کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - شهر پترا در اردن

شهر پترا در اردن

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> تاریخ دیگر کشور ها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

وضعيت: آفلاين
12 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 404
امتياز: 1173
تشکر کرده: 449
تشکر شده 439 بار در 238 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 20:27:13    موضوع مطلب: شهر پترا در اردن پاسخ همراه با اعلان

شهر پترا در اردن

يكي از عجايب باستانشناسي جهان...!!!

يكي از مكان هايي كه بسيار جذاب و زيبا و درعين حال ترسناك است شهر پتراست . اين مكان در سال 1812 ميلادي به وسيله يك جهانگرد سوئيسي « جان لودريك » در جنوب شهر امان مركز اردن آن را كشف كرد . و امروزه جهانگردان بي شماري از اين مكان ديدن مي كنند به عقيده محلي ها اين مكان هم مانند معبد سليمان به واسطه كمك اجنه ها ساخته شده است . مخصوصا زماني كه از از نزديك به آن معابد بنگريم اين سوال در ذهنمان مطرح مي گردد كه چگونه در بيش از دو هزار سال پيش چنين مكاني ساخته شده است . پترا با سنگ هاي قرمز رنگ خود كه در غروب افتاب زيبايي عجيبي و خوفناكي را به وجود مي آوردند بسيار مي درخشند البته در ارتفاعات جبل هارون كه برادر حضرت موسي قرار دارد نيز بدين گونه است .
تاريخ پترا بر مي گردد به بيش از دو هزار سال پيش اما از سال هاي 100 ميلادي به بعد اين شهر به دوره جديد خود مي رسد اين سرزمين زماني كه تحت سلطه روم بود ايالات عربي ناميده مي شد . اين شهر را هنوز هم شهر گمشده مي نامند زيرا سازندگان اوليه آن نامعلوم مي باشند اما روايات بسياري وجود دارد كه جن ها اين مكان را ساخته اند زيرا در توان بشر اوليه نمي باشد . !!!

جالب اينجاست زماني كه كمبوجيه پسر كوروش بزرگ مي خواست به مصر حمله كند از اين شهر سنگي عبور كرد و آنجا را مركز آثار باستاني جهان نام نهاد .خسرو هم بعد از حمله به خاك روم و تصرف انطاكيه ، شهر پترا را تصرف كرد و تا چندين سال جز قلمرو ايران به شمار مي آمد .

این شهر در 226 كیلومتری شهر امان پایتخت اردن قرار گرفته و یونانیان آنرا پترا نامیده اند یعنی سنگ، ترجمه عبری آن سلع است و ترجمه عربی آن رقیم.اهالی این شهر به قوم نبط مشهورند. برخی مورخان قوم نبط را همان اصحاب كهف میدانند.

شهر پترا دره ها و گذرگاه هایی به عمق 2000 متر و طول یك كیلومتر به نام تنگه دارد. در دو طرف تنگه پترا كتیبه های باستانی حكاكی شده و صدها ساختمان، آرامگاه، سالن و تالارهای تدفین مردگان، معابد و پرستش گاهه و تخته سنگهای كنده كاری شده از دورانهای گذشته وجود دارد. در ارتفاعات جبل هارون آرامگاه هارون برادر موسی قرار دارد.
غاری در دل صخره های سرخ منطقه ((پترا)) در جنوب امان پایتخت اردن در جاده ((سحاب)) واقع شده است و سه قبر سنگی شكافدار در آن دیده می شود كه احتمال می رود این غار همان غار اصحاب كهف باشد

برای 600 سال فكر میكردند این شهر در میان بیابان اردن گم شده،‌مانند قاره گمشده آتلانتیس .... تا اين كه یك مكتشف سوئیسی كه تصمیم گرفته بود آنرا پیدا كند، از جاده ای باریك، از میان كوههای سنگی كویر سفر كرد .تصور كنید هیجان را وقتی برای اولین بار به پترا رسید و این منظره را در قرن نوزدهم مشاهده كرد!

گفته ميشود پترا حدود قرن ششم قبل از میلاد مسیح در زمان امپراطوری ایران به وسیله قومی به نام نبطی ها ساخته شده است.

معبد پترا یك پرستشگاه به سبك یونانی -HELLENIC با ارتفاع 42 متر است كه آنرا گنجینه نیز می نامند.
این معبد در میان ساختمانهای مجلل و با شكوه در پترا كه همگی آنها در سنگ تراشیده شده اند، بی همتاست.معبد پترا در انتهای شهر سنگی گمشده قرار دارد .

باستان شناسان زيادي نيز امروزه در اين مكان به تحقيق و تفحص مي پردازند و انواع اقسام وسائل زندگي و مجسمه هاي مختلف را در اين مكان كشف كرده اند از جمله اين مجسمه ها « مجسمه ي ماركو ائورليو » مي باشد كه متعلق به امپراتور رم بوده است .

نام ديگر پترا خزانه فراعنه مي باشد ،‌زيرا بر اساس روايات بسيار فراعنه اسرار تمدن هاي خود و گنج هاي خود را درون اين مكان قرار داده اند البته دزدان بسياري اين مكان را جست و جو كرده اند اما هيچ گونه گنجي پيدا نكرده اند .

بسياري از محلي ها جرات رفتن به اين مكان را ندارند و مي گويند كه شب ها ما صداي اجنه را مي شنويم جهانگردان نيز شب ها به اين مكان نمي روند و روزها نيز به صورت دسته جمعي از اين شهر ديدن مي نمايند . باستان شناسان نيز سروصداهاي عجيب اين منطقه را تاييد كرده اند و نام شهر اجنه را براي آن برگزيده اند ..

من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya, niloofarmehrzamin, miladhamidavi, sara

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 3 مرداد ماه ، 1389 12:57:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

همان طور كه گفتم پترا شهری است که همه آن در کوه و در تخته سنگهایی به رنگ گل سرخ و صورتی تراشیده شده‌ است.
کلمه پترا به زبان یونانی به معنی صخره است و چون این شهر باستانی تماما در سنگ (صخره) کنده شده‌ آن را پترا نامیده‌اند.
این شهر که پایتخت کشور نبطی‌ها بود در آن زمان کنترل و زمام راه‌های تجارتی مناطق اطراف خود را به دست گرفته بود، کاروان های تجارتی از جنوب شبه‌جزیره عربستان و غزه و عسقلان و صور و دمشق از راه پترا پایتخت کشور نبطی ها می‌گذشته‌اند و این شهر از رونق خاصی برخوردار بوده است.
در سال ۶۳۶ میلادی عربها توانستند شهر پترا را از نفود رومی‌ها برهانند و ساکنان پترا پس از آن به کشاورزی روی آوردند، اما زلزله‌ای که در سالهای ۷۴۶ و ۷۴۸ به این شهر وارد آمد، ساکنان پترا را وادار نمود تا به مناطق اطراف کوچ کنند.

پایان حکومت نبطی ها و خرابی پایتخت شهر پترا به دست رومیان در سال ۱۰۵ میلادی بوده ‌است. قشون رومیان در سال ۱۰۵ میلادی سرزمین نبطی‌ها را محاصره می‌کنند و آب را به روی ساکنان شهر می‌بندند و سرانجام بعد از مدتی آن شهر را اشغال می‌کنند و به حکومت نبطی ها خاتمه می‌دهند.
شهر پترا دره‌ها و گذرگاه‌هاي‌ به‌ عمق‌2000 متر و طول‌ يك‌ كيلومتر به‌ نام‌ ضميق يا تنگه، دارد که دانشمندان‌ دره‌هاي‌ عميق‌ باقي‌مانده‌ را از زمين‌ لرزه‌هاي‌ دوران‌ پيش‌ از تاريخ‌ دانسته‌اند.

هنگام‌ طلوع‌ و غروب‌ آفتاب‌ سنگ‌هاي‌ قرمز شهر پترا با تغيير رنگ‌ مناظر زيبايي‌ را به‌ وجود مي‌آورند.

(رنگهای روی سنگها طبیعی هستند)

همان طور كه گفتم عده‌اي‌ معتقدند که در زمان‌هاي‌ قديم‌‌ جن‌ها به ‌انسان‌ها در بالا بردن‌ اين‌ بنا كمك‌ كرده‌اند، اما عده‌اي‌ ديگر مي‌گويند؛ اگر اين‌ فرضيه‌ درست‌ باشد، پس‌ فراعنه‌ هم‌ با كمك‌ اجنه‌ و موجودات‌ فضايي‌ اهرام‌ خود را بنا کرده اند.
اين مسئله شايد ما را به فكر قوم غول پيكران ببرد.... فرضيه اي كه حتي عده اي ساخت اهرام مصر را بر آنها ميدانند...!!!

شهر باستاني‌ پترا به خاطر بناهاي‌ باشكوهش‌ كه‌ در دل‌ صخره‌ها تراشيده‌ شده‌ شهرت‌ بسيار دارد و امروزه باستان شناسان آن را یکی از عجایب هفت گانه دنیای جدید می دانند.
!!! Confused
مهندسین بی نظیر آب رسانی در آن زمان با حفر تونل هایی کوچک و طویل آب را از راه دور به داخل شهر و از داخل شهر نیز بداخل منازل می رساندند. این شهر دارای آمفی تئاتر با ظرفیت 4000 نفر بوده است. امروزه محل قبرها در ارتفاع 42 متری از معبد هلن و رو به سوی صومعه الدیر؛ برانگیزاننده احساسات و نشان فرهنگ و تمدن خاورمیانه دارد Smile

تصوير بالاآمفی تئاتر بزرگ شهر است كه مثل سایر بناهای شهر به صورت یك تكه در دل كوه به شیوه یونانی - رومی تراشیده شده و ظرفیت چهار هزار نفر را دارد .

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya
محل سكونت: خوزستان

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 47
امتياز: 0
تشکر کرده: 81
تشکر شده 53 بار در 28 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 3 مرداد ماه ، 1389 17:49:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شما

دوست من اگر نگاهی به دوران پادشاهی هخامنشی تا ابتدای ساسانیان بیاندازید در میابی که امپراتوری روم از انتهای پادشاهی هخامنشی شکل میگیرد و از طرفی دیگر برابر گزارشات باستان شناسی شهر پترا دارای پیشینه ای بیش از امپراتوری روم است پس نسبت دادن این شهر به رومیان نادرست است.

از سویی دیگر پیدایش این شهر تقریبا با اوج و شکوفایی پادشاهی هخامنشی مصادف است و اینکه نوع معماری ، پیشینه ساخت و سیطره نقشه حکومتی هخامنشی که فرای اردن کنونی بوده است پیام آور مسایل دیگر است.
باید یاد آور شوم که در همه ادوار ، این شهر دارای حکومت مستقلی نبوده است و در سالهی ابتدایی عمرش بخشی از پادشاهی هخامنشی بوده پس می توان گفت که بر اساس گزارشات محرمانه باستان شناسی وبسیاری از بقایای موجود ما ایرانیان در شکوفایی این شهر سهیم بوده ایم.

اما به سبب اینکه همینک این شهر در چنگال عربان مسلمان است و باستان شناسان حاضر در اردن از مستشاران آنان و غرب به حساب می آیند
نمی توان انتظار داشت که نامی از ایران ببرند زیرا بسیاری از محاسبات سیاسی شان بهم خواهد خورد.

شک نداشته که باش آنان مدیون ما هستند .

امیدوارم همگی پیش از باز گویی سخنان غربیان قدری در تاریخ خودمان و همسانی آنها بپردازیم.

اینکه آنان میگویند این شهر توسط کسانی ساخته شده است که هویت شان مشخص نیست سخنی یاوه است و یا معمارانی از (( اجنه )) در ساخت آن دخیل بوده است تنها سخنان عربان جاهل و بی خردو دانش است زیرا طراحی وساخت چنین سازه هایی نیازمند دانش سازه ای است که البته در ایران باستان بسیار بوده (( زیگورت چغازنبیل شوش با 27متر بلندا متعلق به حدود 1500 سال پیش از میلاد )) اما عربان از آن محروم بوده اند و رومیان پس از ما ایرانیان آغاز به کپی رایت معماری ایرانی کردند .

ما سرآمد آدمیان هستیم.

ایران و ایرانی سرفراز باد

میلاد.

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از miladhamidavi تشکر کرده اند arya, niloofarmehrzamin, parisa-s, Ariyadokht

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 3 مرداد ماه ، 1389 17:59:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

miladhamidavi مي نويسد:
درود بر شما

دوست من اگر نگاهی به دوران پادشاهی هخامنشی تا ابتدای ساسانیان بیاندازید در میابی که امپراتوری روم از انتهای پادشاهی هخامنشی شکل میگیرد و از طرفی دیگر برابر گزارشات باستان شناسی شهر پترا دارای پیشینه ای بیش از امپراتوری روم است پس نسبت دادن این شهر به رومیان نادرست است.

از سویی دیگر پیدایش این شهر تقریبا با اوج و شکوفایی پادشاهی هخامنشی مصادف است و اینکه نوع معماری ، پیشینه ساخت و سیطره نقشه حکومتی هخامنشی که فرای اردن کنونی بوده است پیام آور مسایل دیگر است.
باید یاد آور شوم که در همه ادوار ، این شهر دارای حکومت مستقلی نبوده است و در سالهی ابتدایی عمرش بخشی از پادشاهی هخامنشی بوده پس می توان گفت که بر اساس گزارشات محرمانه باستان شناسی وبسیاری از بقایای موجود ما ایرانیان در شکوفایی این شهر سهیم بوده ایم.

اما به سبب اینکه همینک این شهر در چنگال عربان مسلمان است و باستان شناسان حاضر در اردن از مستشاران آنان و غرب به حساب می آیند
نمی توان انتظار داشت که نامی از ایران ببرند زیرا بسیاری از محاسبات سیاسی شان بهم خواهد خورد.

شک نداشته که باش آنان مدیون ما هستند .

امیدوارم همگی پیش از باز گویی سخنان غربیان قدری در تاریخ خودمان و همسانی آنها بپردازیم.

اینکه آنان میگویند این شهر توسط کسانی ساخته شده است که هویت شان مشخص نیست سخنی یاوه است و یا معمارانی از (( اجنه )) در ساخت آن دخیل بوده است تنها سخنان عربان جاهل و بی خردو دانش است زیرا طراحی وساخت چنین سازه هایی نیازمند دانش سازه ای است که البته در ایران باستان بسیار بوده (( زیگورت چغازنبیل شوش با 27متر بلندا متعلق به حدود 1500 سال پیش از میلاد )) اما عربان از آن محروم بوده اند و رومیان پس از ما ایرانیان آغاز به کپی رایت معماری ایرانی کردند .

ما سرآمد آدمیان هستیم.

ایران و ایرانی سرفراز باد

میلاد.

بازگشت به بالا

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 13:03:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سپاس فراوان از پاسخ زيبايتان جناب ميلاد

من مانند شما آگاهي ندارم ولي من گفته بودم روميان اين سرزمين رو بعد ها اشغلال ميكنند من ساخت اين سرزمين رو به روميان نسبت ندادم....

من درست در مورد نژاد نبطي ها نميدونم ولي ميدونم كه در سال 312 ق.م . پادشاه مقدونيه آنتيگونوس به آن مملکت حمله برد ولي نتوانست آنرا فتح کند و پس از آن تاريخ , سلاطين اين مملکت استقلال و قدرت و عظمت داشتند... بعدها کم کم زير حمايت و تبعيت روم آمدند تا در سال 106 م . امپراطور روم تراژان آن مملکت را تسخير و جزو متصرفات روم کرد اسامي قريب 13 نفر از سلاطين آنها بدست آمده است .
در لغت نامه ي دهخدا هم چيزهايي در مورد پترا آورده شده كه داستان جالبي از آن گفته شده است ....اگر مايل باشيد داستان آن را خواهم نوشت...

در مورد جن ها هم چيزي رو گفتم كه امروزه در بين برخي از مردم رواج پيدا كرده...منظور اين بود كه ساخت چنين بنايي با چنين وسعتي اگر ساخته ي دست بشر باشد بسيار شگفت آور است و جاي ستايش دارد...

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند miladhamidavi, Ariyadokht, arya

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 18:18:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر دوست خوبم پریسا

از زمانی که برای پژوهش در موارد گوناگون قرار می دهید خرسند هستم اما کشور ما ایران بیشتر نیاز به پژوهش و آگاه سازی دارد.

