niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1023 بار در 734 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 24 خرداد ماه ، 1389 21:29:14 موضوع مطلب: نابهنجاریهای دین داری در ایران
گرچه دین داری در سرشت انسان نهادینه است و انسان یک کشش روانی به سوی سرچشمه ی آفرینش دارد اما چگونگی برخورد و انجام ایین ها برای رسیدن به آرامش و یافتن انرژی های روحانی همواره یکی از مشکلات انسان در درازنای تاریخ است . برخی بر این باور بودند که گروهی از انسانها باید به کار و تلاش بپردازند و گروهی دیگر به ریاضت و نیایش گروهی جهان را آباد کنند و گروهی از آموزه های روحانی و عرفانی سخن بگویند . و گروهی بر این باور بودند که همه باید در راه آگاهی گام بردارند و گروهی بر این باور که همه ی انسانها توانایی پیمودن این راه پر پیچ و خم را ندارند اما براستی چگونه باید دین داری کرد که بتوان زندگانی آسوده و آرام داشت
برخی بر این باورند که تنها انجام آداب نمادین بدون دانستن روح نیایش و مستی پیوند با سرچشمه ی نور کافیست تا دهان سایر دین داران را بست و سپس به کار دنیا پرداخت این بیماری گریبان جامعه ما را گرفته و به مانند خوره به جان ما افتاده است نور ایمان را در قبلهایمان خشکانده و ما را به نا کجا آباد برده است و سرانجام این راه چیزی جز پوچی و سیاهی نخواهد بود انسانهایی تو خالی و سیاه دل و بی هدف
برای اینکه ژرفای این سیاه بختی را ببینید اینجا را کلیک کنید انسانهایی که میخواهند با سخنرانی های بی سر و ته دین داریشان را به رخ دیگران بکشند و اما سخنی که از دل بر نیاید بر دل نمی نشیند و دین را به لودگی و خنده میکشاند
کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند parisa-s
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 403 امتياز: 1169 تشکر کرده: 446 تشکر شده 438 بار در 237 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 24 خرداد ماه ، 1389 21:54:42 موضوع مطلب:
درود بر شما بانو نيلو فر گرامي
در زمينه ي به رخ كشيدن دين با شما كاملا موافقم....
جامعه ي امروز پر شده از انسانهايي كه به فرموده ي شما با اعتقادات نمادينشون انديشه ي خودشون رو به ديگران تحميل ميكنند...!
ولي اينگونه نيست كه هيچ انسان روشن ضميري وجود نداره... وهمه ي انديشه ها پوچ و خراب و افراطيه...
روشن فكري كه به بي اعتقادي نيست.... و همين طور ساده رد شدن از حقيقت ...به راستي نور ايمان در چيست...فقط در ساده دل بودن يا چيزهاي جانبي هم لازمه؟؟؟
من خودم به شدت با افراط مخالفم...ولي در همين تالار هم به چندي از موضوعات افراطي نگاه ميشه...!
در اين انجمن بودن احساس نياز نميخواد...اين درست نيست كه كساني رو كه تازه كاربر شدند رو از گفتگو باز دارين ....شما بانوي تلاشگر و با پشتكاري هستين و من از شما به عنوان يكي از كاربران ساده ي اين تالار سپاسگزارم ولي اين جمله ي آخر شما مفهوم بدي رو در بر داره.....!!! _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1023 بار در 734 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 25 خرداد ماه ، 1389 00:09:06 موضوع مطلب:
درود بر شما
این جناب احمد چیزی به شما گفته است ؟ من مسلمانم اما میدانم کسانی در تالار هستند که مسلمان نیستند کسانی هستند که بی خدا هستند کسانی هستند که باور های زرتشتی گرایی دارند کسانی هستند که قرمطی هستند ؟ یکبار ه نوشتن ایها الرجبیون !!!چه معنا دارد ؟ یک انسان دین دار باید طوری سخن بگوید که دیگران برنگردند که یک سخنی بگویند که دین و باورهای او را کوچک کنند ! به مانند که اینست که بروی در میان عزادران برقصی بگویی من بی خدا هستم میخواهم برقصم چه طور یک انسان مسلمان در میان کسانی که با باور های او همراه نیستند باید باورهای خود را به دیگران بچپاند ! خوب آنها هم بر میگردند به خدا و پیغمبر توهین میکنند ! او هم برمیگردد یک ناسزا میگوید ! آنها هم بر میگردند یک چیز بدتر میگویند ! ما اینجا دور هم هستیم تا یک فرهنگ مشترک را جستجو کنیم . اینکه ایمان من چند کیلو است به خودم مربوط است نمیخواهم در این باره با کسی سخن بگویم خودم میدانم و خدای خودم !من چه کاره هستم که جلوی سخن گفتن او را بگیرم اما اگر اینجا هر کس یک چیزی بگوید نظم و یکپارچگی به هم میخورد و خیلی ها دیگر درباره ی یک موضوع سخن نمیگویند هدف از دست میرود. جناب احمد چند نوشتار بسیار جالب داشت یکی پیرامون فروغ فرخ زاد چه قدر جالب و خواندنی بود اینکه یک زن ایرانی چگونه میتواند با رنجهایش بجنگد و آنها را اینقدر زیبا و دلپذیر بیان کند خیلی زیبا بود باز هم سخن بگوید و بنویسد من که با شخص او مشکل ندارم با این اندیشه مشکل دارم _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 403 امتياز: 1169 تشکر کرده: 446 تشکر شده 438 بار در 237 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 25 خرداد ماه ، 1389 00:18:56 موضوع مطلب:
باشه بانو ي گرامي من سخنان شما رو مي پذيرم...و ديگر سخني نميگويم...
درسته ما همه براي يك هدف دور هم جمع شده ايم و براش تلاش ميكنيم ....
ولي لطفا نگوييد كسي قصد داشته باورهايش را بچپاند...يا جملات اين چنيني...
كسي دين و باور كسي رو كوچك نكرد...دين همه محترمه...اين كه مشخصه....
و همه به اين اصل پايبندند.....
_________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....