کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - در وصف کوروش بزرگ(1)

در وصف کوروش بزرگ(1)

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیدگاه ها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: يزد

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

وضعيت: آفلاين
20 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 139
امتياز: 394
تشکر کرده: 273
تشکر شده 146 بار در 91 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 1 شهريور ماه ، 1389 15:55:32    موضوع مطلب: در وصف کوروش بزرگ(1) پاسخ همراه با اعلان

به نام یزدان پاک

«اظهارات سر پرسی سایکس پیرامون کوروش بزرگ»

مختصری ازعالیجناب پرسی سایکس(1867_1945):
او ژنرال، نویسنده، جغرافیدان و شرق شناس انگلیسی بوده و از سال 1271 ه.ش تا سال 1297 ه.ش (اواخر جنگ جهانی اول،1918) در جنوب ایران میزیسته و اطلاعاتی از این منا طق به دست آورده است. در هندوستان فارسی آموخت و در ولایت های شرقی و جنوب ایران نماینده بریتانیا بود و نیروی موسوم به پلیس جنوب را بنیاد نهاد.
از او نوشته ها و خاطرات زیادی بر جای مانده که معروفترینشان "تاریخ ایران" است که در 2 جلد موجود میباشد.
از او به عنوان یکی از خاورمیانه شناس برجسته نام برده میشود که کتابهای بسیاری درمورد ایران و افغانستان نوشته است.

ژنرال سرپرسی سایکس(در وصف کوروش):
خوش زبانی او از پاسخی که در داستان رقص ماهیان به یونانیان داده آشکار است. مطالب کتاب مقدس (تورات) و نوشته های یونانی و سنتهای ایرانی همه همداستانند که کوروش باستانی سزاوار لقب بزرگ بوده است. مردم اورا دوست میداشتند و «پدر» مییخواندند. ما نیز میتوانیم بدان ببالیم که نخستین مرد بزرگ آریایی (اینجا اندیشه اش هند و اروپایی است زیرا تنها شاخه ی هند و ایرانی گروه هند و اروپایی است که آریایی خوانده می شود) که سرگذشتش بر تاریخ روشن است، صفاتی چنان عالی و درخشان داشته است.

ژنرال سرپرسی سایکس بعد از دیدار آرامگاه شاهنشاه کوروش بزرگ:
من خود سه بار این آرامگاه را دیدار کرده ام، و توانسته ام اندک تعمیری نیز در آنجا بکنم، و در هر سه بار این نکته را یادآور شده ام که زیارت آرامگاه اصلی کوروش، پادشاه بزرگ و شاهنشاه جهان، امتیاز کوچکی نیست و من بسی خوشبخت بوده ام که به چنین افتخاری دست یافته ام. براستی من در گمانم که آیا برای مردم آریایی(هند و اروپایی) هیچ بنای دیگری هست که از آرامگاه بنیان گذار دولت پارس و ایران ارجمندتر و مهمتر باشد.

سرپرسی سایکس:
در شاهنشاهی کوروش زیبایی، مردانگی، شجاعت، قهرمانی و عدالت به عیان دیده شده است. وی هیچگاه عیاشی نکرد. کاری که اکثر بزرگان گرفتار آن بوده و هستند. آزادی هایی که داشت به هیچ وجه به شخصیت او صدمه نزد و افکاری داشت که براستی متعلق به تاریخ نبوده است.
کوروش یکی از شخصیت های بزرگ تاریخ جهان است. او ابتدا پادشاه سرزمین کوچکی بود. ولی پس از مدتی با اراده مصمم و قلبی آکنده از وطن پرستی امپراطوری ای را در تاریخ بنا نهاد که در کل جهان بی سابقه بود. این بدین دلیل بود که تاکنون هیچ کشوری نوانسته بود اینچنین با صلح و احترام به عقاید دیگران کل خاورمیانه را تصاحب کند. او هیچگاه خوشگذرانی و تن آسایی نکرد. هیچگاه مغرور نشد و همیشه به یاد خداوند خود بود و برای احترام به مزدا حیواناتی را نثار می کرد. کاساندان دختر فرناسپه هخامنشی از دودمانی بود که از نجبای پارس محسوب می شدند و پدر و اجدادش در چند نسل شاه پارسیان بودند. کوروش در شوخ طبعی و انسانیت سرآمد زمان خود بود. من سه بار تاکنون موفق شده ام آرامگاه این ابرمرد آریایی را زیارت کنم و خداوند را برای این توفیق سپاس می گویم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از apadana تشکر کرده اند arya, sara

sara
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

29 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 206
امتياز: 642
تشکر کرده: 192
تشکر شده 308 بار در 149 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 08:32:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر آپادانای گرامی
پی گیر نوشتار شما هستیم ، لطفا ادامه دهید.
سربلند باشید دوست گرامی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند apadana

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

20 مرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 14:04:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود به سارا جان

سارا خانوم شما لطف داريد

از ابتداي عضويتم بسيار شرمنده ام كرده ايد

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از apadana تشکر کرده اند sara

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2080
امتياز: 4825
تشکر کرده: 697
تشکر شده 1024 بار در 734 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 15:49:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شما

شما به آن گونه که گفتید در سن نوجوانی هستید بسیاری در این تالار میشناسم که هم ردیف سن شما هستند این نشان از آن دارد که نسل سومی ها بسیار پیش رو تر از سایرین هستند و این مایه ی بس سرفرازی است Razz
ایند ایران Razz

پاینده فرزندان ایران زمین Razz

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند apadana

apadana
هموند ویژه
هموند ویژه

20 مرداد ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 22:05:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر نسيم كوهي(نيلوفرمهرزمين)

من از شما متشكرم؛ نشان از لطف شماست Razz

نسل جديد ايران همه به دنبال هويت ملي از ياد رفته شان هستند

من هم شايد يكي از آنان باشم

ما نوجوانان ميخواهيم ايران را از نو بسازيم

البته با كمك شما بزرگان

بايد از تجاربتان نيز استفاده كنيم

باسپاس

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع