niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 تير ماه ، 1389 01:09:54 موضوع مطلب:
به این تاج زرین دوران هخامنشی نیک بنگرید این همان تاج گل آریایی است که از زر ساخته شده . به بیان دیگر مدل سازی (همانند سازی)کرده اند . خیلی شگفت است ساختار آن هنوز در قرن 21 پیروی میشود هنوز در سالن های آرایش از این تاج های سیخک دار بر روی موهای (شینیون شده ) گرد شده در بالای سر بهره میبرند . یعنی 2500 سال به همین شکل مانده
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: جمعه، 11 تير ماه ، 1389 10:31:19 موضوع مطلب:
برای اینکه باورتان بشود که زنان ایرانی موهای خود را بسیار بلند میکردند به این بخش از داستان زال و رودابه بیندشید:
رفتن زال نزد رودابه
ندیمان باز گشتند و رودابه را مژده آوردند. چون شب رسید رودابه نهانی به کاخی آراسته درآمد و خادمی نزد زال فرستاد تا او را به کاخ راهنما باشد و خود به بام خانه رفت و چشم به راه پهلوان دوخت.
چون زال دلاور از دور پدیدار شد رودابه گرم آواز داد و او را درود گفت و ستایش کرد. زال خورشیدی تابان بر بام دید و دلش از شادی تپید. رودابه را درود گفت و مهر خود آشکار کرد.
رودابه گیسوان را فرو ریخت و از زلف خود کمند ساخت و فروهشت تا زال بگیرد و به بام بر آید. زال بر گیسوان رودابه بوسه داد وگفت: « مباد که من زلف مشک بوی ترا کمند کنم.» آنگاه کمندی از خادم خود گرفت و بر گنگرهی ایوان انداخت و چابک به بام بر آمد و رودابه را در بر گرفت و نوازش کرد و گفت: « من دوستدار توام و جز تو کسی را به همسری نمیخواهم، اما چه کنم که پدرم سام نریمان و شاهنشاه ایران منوچهر رضا نخواهد داد که من از نژاد ضحاک کسی را به همسری بخواهم.»
ارسال شده در: جمعه، 11 تير ماه ، 1389 18:06:45 موضوع مطلب:
به نگارگری منیاتور بنگرید
همچنانکه که میبینید در این نگاره که یک انجمن بزم زنانه است برخی سر خود را با چادر برخی با سربند و برخی با رشته های(رجه های ) مرواید آرایش داده اند . برخی فرق باز کرده اند و برخی چتری دارند
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 449 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: جمعه، 11 تير ماه ، 1389 22:32:28 موضوع مطلب:
بانو سپاس از شما
آن كه در جلو نشسته و يك كلاه مشكي بر سر دارد بايد يك خواجه باشد....
درسته...؟؟
البته فكر ميكنم آنكه دف ميزند هم خواجه باشد.... _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند niloofarmehrzamin
ارسال شده در: شنبه، 12 تير ماه ، 1389 21:36:45 موضوع مطلب:
درود بر همگی
این آرشیو صدا سیما خیلی کم بار است هر زمان که کم بیارد به پویا نمایی رو میاندازد
دو مدل موی سربند مهر یعنی لانه کبوتری و همچنین آن گونه فرانسوی که در توژ دیدیم همراه با موی بلند در این پویا نمایی دیده میشود
میبینیم که شاهزاده از پشت سر موی را بسته شاید به خاطر اینکه در بخش پیشین سر بتواند تاج بگذارد من بارها در طراحی شاهدخت ها و ملکه های اروپایی این مدل مو را بسیار دیده ام به دو گونه یک روش به گونه ی بافت و دیگری به گونه ی پیچ مو
ارسال شده در: سه شنبه، 15 تير ماه ، 1389 16:31:08 موضوع مطلب:
در این پویا نمایی باربی , همان موی بلند با بافت است منتها در آن از گره های در هم پیچیده هم به کار برده اند چراکه گره یک نماد دینی بسیار بارز در فرهنگ سلتی و آریایی است و نماد مهر و دوستی و پیمان را میدهد.
کلیک کنید ...
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند Ariyadokht
محل سكونت: ایران زمین
Ariyadokht سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 401 امتياز: 1005 تشکر کرده: 522 تشکر شده 292 بار در 187 پست
محل سكونت: ایران زمین
ارسال شده در: سه شنبه، 15 تير ماه ، 1389 18:45:41 موضوع مطلب:
سپاس بانوی من نیلوفر گرامی
بانو آن تورها به سان چادر نیستند چون بیشتر تا نیمه بدن می آیند مگر در برخی موارد برای تجمل که تا زمین برسند. _________________ همه دنیا تن است و ایران دل
نیست گوینده زین کلام خجل
چون که ایران دل زمین باشد
دل ز تن به بود یقین باشد
کاربرانی که برای این ارسال از Ariyadokht تشکر کرده اند parisa-s
ارسال شده در: چهارشنبه، 16 تير ماه ، 1389 17:40:10 موضوع مطلب:
درود بر آریای گرامی پریسا جان و همه ی دوستان
برگرفته از کتاب آیین مغان - نویسنده هاشم رضی- انتشارات تهران - ص22
... هر پارسی که میخواهد به یکی از خدایان قربانی اهدا کرده و یزشن کند , قربانی را به جای پاکی میبرد و کلاه خود را با گل به ویژه گل مورد زینت میدهد . آنگاه خدای مورد نظر را ستایش و قربانی را اهدا میکند ...
این نشان از آن دارد که زینت دادن سر با گل یک آیین دینی بوده و بیشتر دینی بوده تا فرهنگی و سنتی _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !