seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 931 امتياز: 2934 تشکر کرده: 373 تشکر شده 1071 بار در 606 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 11:10:43 موضوع مطلب:
درود و سپاس فراوان از پیشنهاد شما
دید دوستان دیگر درباره شاخه زبانشناسی چیست ؟
ما دو کار می توانیم انجام دهیم :
1- ایجاد یک بخش نوین به نام زبانشناسی که تالار هایی که شهریور گرامی و دیگر هموندان می فرمایند ، زیر شاخه این بخش باشد.
2- باز نمودن شاخه های گفته شده به گونه نوشتار نوین در شاخه زبانشناسی کنونی و پربار کردن آنها در همان بخش. _________________ دبیر پایگاه پژوهشی هخامنشیان، رسول صیقلی
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 12:37:31 موضوع مطلب:
جناب وهومن درود
برای شاخه بندی زبانهای ایرانی به کتاب تاریخچه ی زبان فارسی نویسنده : محسن ابوالقاسمی واگرایید . ما زبانهای زیادی در گوشه گوشه ایران زمین داریم سغدی ,بلخی ,خوارزمی , ختنی , پهلوب اشکانی پهلوی ساسانی ,زبان آسی در قفقاز , یک گویش در خلیج فارس داریم که در میان مردمان عرب زبان خودنمایی میکند و تا بحرین به آن گفتگو میکنند زبان شناسی زبانهای ایرانی بسیار گستره است _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
sharifi جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 14 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 654 امتياز: 1511 تشکر کرده: 180 تشکر شده 261 بار در 185 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 15:20:33 موضوع مطلب:
درود بر سروران ارجمند!
من هم با شهریور گرامی همداستان و هم رای ام. به گمانم زیر شاخه ای چون ریشه شناسی از برای جستارهایی مانند واژگان بیگانه اما خودی یا جستارهای پیرامون ماه های سال بسیار بایسته و شایسته است. هم اینک هم که به فراخوان ِ استاد عطایی فرد درباره ی دبیره و خط اوستایی و دستور این زبان جستارهایی در تارنما گشوده شده است ، شایسته است که تالاری با مایه ی خط و الفبا هم برساخته شود ، تا جستارهای هم خوان ِ با آن ، به آن تالار ترابرده شوند. _________________ به نام نامی کوروش
و آن آزاده جانانی
که جز بر خاک پردیس جهان
ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند
human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 489 امتياز: 1069 تشکر کرده: 315 تشکر شده 540 بار در 345 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 00:47:30 موضوع مطلب:
با درود بر وهومن و ديگر ياران فرازجو
از ديد من هم گاه پردازش واژه نامه نوين فرهنگ پارسی ،بسيار پر بارتر از دفترهای پيشين فرا رسيده .
ما از توانمندی بسيار بالايی برخورداريم و من در اين راستا به نوبه آمادگی همه سويه خود برأی همکاريم را به آگاهی ميرسانم .
جستار واژگان بيگانه اما خودی را هم من به ياری يزدان فرزانه نخستين بار در تارنمای امرداد براه انداختم و آماجش نيز بيداری آندسته از ايرانيان خود باخته اي بود که هخايی زبان پارسی را باور نداشتند .
از ديد من اين جستار که به ياری دوستان در تارنمای هخامنشيان شکوفاتر شد و هنوز تا پايان راه درازی در پيش دارد بايد پا بر جا بماند .
دير زيويد به کام
yazdan جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 23 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 700 امتياز: 1894 تشکر کرده: 981 تشکر شده 720 بار در 430 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 15:31:06 موضوع مطلب:
اعلام:
جستار واژگان بيگانه اما خودی را هم من به ياری يزدان فرزانه نخستين بار در تارنمای امرداد براه انداختم و آماجش نيز بيداری آندسته از ايرانيان خود باخته اي بود که هخايی زبان پارسی را باور نداشتند .
از ديد من اين جستار که به ياری دوستان در تارنمای هخامنشيان شکوفاتر شد و هنوز تا پايان راه درازی در پيش دارد بايد پا بر جا بماند .
همرایم با هومن گرامی _________________ یزدان صفایی-دبیر گروه تاریخ پایگاه پژوهشی هخامنشیان- دبیر گروه زبان و ادب ماهنامه الکترونیکی امردادنامه
human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 489 امتياز: 1069 تشکر کرده: 315 تشکر شده 540 بار در 345 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 00:27:41 موضوع مطلب:
با درود بر شهريور گرامی
شيوه بکارگيری واژگان در جستار واژگان بيگانه اما خودی گزينشی بوده و نميتواند از رديف الفبايی پيروی نمايد ،چرا که واژه زينپس برأی ما هنوز آشکار نشده .
با اينهمه ميتوان از اين انبار ارزشمند واژگان در واژه نامه های فرهنگ نژاده پارسی به سادگی بهره جست و اين خوشنودی فراوان نگارندگان اين جستار را در پی دارد .
دوست شما ،هومن
sharifi جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 14 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 654 امتياز: 1511 تشکر کرده: 180 تشکر شده 261 بار در 185 پست
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 15:44:25 موضوع مطلب:
درود
دوستان گرامی ، اینجا به گمانم دو داستان با هم درهم شده است! یکی ویرایش شاخه ی زبانشناسی است و دیگری جستار واژگان بیگانه اما خودی! خوشبختانه دوستانی که در تارنما می نویسند هر یک در زمینه ای پژوهیده و کارشناسند و زین رو هم اینک برمی تابد که هر چه زودتر تارنما به سوی ، ویژه گردانی و ویژه دانی پیش برود. برای این کار هم بایسته است که نخست جایگاه ِ هر همبند روشن شود و هر کس بسته به جایگاهش که برتافته از دانش اش خواهد بود ، گرداننده گی تالار یا تالارهای ویژه ی خود را به گردن نهاده و بر دوش کشد. گردانندگی هم رهنمودن ِ تالار به راه ِ راستین ِ پژوهش است ، چرا که این تارنما ، خود بن مایه ای خواهد بود از برای دانش نامه ای سترگ و بزرگ.
پیشنهاد ِ من از برای شاخه ی زبانشناسی این است که دو سرتالار داشته باشیم با نام های "ادب" و "زبانشناسی" که این هر دو تافته گانی جدا بافته اند. در زیر ِ این سرتالارها ، تالارهای وابسته به آنها گشوده یا ترابرده شود و در زیر آن تالارها هم جستارهای آن باب. برای نمونه جستار واژگان ِ بیگانه اما خودی ، یک جستار است در تالار ریشه شناسی در سرتالار زبان شناسی. یا چامه ی ایران زمین ِ من می شود یک جستار در زیر تالار ِ ادبیات میهن پرستانه در زیر شاخه ی شعر در زیر سر تالار ِ ادب. ویراستن و پیراستن ِ تالارها و تارنما کاری بایسته و شایسته است و کارفرمان ِ گرامی انجمن ، وهومن ارج مند هم همواره از دوستان در این باره یاری خواسته است و باید با یاری همدیگر ، در هر چه بهتر شدن این تارنما و تالارها بکوشیم.
با سپاس _________________ به نام نامی کوروش
و آن آزاده جانانی
که جز بر خاک پردیس جهان
ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند
کاربرانی که برای این ارسال از sharifi تشکر کرده اند yazdan
hakhamaneshian مدیر سایت وضعيت: آفلاين 7 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 22 امتياز: 85 تشکر کرده: 29 تشکر شده 19 بار در 10 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 16 اسفند ماه ، 1388 12:29:24 موضوع مطلب:
درود بر شما
1- من آماده تالار سازی و شاخه سازی هستم و از شما یاران خواهشمندم تالار و شاخه ای که در نگر دارید را پس از رای نهایی در این بخش به من بگویید.
2-شوربختانه هنوز مشکل در بخش مدیریت اجازه دسترسی که برای کاربران اجازه مدیریت بخشی را فراهم می کند حل نشده است و اگر نه گفته شریفی گرامی درست است ،و من از بانو شیرین و آریا دخت پوزش می خواهم که هنوز شناسه آنها همچون کاربران عادی مانده است. _________________ پایگاه پژوهشی هخامنشیان