hakhamaneshian مدیر سایت وضعيت: آفلاين 7 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 22 امتياز: 85 تشکر کرده: 29 تشکر شده 19 بار در 10 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: يكشنبه، 29 آذر ماه ، 1388 23:14:35 موضوع مطلب: کيخسرو
کيخسرو
سومين پادشاه مقتدر کياني ،فرزند سياوش و فرنگيس بود و به خونخواهي کشتن سياوش برخواست و مدتهاي زيادي با تورانيان جنگيد و در نهايت آنان را مغلوب ساخت و افراسياب را به دليل کشتن سياوش که نه تنها پدر وي بود بلکه يکي از قهرمانان نامي ايران بود کشت. _________________ پایگاه پژوهشی هخامنشیان
کاربرانی که برای این ارسال از hakhamaneshian تشکر کرده اند arya
turboratur هموند عادی وضعيت: آفلاين 12 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 10 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 2 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 12 مرداد ماه ، 1389 21:07:41 موضوع مطلب:
سلام
کیخسرو با هووخشتره یا همان کیاکسار ( کیا اخسارو : کی خسرو ) مقتدر ترین پادشاه ماد مطابقت دارد و زمان او بود که قبایل سکایی ( تورانیان ) وارد ایران شدند و همو بود که دولت آشور رو از بین برد .
کاربرانی که برای این ارسال از turboratur تشکر کرده اند arya, yazdan
yazdan جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 23 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 700 امتياز: 1894 تشکر کرده: 981 تشکر شده 720 بار در 430 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 09:12:58 موضوع مطلب:
turboratur مي نويسد:
سلام
کیخسرو با هووخشتره یا همان کیاکسار ( کیا اخسارو : کی خسرو ) مقتدر ترین پادشاه ماد مطابقت دارد و زمان او بود که قبایل سکایی ( تورانیان ) وارد ایران شدند و همو بود که دولت آشور رو از بین برد .
درود بر شما
این که فرمودید از سخنان بی پایه جواد مفرد کهلان است/ استاد خالقی مطلق پژوهشی داشته است در داستان کیخسرو و از آن میان نزدیکی هایی میان داستان او و کورش بزرگ یافته از جمله این که هر دو بر پدربزگشان (افراسیاب و آستیاگ) پیروز میشوند و..
کاربرانی که برای این ارسال از yazdan تشکر کرده اند arya
turboratur هموند عادی وضعيت: آفلاين 12 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 10 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 2 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 09:49:39 موضوع مطلب:
درود
البته این که من نوشتم یک نظریه می باشد چون طبق تحقیقات و برداشت من داستانهای شاهنامه خیلی خیلی قدیمی تر از هخامنشیان می باشد . بعنوان مثال عربها زمانیکه ایران را گرفتند و مراسم سوگ سیاوش را دیدند زمان اتفاق افتادن این ماجرا را بیش از چهار هزار سال ثبت کرده اند . یعنی با حساب امروز بیش از پنج هزار سال پیش !!
در ضمن کوروش در شاهنامه کیارش می باشد و نه کیخسرو ! متاسفانه الکی هخامنشیان رو بزرگ کردند ! دلیلش هم اطلاعات کم در مورد پادشاهانان قدیمی تر ایران می باشد .
کوروش هیچ شباهتی به کیخسرو ندارد . کیخسرو همان کیا اخسارو پادشاه ماد میباشد ( از اسمش کاملاً مشخصه ) ، حتی اشتباهاً قلعه دشمن در شاهنامه اردبیل نوشته شده در حالی که منظور شهر اربیل عراق بود که آنزمان یکی از شهر های آشور می بود . تمام ماجرای کیخسرو با کیاکسار مطابقت دارد . رزم کیخسرو با افراسیاب و تورانیان هم دقیقاً به حادثه حمله تورانیان ( سکاها ) به ایران از راه قفقاز اشاره دارد )
yazdan جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 23 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 700 امتياز: 1894 تشکر کرده: 981 تشکر شده 720 بار در 430 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 15:59:45 موضوع مطلب:
درود
این که میفرمایید: "هخامنشیان را الکی بزرگ کردند"، احتمالاً از سخنان استادتان پورپیرار نیست؟
ضمناً نظریه یکسان بودن کیخسرو و کورش، را من از استاد بزرگ شاهنامه، خالقی مطلق نقل کردم نه مثل شما که نظریات مفرد کهلان رو بدون ذکر منبع، کپی میکنید! _________________ یزدان صفایی-دبیر گروه تاریخ پایگاه پژوهشی هخامنشیان- دبیر گروه زبان و ادب ماهنامه الکترونیکی امردادنامه
کاربرانی که برای این ارسال از yazdan تشکر کرده اند arya
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 19:29:13 موضوع مطلب:
yazdan مي نويسد:
درود
این که میفرمایید: "هخامنشیان را الکی بزرگ کردند"، احتمالاً از سخنان استادتان پورپیرار نیست؟
ضمناً نظریه یکسان بودن کیخسرو و کورش، را من از استاد بزرگ شاهنامه، خالقی مطلق نقل کردم نه مثل شما که نظریات مفرد کهلان رو بدون ذکر منبع، کپی میکنید!
اولاً پورپیرار نوکر من هم نیست چه برسد به همکار من و یا استاد .
ثانیاً من اصلاً " مفرد کهلان " را نمی شناسم ! کیه ؟!
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 19:32:41 موضوع مطلب:
[/quote]
ثانیاً من اصلاً " مفرد کهلان " را نمی شناسم ! کیه ؟![/quote]
مفرد کهلان همان است که شما سخنانش را درباره یکسان بودن هوخشتره و کی خسرو در اینجا آورده اید/ واژه های کیاکسر و کی آخسارو و نزدیکی طاهری به واژه کیخسرو هم ایشان در چند سایت مختلف تبلیغ کرده است با جستجو در گوگل، سرچشمه گفتار های خودتان را در نوشتار های ایشان میتوانید بیایید