من در پیام پیشین از ساختمان بسیار بزرگ زیگورات چغازنبیل یاد کرد آیا آن را از نزدیک دیده اید؟ و بسیاری دیگر از سازه ها بزرگ ایران زمین پس شاید اگر انسان های نادان آنها را ببینند بگویند ساخته فرشتگان هستند .

به راست بودن تمام مطالبی که می خوانیم ، باید شک کرده و با دیدی انتقادی بنگریم تا اینکه خودمان آنها را بررسی و مورد کنکاش قرار دهیم و بر پایه شواهد گوناگون در موردشان تصمیم بگیریم.

با سپاس میلاد

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از miladhamidavi تشکر کرده اند Ariyadokht, parisa-s, arya
محل سكونت: ایران زمین

Ariyadokht
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

19 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 401
امتياز: 1005
تشکر کرده: 522
تشکر شده 292 بار در 187 پست

محل سكونت: ایران زمین

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 19:09:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود و سپاس از دوستان ایران دوست و نوشتارها و دیدگاههای بخردانه شان پیرامون نیاکان و ارج گزاری به آن.
بویژه از میلاد گرامی با توضیح به جا و نیکشان...

دل ز تن به بود یقین باشد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از Ariyadokht تشکر کرده اند parisa-s, miladhamidavi

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 19:36:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب ميلاد سپاس از شما

در تالار بخشي وجود دارد در مورد تاريخ ديگر كشور ها و من نوشته ي خودم رو در آن بخش قرار دادم پس هيچ مشكلي نداره كه در زمينه اي به جز ايران بپردازم...
اين سازه اي رو كه ميگوييد فرتورش را ديده ام ولي از نزديك مشاهده نكرده ام فقط در موردش شنيده ام . ولي من ميدونم در ايران سازه هاي شگفت آور و قابل ستايش فراوان است ولي من در اينجا در مورد پترا نوشته ام دليل نميشه چون چغازنبيل شايد شگفت آور تر از پترا باشد در مورد ديگر سازه ها ننويسيم..

و اين رو بايد حتما بگويم تا به حال نشده سخني يا نوشته اي بگويم كه در آن ايران عزيزم ستايش نشده باشد و يا اندكي ديگر مليت ها را تحسين كرده باشد و همگان به مخالفتي شديد نپرداخته باشند...!!!! همان طور كه بايد تا كنون متوجه شده باشين من وطنم رو ميپرستم ولي اين باعث نميشه كه افتخارات ديگر مليت ها را ناديده بگيرم....!!!!!

در زير هم لينك چيزي رو كه گفتم در دهخدا نوشته ميذارم...
من توانايي اين رو ندارم كه به پترا بروم و در آنجا به پژوهش بپردازم ...و مانند شما نميتونم از نزديك به خوزستان بروم و در مورد سازه ي چغازنبيل پژوهش كنم.....من كه گفتم آگاهي من به اندازه ي شما نيست ولي تا آنجا كه توانايي داشته باشم كوشش ميكنم حقيقت رو بنويسم....
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya, miladhamidavi

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 23:21:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شیفتگان ایران بزرگ

من از همه ی همرزمانم در این میدان پر بلا بویژه بانو پریسا و بانو آریا دخت به سبب مهربانی های بی دریغشان سپاس گذارم !!!

سخنی با شما دارم پرسا جان

در عشق به موطن و میهن پرستی شما شکی نیست اما در باور هایتان ، آری !!!

از گفتارم دلگیر نباشید زیرا من همان از اوان کودکی به بسیاری از موضوعات دیدی خرده گیرانه و انتقادی داشته ام.

بدان که راستی هر چیز را تنها از راه خواندن نوشتار ها نمی توان یافت ، با یک برنامه ریزی درست سفر به جای جای ایران بزرگ را آغاز کنید و خوب از نزدیک نظاره گر شکوه ایران پیش از 1400 سال باشید.

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی.

شاد باشید

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از miladhamidavi تشکر کرده اند parisa-s

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 23:23:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شیفتگان ایران بزرگ

من از همه ی همرزمانم در این میدان پر بلا بویژه بانو پریسا و بانو آریا دخت به سبب مهربانی های بی دریغشان سپاس گذارم !!!

سخنی با شما دارم پریسا جان

در عشق به موطن و میهن پرستی شما شکی نیست اما در باور هایتان ، آری !!!

از گفتارم دلگیر نباشید زیرا من همان از اوان کودکی به بسیاری از موضوعات دیدی خرده گیرانه و انتقادی داشته ام.

بدان که راستی هر چیز را تنها از راه خواندن نوشتار ها نمی توان یافت ، با یک برنامه ریزی درست سفر به جای جای ایران بزرگ را آغاز کنید و خوب از نزدیک نظاره گر شکوه ایران پیش از 1400 سال باشید.

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی.

شاد باشید

بازگشت به بالا

parisa-s
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

12 فروردين ماه ، 1389

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 5 مرداد ماه ، 1389 00:32:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود و سپاس جناب ميلاد عزيز

بله شايد ديدگاهي انتقادي به مسائل داشتن خيلي هم خوب باشد ولي نه اينطور كه اگر سخني بر خلاف عقايد و ديدگاه من باشد حتما من بايد منتقد نظر وي باشم...
به ديد من انسان بايد ديدگاه سايرين را بشنود و با عقايد خودش بسنجد و بهترين و نيكو ترين را برگزيند...

هر كسي باور و انديشه اي دارد كه براي درست نشان دادنش سخت مبارزه ميكند..تلاش ميكنم با پژوهش باورم را اصلاح كنم ولي صادقانه ميگويم سخنان شما رو نميتونم بپذيرم....!!! چرا كه با تفكر من فرسنگ ها فاصله دارد...!!!

همه ي زندگي يك انسان تنها ستايش فرهنگ كشورش نيست...بايد بدانيم تمام اين شكوه و عظمت ايران از كجا برخاسته...پدران ما بسيار نيك انديش بوده اند هر سازه اي كه بر جاي گذاشته اند مفهومي دارد شكوهمند و الهي ...!!
نميدونم بايد با چه لفظي بگويم كه وطن پرستي اندازه اي دارد . نبايد به حدي برسد كه مخرب افكار آدمي باشد و انسانيت را زير پا له كند ...من عاشق و دل باخته ي وطنم هستم ..اين را همه ميدانند ولي نبايد اين دلباختگي باعث شود كه انسانهاي جز مانند خودم را فراموش كنم و حقير بدانم...كره ي زمين تنها شامل ايران نميشود...

ولي بايد بگم از اينكه روحيه اي جست و جو گر دارين بسيار خرسندم ....

سپاس فراوان از پاسختون....پيروز باشين Smile

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya, miladhamidavi

miladhamidavi
هموند کوشا

6 اسفند ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 6 مرداد ماه ، 1389 11:40:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر همه ایرانیان خردورز

همه این گفتگو ها از یک پژوهش آغاز شد وامیدوارم که پیرو همین پژوهش ادامه یابد.
باری ، در پاسخ به پیامتان باید بگویم که:

من تا جایی که می توانم انتقادی از روی خرد و هستها می کنم ونه از روی نیستها.!!!
واگر افراد نظرات اشتباهی دارند نبایستی بر آنها پافشاری کنند بلکه بر سامان دادن به آنها کوشا باشند.

اینکه کسی هر باوری دارد نباید برای به کرسی نشاندن آن سخت مبارزه کند!!! مگر آن فرد آنقدر باورمند است که دیدگاه و باوراش درست و به جاست ؟؟؟ !!!! اگر چنین باشد هر شخصی در گوسه کنار دنیا می تواند مدعی درستی دیدگاه خود باشد.

درستی یک باور هنگامی ثابت می شود که افراد بنابر بسیاری از مدارک آن را نشان دهدند و نه از روی افکار دیگران.

در سرزمینی که همه چیز آن به خصوص زبان و فرهنگش بطور کامل نابود شده ابتدا بایدجان نابودگران را گرفت سپس برای سرافرازی و بازسازی وطن جان داد و از همه مهم تر اینکه آن وطن ، ایران عزیز باشد.

دوست من بدان که میهن پرستی اندازه ای ندارد و افکار ایرانیان راستین را خراب نمی کند.

با سپاس میلاد

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از miladhamidavi تشکر کرده اند parisa-s
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> تاریخ دیگر کشور ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت