسخی که در داستان رقص ماهیان به یونانیان داده آشکار است. مطالب کتاب مقدس (تورات) و نوشته های یونانی و سنتهای ایرانی همه همداستانند که کوروش باستانی سزاوار لقب بزرگ بوده است. مردم اورا دوست میداشتند و «پدر» مییخواندند. ما نیز میتوانیم بدان ببالیم که نخستین مرد بزرگ آریایی (اینجا اندیشه اش هند و اروپایی است زیرا تنها شاخه ی هند و ایرانی گروه هند و اروپایی است که آریایی خوانده می شود) که سرگذشتش بر تاریخ روشن است، صفاتی چنان عالی و درخشان داشته است.
ژنرال سرپرسی سایکس بعد از دیدار آرامگاه شاهنشاه کوروش بزرگ:
من خود سه بار این آرامگاه را دیدار کرده ام، و توانسته ام اندک تعمیری نیز در آنجا بکنم، و در هر سه بار این نکته را یادآور شده ام که زیارت آرامگاه اصلی کوروش، پادشاه بزرگ و شاهنشاه جهان، امتیاز کوچکی نیست و من بسی خوشبخت بوده ام که به چنین افتخاری دست یافته ام. براستی من در گمانم که آیا برای مردم آریایی(هند و اروپایی) هیچ بنای دیگری هست که از آرامگاه بنیان گذار دولت پارس و ایران ارجمندتر و مهمتر باشد.
سرپرسی سایکس:
در شاهنشاهی کوروش زیبایی، مردانگی، شجاعت، قهرمانی و عدالت به عیان دیده شده است. وی هیچگاه عیاشی نکرد. کاری که اکثر بزرگان گرفتار آن بوده و هستند. آزادی هایی که داشت به هیچ وجه به شخصیت او صدمه نزد و افکاری داشت که براستی متعلق به تاریخ نبوده است.
کوروش یکی از شخصیت های بزرگ تاریخ جهان است. او ابتدا پادشاه سرزمین کوچکی بود. ولی پس از مدتی با اراده مصمم و قلبی آکنده از وطن پرستی امپراطوری ای را در تاریخ بنا نهاد که در کل جهان بی سابقه بود. این بدین دلیل بود که تاکنون هیچ کشوری نوانسته بود اینچنین با صلح و احترام به عقاید دیگران کل خاورمیانه را تصاحب کند. او هیچگاه خوشگذرانی و تن آسایی نکرد. هیچگاه مغرور نشد و همیشه به یاد خداوند خود بود و برای احترام به مزدا حیواناتی را نثار می کرد. کاساندان دختر فرناسپه هخامنشی از دودمانی بود که از نجبای پارس محسوب می شدند و پدر و اجدادش در چند نسل شاه پارسیان بودند. کوروش در شوخ طبعی و انسانیت سرآمد زمان خود بود. من سه بار تاکنون موفق شده ام آرامگاه این ابرمرد آریایی را زیارت کنم و خداوند را برای این توفیق سپاس می گویم. _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند apadana
apadana هموند ویژه وضعيت: آفلاين 20 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 139 امتياز: 394 تشکر کرده: 273 تشکر شده 146 بار در 91 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 14:04:47 موضوع مطلب:
درود به سارا جان
سارا خانوم شما لطف داريد
از ابتداي عضويتم بسيار شرمنده ام كرده ايد _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار
کاربرانی که برای این ارسال از apadana تشکر کرده اند sara
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 15:49:33 موضوع مطلب:
درود بر شما
شما به آن گونه که گفتید در سن نوجوانی هستید بسیاری در این تالار میشناسم که هم ردیف سن شما هستند این نشان از آن دارد که نسل سومی ها بسیار پیش رو تر از سایرین هستند و این مایه ی بس سرفرازی است
ایند ایران
پاینده فرزندان ایران زمین _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند apadana
ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 22:05:30 موضوع مطلب:
درود بر نسيم كوهي(نيلوفرمهرزمين)
من از شما متشكرم؛ نشان از لطف شماست
نسل جديد ايران همه به دنبال هويت ملي از ياد رفته شان هستند
من هم شايد يكي از آنان باشم
ما نوجوانان ميخواهيم ايران را از نو بسازيم
البته با كمك شما بزرگان
بايد از تجاربتان نيز استفاده كنيم
باسپاس _________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار