کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - ویرایش شاخه ی زبانشناسی

ویرایش شاخه ی زبانشناسی
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: تهران

seyghaly
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 931
امتياز: 2934
تشکر کرده: 373
تشکر شده 1071 بار در 606 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 11:10:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود و سپاس فراوان از پیشنهاد شما

دید دوستان دیگر درباره شاخه زبانشناسی چیست ؟

ما دو کار می توانیم انجام دهیم :
1- ایجاد یک بخش نوین به نام زبانشناسی که تالار هایی که شهریور گرامی و دیگر هموندان می فرمایند ، زیر شاخه این بخش باشد.

2- باز نمودن شاخه های گفته شده به گونه نوشتار نوین در شاخه زبانشناسی کنونی و پربار کردن آنها در همان بخش.

پاینده ایران زمین
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2080
امتياز: 4825
تشکر کرده: 697
تشکر شده 1024 بار در 734 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 12:37:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب وهومن درود

برای شاخه بندی زبانهای ایرانی به کتاب تاریخچه ی زبان فارسی نویسنده : محسن ابوالقاسمی واگرایید . ما زبانهای زیادی در گوشه گوشه ایران زمین داریم سغدی ,بلخی ,خوارزمی , ختنی , پهلوب اشکانی پهلوی ساسانی ,زبان آسی در قفقاز , یک گویش در خلیج فارس داریم که در میان مردمان عرب زبان خودنمایی میکند و تا بحرین به آن گفتگو میکنند زبان شناسی زبانهای ایرانی بسیار گستره است

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

sharifi
جانشین گرداننده تالار
جانشین گرداننده تالار

14 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 654
امتياز: 1511
تشکر کرده: 180
تشکر شده 261 بار در 185 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 15:20:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر سروران ارجمند!
من هم با شهریور گرامی همداستان و هم رای ام. به گمانم زیر شاخه ای چون ریشه شناسی از برای جستارهایی مانند واژگان بیگانه اما خودی یا جستارهای پیرامون ماه های سال بسیار بایسته و شایسته است. هم اینک هم که به فراخوان ِ استاد عطایی فرد درباره ی دبیره و خط اوستایی و دستور این زبان جستارهایی در تارنما گشوده شده است ، شایسته است که تالاری با مایه ی خط و الفبا هم برساخته شود ، تا جستارهای هم خوان ِ با آن ، به آن تالار ترابرده شوند.

ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
محل سكونت: iran

human
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

5 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 489
امتياز: 1069
تشکر کرده: 315
تشکر شده 540 بار در 345 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 00:47:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با درود بر وهومن و ديگر ياران فرازجو
از ديد من هم گاه پردازش واژه نامه نوين فرهنگ پارسی ،بسيار پر بارتر از دفترهای پيشين فرا رسيده .
ما از توانمندی بسيار بالايی برخورداريم و من در اين راستا به نوبه آمادگی همه سويه خود برأی همکاريم را به آگاهی ميرسانم .
جستار واژگان بيگانه اما خودی را هم من به ياری يزدان فرزانه نخستين بار در تارنمای امرداد براه انداختم و آماجش نيز بيداری آندسته از ايرانيان خود باخته اي بود که هخايی زبان پارسی را باور نداشتند .
از ديد من اين جستار که به ياری دوستان در تارنمای هخامنشيان شکوفاتر شد و هنوز تا پايان راه درازی در پيش دارد بايد پا بر جا بماند .
دير زيويد به کام

بازگشت به بالا

yazdan
جانشین گرداننده تالار
جانشین گرداننده تالار

23 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 700
امتياز: 1894
تشکر کرده: 981
تشکر شده 720 بار در 430 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 15:31:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
جستار واژگان بيگانه اما خودی را هم من به ياری يزدان فرزانه نخستين بار در تارنمای امرداد براه انداختم و آماجش نيز بيداری آندسته از ايرانيان خود باخته اي بود که هخايی زبان پارسی را باور نداشتند .
از ديد من اين جستار که به ياری دوستان در تارنمای هخامنشيان شکوفاتر شد و هنوز تا پايان راه درازی در پيش دارد بايد پا بر جا بماند .

