کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - هری پاتر زیباست یا شاهنامه ؟

هری پاتر زیباست یا شاهنامه ؟

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: تهران

Sajad_bp
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

وضعيت: آفلاين
20 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 347
امتياز: 828
تشکر کرده: 124
تشکر شده 287 بار در 168 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 13:47:18    موضوع مطلب: هری پاتر زیباست یا شاهنامه ؟ پاسخ همراه با اعلان

نمی دانم چگونه آغاز کنم . . . . مثل ما ، مثل مسافری است که مشک پر از آب بر دوش دارد اما همواره در پی سرابی دوان است . . .

روی سخن و منظور من صنعت فیلم سازی در ایران است . چه کسی است که بخواهد در برابر تاثیر سینما در دنیای امروز ایستادگی کند؟؟؟

سینما امروزه علاوه بر آنکه یک صنعت پولساز است ، اما از سویی صادر کننده ی فرهنگ و تمدن کشور ی به کشور دیگر است. تمدنی که حتی

اگر وجود نداشته باشد می توان با سینما ان را خلق کرد . . . . امروزه غرب با سینما اسطوره ها و قهرمان های نداشته اش را خلق می کند .

سوپر من ، اسپایدر من ، هری پاتر ، بت من و . . . .. آری این ها پاسخ نیاز بشر به داشتن اسطوره و قهرمان است که در فضای خلاء ناشی از

عدم وجودشان ، به وجود آمدند . اما داستان ما واژگونه است . ایران کهن ، که اگر تنها از چند داستان تاریخی و یا اسطوره ای اش فیلمی درست

ساخته می شد دیگر امروز دیگران ما را عرب نمی پنداشتند . .. دیگر فیلم 300 ی ساخته نمی شد . . . . دیگر فیلم اسکندر مقدونی ما را شتر

سوار بیابان نشین نشان نمی داد . . .. و می دانید بیش از همه کجای قضیه است که جگر انسان را می سوزاند ؟ ؟؟؟؟

اینکه ما شاهنامه ای داریم که صد ها فیلم باشکوه از درونش بیرون می آید . به نظرتان اگر فیلمی ( البته فیلمی با استاندارهای بالا نه مثل

فیلم های آب تو خیاری که می سازیم ) مثل : هفت خان رستم ساخته شود ، آنگاه کسی می رود فیلمی مثل ارباب حلقه ها را ( که به خاطر

جلوه های زیبای بصری و تکنیک های ساخت چنین پر بیننده می شود ) نگاه کند که داستانش نه سر دارد و نه ته ؟؟؟؟؟

آیا نمی توان فیلمی از بهرام گور ساخت که داستانش تماما جلوه های دیدنی است ؟؟؟؟ چه میکنیم با خود ؟ سریال می سازیم ( مثلا فاصله ها

و خدمتکار لر زبان رستوران ) و لهجه های کهن فارسی را ما یه ی خنده می کنیم ؟؟؟؟ یا نامهای اصیل ایرانی را همه خلاف کار و نام های عربی را پیغمبر

زاده می کنیم ؟؟؟ آنقدر این روش مخرب را به کار ببریم که وقتی نام زیبای ( شاپور ) را می شنویم یک فرد خلافکار چاقو کش لات در ذهنمان

تداعی شود ؟؟؟؟؟ این همه از 124 هزار پیغمبر و فرزندانشان و نوهایشان و تمام امامن و امام زادگان ( که درود خدا برشان باذ ) فیلم بسازیم اما

حتی جایی کوچک و روایت گونه از کوروش نباشد؟؟؟؟

فریاد و هزاران فریاد که این درد بس جگر سوز است .................

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Sajad_bp تشکر کرده اند sara, yazdan, arya, apadana, Ariyadokht

sara
دبیر کارگروه
دبیر کارگروه

29 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 206
امتياز: 642
تشکر کرده: 192
تشکر شده 308 بار در 149 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 14:33:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر سجاد گرامی
سپاس از نوشتارتان
بنده فکر می کنم ، رسیدن به مطلوبی که مد نظر شما - و بسیاری از دوستداران ایران زمین- است نیاز به موجی از خودآگاهی و بیداری در میان ایرانیان دارد و جوانان این سرزمین پاک اند که می باید سردمدار این حرکت شوند. در حال حاضر تنها پنجره ای که رو به حقایق تاریخی ایرانمان وجود دارد وبلاگ ها هستند. به نظر شخص بنده ، در وضعیت کنونی کشورمان ،وبلاگ نویسان پیش تازان این عرصه اند. در عرصه فرهنگی و فیلم سازی تا زمینه فکری صحیح و بدور از تعصب فراهم نشود ، کاری صورت نخواهد گرفت . ایا به نظر شما سینمای امروز ایران می تواند اشاعه دهنده تفکرات آزاد اندیشانه کوروش کبیر - در مورد حقوق بشر و آزادی های فردی و مذهبی و ...- باشد! و یا اندیشه دیگر بزرگان ایران زمین را به نمایش گذارد!؟
پیروز باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از sara تشکر کرده اند Sajad_bp, niloofarmehrzamin, arya, apadana
محل سكونت: tehran

tooraj20
کاربر تازه وارد

30 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 4
امتياز: 8
تشکر کرده: 3
تشکر شده 3 بار در 2 پست

محل سكونت: tehran

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 31 مرداد ماه ، 1389 18:44:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

البته شاهنامه قیاس این دو واقعا درد اوره دوست گرامی
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت