seyghaly مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 920 امتياز: 2903 تشکر کرده: 372 تشکر شده 1053 بار در 598 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 01:42:51 موضوع مطلب: حمله اسکندر به ساسانیان!!
شوربختانه داستان های شگفت انگیز ناآگاهان در ماهنامه ها و روزنامه ها همچنان ادامه دارد و این بار اشاره ای خواهم داشت به حمله اسکندر به ساسانیان و دیگر چرندیاتی که در یک ماهنامه به نام آشپزی خانواده سبز به تاریخ 11 دی ماه 1388 خورشیدی که از سوی یکی از هموندان پایگاه پژوهشی هخامنشیان کشف شد.
فرتور زیر نمایانگر همه چیز است :
تاریخ جدید ایران از ماهنامه آشپزی خانواده سبز - نویسنده متن : محمد علی کوکب بیگ
sharifi جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 14 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 654 امتياز: 1511 تشکر کرده: 180 تشکر شده 261 بار در 185 پست
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 02:00:23 موضوع مطلب:
درود وهومن گرامی ، همین مانده بود که در ماهنامه ی آشپزی درباره ی ساسانیان بنویسند و ایران پژوهی کنند! دلم به حال ایران می سوزد که هر که از راه می رسد ، کاردان و کارشناس می گردد و به خویش پروانه ی سخن گفتن از هر در و هر وری را می دهد. . . _________________ به نام نامی کوروش
و آن آزاده جانانی
که جز بر خاک پردیس جهان
ایران زمین
پیشانی خود را نسائیدند
sayeh دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 30 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 207 امتياز: 0 تشکر کرده: 4 تشکر شده 52 بار در 46 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 10:29:29 موضوع مطلب: کتاب سوزان – دانشمند كُشان
در ارداويراف نامه آمده است كه :
« گجسته اهريمن ، آن گجسته اسكندر رومي ِ مصري مسكن را گمراه كرد ، كه با ستم و نبرد و زيانِ گران به ايرانشهر آمد ، آن شاهِ ايران را بكشت و دربار و شاهي را بياشفت و ويران كرد و اين دين ، از جمله همه ي اوستا و زند را (كه ) بر پوستهاي پيراسته ي گاو ، به آب زر نبشته ، اندر استخرِ پاپكان به دژِ نِبشت نهاده بود ، آن پتياره اَهلَموغِ دروندِ بدكردار ، اسكندر رومي مصري مسكن ، بر آورد و بسوخت و بسيار دستوران و داوران و هيربدان و موبدان و دين بُرداران و نيرومندان و دانايان ِ ايرانشهر را بكشت و درميان مِهان و كدخدايان ايرانشهر ، با يكديگر كين ونا آشتي افكند و خود شكسته ، به دوزخ شتافت. »
مهرداد بهار ، پژوهشي در اساتير ايران ، چاپ آگه ، 1376 برگ 300 .
يورش مغول همه چيز را تاراج و همه جا را ويران و صدها هزار تن را وحشيانه كشتار كردند , كتابها و كتابخانه هاي بسياري در آتش بسوخت . و مدتها تون حمامها را با سوزاندن كتابها گرم نگه داشتند »
در تاريخ وصاف آمده است:
« چنگيز دستور داد تا بدين جسارت همه را بکشتند حتی جنين در شکم مادر زنده نگذاشتند و چارپايان را نيز کشتند... »
پرويز ورجاوند ،كاوش رسد خانه مراغه ، چاپ امير كبير ، 1366 ، پيشگفتار
آيا کورش بزرک که بردگان يهودي اسير در بابل را آزاد نمود, پاداشي چنين دارد ؟!
تورات باب عزرا)
farahvashi هموند بسیار کوشا وضعيت: آفلاين 5 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 76 امتياز: 163 تشکر کرده: 41 تشکر شده 34 بار در 27 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 22:51:11 موضوع مطلب:
درود
دوستان همواره پرسشی من را آزار میدهد و آن این است که این همه تاختن به ساسانیان برای چیست؟چگونه یک ایرانی میتواند این پروانه را به خودش دهد که به ساسانیان بتازد؟به باور من هر ایرانی با تاختن به ساسانیان نژاده نبودن خودش را آشکار میکند و با زبان بی زبانی میگوید که خار و کوچک است.باور دارم تاختن به ساسانیان بدترین کار و بزرگترین اشتباه است.هیچ سلسله ی دیگری به اندازه ی ساسانیان برای ایرانیان نباید مهم باشد.چون هویت ما به این سلسله پیوند خورده.با این سخنم هخامنشیان را کوچک نمیشمارم ولی از دید من ساسانیان بسی مهم تر هستند.کسی که به ساسانیان میتازد بدین چم است که گویی سر جلو تازیان خم کرده.خداوندگار سخن فردوسی بزرگ این افراد را به خوبی توصیف کرده:
به گیتی نماند کسی را وفا
روان و زبان ها شود پر جفا
از ايــران و از تـرک و از تـازيان
نـــژادی پــديـد آيـــد انـدر ميـــان
نه دهقـان نه ترک و نه تازی بود
سخن ها به کردار بازي بود _________________ نادر شاه افشار : میدان جنگ می تواند میدان دوستی نیز باشد اگر نیروهای دو طرف میدان به حقوق خویش اکتفا کنند .
کاربرانی که برای این ارسال از farahvashi تشکر کرده اند human
sayeh دبیر کارگروه وضعيت: آفلاين 30 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 207 امتياز: 0 تشکر کرده: 4 تشکر شده 52 بار در 46 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 12:13:26 موضوع مطلب:
دوست گرامی من
جوانان این مرز و بوم باید بدانند که اسکند ، تازیان و .... دیگر دشمنان ایران بزرگ چه بر سر پدران و مادران سرزمین ما اوردند. ایرانیان همواره مردمی آزاده و شکست ناپذیر بودند و همانگونه که کوروش بزرگ برده داران یهودی را آزاد کرد و در زمان قحطی برای مصریان توشه و خوراک فرستاد و همه خدماتی که به سراسر گیتی روا داشت همیشه الگوی ایرانیان بوده و هست و خواهد بود. اگر من در نوشتارم به تنها اندکی از یورش ها و ناجوانمری های اسکندر و یا تازی ها اشاره کردم گواهی بر نا شایستگی ساسانیان نیست! همه ما می دانیم که ساسانیان چه خدمات ارزنده ای را برای ایران انجام دادند .
ایرانیان باید آگاه باشند و بدانند که چه بر سر میراث ما آمده و شور بختانه در این روزگار هنوز مردمانی هستند که از هجوم و وحشیگری مقدونی و تازیان نا آگاهند !
به امید روززی که تمامی ایرانیان به هویت دیرینه خویش پی ببرند .