همرایم با هومن گرامی

تارنما:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

human
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

5 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 489
امتياز: 1069
تشکر کرده: 315
تشکر شده 540 بار در 345 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 00:27:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با درود بر شهريور گرامی
شيوه بکارگيری واژگان در جستار واژگان بيگانه اما خودی گزينشی بوده و نميتواند از رديف الفبايی پيروی نمايد ،چرا که واژه زينپس برأی ما هنوز آشکار نشده .
با اينهمه ميتوان از اين انبار ارزشمند واژگان در واژه نامه های فرهنگ نژاده پارسی به سادگی بهره جست و اين خوشنودی فراوان نگارندگان اين جستار را در پی دارد .
دوست شما ،هومن

بازگشت به بالا

sharifi
جانشین گرداننده تالار
جانشین گرداننده تالار

14 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 654
امتياز: 1511
تشکر کرده: 180
تشکر شده 261 بار در 185 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 15:44:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود
دوستان گرامی ، اینجا به گمانم دو داستان با هم درهم شده است! یکی ویرایش شاخه ی زبانشناسی است و دیگری جستار واژگان بیگانه اما خودی! خوشبختانه دوستانی که در تارنما می نویسند هر یک در زمینه ای پژوهیده و کارشناسند و زین رو هم اینک برمی تابد که هر چه زودتر تارنما به سوی ، ویژه گردانی و ویژه دانی پیش برود. برای این کار هم بایسته است که نخست جایگاه ِ هر همبند روشن شود و هر کس بسته به جایگاهش که برتافته از دانش اش خواهد بود ، گرداننده گی تالار یا تالارهای ویژه ی خود را به گردن نهاده و بر دوش کشد. گردانندگی هم رهنمودن ِ تالار به راه ِ راستین ِ پژوهش است ، چرا که این تارنما ، خود بن مایه ای خواهد بود از برای دانش نامه ای سترگ و بزرگ.
پیشنهاد ِ من از برای شاخه ی زبانشناسی این است که دو سرتالار داشته باشیم با نام های "ادب" و "زبانشناسی" که این هر دو تافته گانی جدا بافته اند. در زیر ِ این سرتالارها ، تالارهای وابسته به آنها گشوده یا ترابرده شود و در زیر آن تالارها هم جستارهای آن باب. برای نمونه جستار واژگان ِ بیگانه اما خودی ، یک جستار است در تالار ریشه شناسی در سرتالار زبان شناسی. یا چامه ی ایران زمین ِ من می شود یک جستار در زیر تالار ِ ادبیات میهن پرستانه در زیر شاخه ی شعر در زیر سر تالار ِ ادب. ویراستن و پیراستن ِ تالارها و تارنما کاری بایسته و شایسته است و کارفرمان ِ گرامی انجمن ، وهومن ارج مند هم همواره از دوستان در این باره یاری خواسته است و باید با یاری همدیگر ، در هر چه بهتر شدن این تارنما و تالارها بکوشیم.
با سپاس

ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از sharifi تشکر کرده اند yazdan

hakhamaneshian
مدیر سایت
مدیر سایت

7 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 22
امتياز: 85
تشکر کرده: 29
تشکر شده 19 بار در 10 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 16 اسفند ماه ، 1388 12:29:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شما

1- من آماده تالار سازی و شاخه سازی هستم و از شما یاران خواهشمندم تالار و شاخه ای که در نگر دارید را پس از رای نهایی در این بخش به من بگویید.
2-شوربختانه هنوز مشکل در بخش مدیریت اجازه دسترسی که برای کاربران اجازه مدیریت بخشی را فراهم می کند حل نشده است و اگر نه گفته شریفی گرامی درست است ،و من از بانو شیرین و آریا دخت پوزش می خواهم که هنوز شناسه آنها همچون کاربران عادی مانده است.

مدیر تالار گفتمان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت