human سر دبیر گروه ها وضعيت: آفلاين 5 ، 1387 تعداد ارسالها: 320 امتياز: 702 تشکر کرده: 288 تشکر شده 272 بار در 187 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: ، 3 ، 1388 15:57:27 موضوع مطلب: copy paste
با درود بر ياران گراميم
در اين جستار به پديده copy paste نوشتارهای ديگر انديشمندان در اين تارنما ميپردازم .
از آنجا که آماج اين تارنما گسترش آگاهی در باره فرهنگ گرانمايه اين سرزمين اهورايی است از ديد من آوردن ديدگاه ديگر نويسندگان کاری پسنديده است ،اگر آورنده ,ديدگاه خود را نيز بر آن بيافزايد وگرنه سرگردانی مياورد .
برأی نمونه ما ميتوانيم ديدگاهی را بياوريم و با آن همراهی نماييم ،ميتوانيم با آن برخورد نماييم و يا ميتوانيم از ديگر دوستان تارنما برأی پاسخگويی به آورده ياری بجوييم .
افزون بر اين بايسته است که برأی پيشگيری از برخی برداشتهای نادرست نام نويسنده و تارنمای وابسته نيز نگاشته شود .
ديدن نگرش ديگر دوستان مايه خوشنوديست .
کاربرانی که برای این ارسال از human تشکر کرده اند vohuman
sharifi جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 14 ، 1388 تعداد ارسالها: 665 امتياز: 1508 تشکر کرده: 180 تشکر شده 241 بار در 172 پست
ارسال شده در: ، 3 ، 1388 21:58:13 موضوع مطلب:
درود
جانا سخن از زبان ما می گوئی! دوست دانا و فرزانه ام ، هومن ِ گرامی ، هم آنگونه که شما نیز فرمودید ، شالوده و بنیادِ تارنماهای ِ فرهنگی ، گفتگو و بررسی دیدگاه ها و در فرجام ، برآیند ِ این دیدگاه ها و رویکرد ها در راستای دانش افزایی و آگاهی رسانی است. کپی برداشتن از بن مایه های دیگر کار ناپسندی نیست ، اتفاقن می تواند بسیاری را که به آن بن مایه ها دسترسی ندارند را از داستان و روی داد و آگاهی ای ، بیاگاهاند و بر دانسته هاشان بیافزاید. اما آنچه که شوربختانه انگار به فراموشی سپرده ایم ، گفتگو درباره ی درونمایه ی جستارهاست. من خوب به یاد دارم که چند ماه ِ پیش ، در جستار ِ واژگان بیگانه اما خودی ، دوستان نازنین چون ، هومن ، وهومن ، بانو نیلوفر ، یزدان و سایر دوستان ، با همین رویکرد ، تا چه اندازه بر بار و بر آن افزودند و چون منی هم بسیار از آن آموختم. ای کاش رویکرد ِ دوستان به تارنما و جستارها و آغازیدن ِ یک نوشتار ، پیش کشاندن یک گفتگو و آگاه شدن از دیدگاه ِ دیگر همبندان باشد ، که بدان دستاویز ، بتوان از واکاوی ِ آن نوشته همگی بهره گیریم. ایدون باد _________________ به نام نامی کوروش
و آن آزاده جانانی
که جز بر خاک پردیس جهان
ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند