کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - هیچ

هیچ

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> ایران بزرگ ( تاریخ ) -> ساسانیان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Bahram_Koohzadiyan
هموند عادی

وضعيت: آفلاين
13 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 20
تشکر کرده: 1
تشکر شده 4 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 23:58:37    موضوع مطلب: هیچ پاسخ همراه با اعلان

حذف

آخرين ويرايش توسط Bahram_Koohzadiyan در تاريخ پنجشنبه، 13 آبان ماه ، 1389 00:34:33; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Bahram_Koohzadiyan تشکر کرده اند yazdan

Bahram_Koohzadiyan
هموند عادی

13 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 00:02:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حذف

آخرين ويرايش توسط Bahram_Koohzadiyan در تاريخ پنجشنبه، 13 آبان ماه ، 1389 00:35:15; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Bahram_Koohzadiyan تشکر کرده اند yazdan
محل سكونت: Tehran

Souren
هموند ویژه
هموند ویژه

24 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 108
امتياز: 0
تشکر کرده: 285
تشکر شده 144 بار در 71 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 20:33:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با درود به همه دوستان
تارنمای هخامنشیان محل نژادپرستان نیست,چون هخامنشیان نژاد پرست نبودند جناب بهرام کوهزادیان!
من مانند یزدان گرامی از شما سپاسگزاری نمی کنم بلکه به عنوان یکی از دبیران تارنمای هخامنشیان به شما میگویم لطف کنید و مطالب و نوشته های خود رادر همان تارنمای نازیهای ایران بگزارید!
در ضمن با پوزش مطالبی که درباره خسروپرویز گفتید بیشتر شباهت به اراجیف داشت تا سند یا نوشتار تاریخی!
سورن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

yazdan
جانشین گرداننده تالار
جانشین گرداننده تالار

23 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 700
امتياز: 1894
تشکر کرده: 981
تشکر شده 720 بار در 430 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 22:25:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود سورن گرامی

بهتر نیست جدای از ایده های شخصی؛ تنها به نقد اندیشه های یکدیگر بپردازیم؟
به شخصه اندیشه های نازی گرایی برای من پشیزی ارزش ندارد ولی در هر صورت هرگز درخواستهایی چون مطلب نگذاشتن و بروید همانجا و.. از کسی نخواهم کرد .

سپاس

تارنما:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

Bahram_Koohzadiyan
هموند عادی

13 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 02:03:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود و سپاس از یزدان گرامی؛

و درود بر دوست دموکرات.
کاربر سورن، اگر می توانید ماهیت دموکراسی غربی را بیشتر نمایان کرده و اقدام به حذف حساب کاربری من نمایید. تا آن آزادی بیان (!) دموکراسی که این همه از آن دم می زنند، بیشتر نمایان شود.

در مورد نوشته من هم درست است، سخنان به دید شما اراجیف است، چون برای شما سخنان تازیان که دشمن خونین این پادشاه بزرگ و دشمن ایران و ایرانی بوده اند، بیشتر ارزش دارد. وگرنه اینگونه به پادشاه میهن خود - خسروپرویز - نمی تاختید.

شما بروید ابتدا ذره ای از آئین مهر (میترائیسم) بدانید تا دریابید نماد گردونه مهر که نازی ها از آن بهره بردند، یک نماد ایرانی و آریایی است.

در ضمن من نژادپرست نبوده و نیستم، ما نژادگرا می باشیم. ما معتقد به اصول بهنژادی و تکثیر نخبگان و نابغه های کشور به وسیله زادآوری بیشتر و گزینش مصنوعی هستیم. اگر می خواهید بیشتر بدانید می توانید به تارنما مراجعه کنید، ما بر خلاف ماهیت لیبرالیسم و دموکراسی سرمایه داری غرب، نه تنها مخالفان خود را خفه نمی کنیم، بلکه به آنها اجازه می دهیم که بیایند و با ما به گفتگو بنشینند. ( به شرط گفتگوی منطقی و تا زمانی که از قوانین سرپیچی نکنند)

ما پاسداران خاک و خون ایران زمین می باشیم، بنابراین به ما انگ ژرمن پرستی و بیگانه پرستی زده نشود. عقاید و باورهای ما به صورت کاملاً رک و واضح در "پایگاه نژادگرایان میهن پرست" بیان شده. ما یک اندیشه کاملاً میهنی و ملی داریم. نه خود را "نازی" یا "نئونازی" می دانیم و نه همچون غرب زدگان خود را لیبرال می نامیم.

شما می گویید "هخامنشیان نژادپرست نبوده اند" و به همین دلیل شما باید بروید. این چه تفاوتی با دیکتاتوری دارد؟ نامش چیست؟ برنتابیدن هر انسانی که اندیشه ای جز من دارد، جز دیکتاتوری چه می تواند باشد؟ و از دیگر سوی امثال شما برای دشمنان ایران که به نابودی میهن سوگند خورده اند، دل می سوزانند.

ولی ما میهن پرستان نژادگرا با دشمنان ایران مدارا نمی کنیم. خود شما می گویید هخامنشیان، بروید نگاهی به سنگ نبشته بیستون از داریوش بزرگ بیندازید تا ببینید چه بر سر ایران ستیزان و دشمنان وحدت ملی ایران زمین می آورد، نه اینکه شعار بدهد "بدی را باید با خوبی پاسخ داد" و فروپاشی میهن را به چشم ببیند. در بزرگی شاهنشاه داریوش هم تردیدی نیست و دست کمی از کوروش بزرگ ندارد. بنابراین سعی نکنید کوروش را بر سر او بزنید. هردو پادشاه ایران بوده و محترم هستند.

جاوید ایران!

بازگشت به بالا

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2080
امتياز: 4825
تشکر کرده: 697
تشکر شده 1024 بار در 734 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 13:27:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر همگی

البته نژاد گرایی به این معنی که کسی برود آزمایش ژنتیک بدهد در گستره ی یک مملکت خیلی خنده دار است .ما مملکتی گسترده با با تنوع قومی و نژادی گسترده ای داریم . و کشور ایران همواره در مسیر تاخت و تاز های اقوام بیگانه بوده پس ما نژاد خالص نداریم . اما ایرانی بودن را چگونه باید تعریف کرد .ایرانی کسی است که دارای حافظه ی تاریخی ایرانی باشد که به بیان دیگر دارای فرهنگ ایرانی باشد . یعنی بدون که کتابی حتی خوانده باشد دارای فرهنگ شفاهی ایرانی باشد که سینه به سینه از گذشته های دور به او رسیده .ما به این فرد می گوییم ایرانی کسی که نوروز را بشناسد . کسی که همه ویژگی ها و هنجار های ارزشها و ضد ارزشها و تبو های ایرانی را بداند قرار نیست برویم تصفیه ی نژادی بکنیم یا نژادی را نژاد برتر اعلام کنیم .اما نژاد خالص یا برتر در گذشته حکومت می کرد شاید به این دلیل که او ایرانی تر بود و برای مملکتش دلسوز تر در همین حد من فکر نمی کنم اگر نژاد های ایرانی تر به کشور حکومت کنند مردم ایران از این مسئله ناراحت شوند . باید اقلیت های نژادی این حق را به نژاد های ایرانی تر بدهند که در مورد برنا مه ریز ی های فرهنگی بیشتر مداخله کنند . تا به یکپارچگی و یگانگی مملکت کمک بیشتری بکنند چون فرهنگ مهمترین عامل یگپارچگی ملت هاست و هیچ چیز حتی مذهب نمی تواند جایگرین آن شود و ما در این 30 سال پیامد های ویرانگر ش را دیدیم .

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند yazdan, furuhar_ms

Bahram_Koohzadiyan
هموند عادی

13 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 17:17:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اشتباه دو بار ارسال شد - مدیران پاکش کنند (گزینه ای برای حذف نمی بینم)
با سپاس.

آخرين ويرايش توسط Bahram_Koohzadiyan در تاريخ شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 17:19:37; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Bahram_Koohzadiyan تشکر کرده اند aradan

Bahram_Koohzadiyan
هموند عادی

13 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 17:17:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر شما.

چرا خیلی خنده دار است؟ دوم اینکه مگر قرار شده کسی برود آزمایش ژنتیکی بدهد؟

ما میگوییم افراد نخبه با ضریب هوشی بسیار بالا شناسایی شده و در جهت زادآوری بیشتر آنها کارهایی به عمل آید تا بتوانیم اینگونه نسل ایرانی را باهوش تر گردانیم، چون پیشرفت یک مملکت در تمام زمینه ها ارتباط مستقیم با میانگین ضریب هوشی آن ملت دارد. ما میگوییم باید جلوی پدیده خطرناک فرار مغزها را گرفت، این پدیده در دراز مدت به فقر ژنتیکی و هوشی ملت ایران می انجامد.

نیازی نیست کسی برود آزمایش ژنتیکی بدهد که ببیند آریایی است یا خیر، آنچه عیان است چه حاجت به بیان است. نژاد مردم ایران اصیل است و بر خلاف گفته شما به دلیل "تاخت و تاز ها" اصالت خود را از دست نداده. دلیل را پایین تر خواهم گفت.

کشور ایران بر خلاف گفته شما تنوع "نژادی" ندارد. چه فارس ها، چه کردها، چه مردمان خراسان، چه گرجی ها، چه آلانی ها، چه ارمنی ها، چه بلوچ ها، چه پشتون ها همگی ایرانی تبار بوده و هستند.

در این میان اگر شما می خواهید اعراب را ایرانی بدانید، به دید من اشتباه می کنید. اعراب خوزستان از جمعیت های انیرانی و ایران ستیز ایران می باشند. به خاطر یک چنین قومی خطای بزرگیست که بخواهیم ایران را کشوری "چند نژادی" معرفی کنیم. هیچ ایرانی عرب و هیچ عربی ایرانی نیست.

در مورد تاخت و تاز ها همین بس بگویم که اظهارات مورخان گذشته (پیش از اسلام) از چهره ایرانیان، وجود تندیس ها و مجسمه های باستانی، نقش برجسته های تخت جمشید و وجود سکه هایی که نقش پادشاهان هخامنشی، اشکانی و ساسانی بر آنها تصویر شده، نشان می دهد که ظاهر ایرانیان باستان دچار دگرگونی نشده و همچون ایرانیان امروز بوده است. به بیان بهتر بیشتر ایرانیان امروزی نوادگان همان ایرانیان پیش از اسلام هستند.

دیگر آنکه ما با استفاده از علم نژاد شناسی می فهمیم که تازیان مهاجم به دلیل اینکه اقلیتی ناچیز بوده اند (نسبت به کل ملت ایران)، حتی در صورت اختلاط با ایرانیان خیلی سریع در بافت بومی نژادی مردم ایران حل شده اند و بنابراین نتوانسته اند اصالت نژادی مردم ایران را دگرگون سازند. این از اعراب.

حال در مورد مغولان: شما در کشور چند ایرانی را می شناسید که چهره ای مغولی (زرد-مغولیسان) داشته باشند؟ باز اقلیتی انیرانی تبار را مثال نزنید، گفتم "ایرانی".

نژاد مردم ایران دست نخورده باقی مانده و همچون تمام نژادهای دنیا نیازمند گزینش مصنوعی و بهنژادی است. آنچه نسل انسان را به تکامل رساند، "انتخاب طبیعی بود"، در انتخاب طبیعی مثلا اگر یک انسان هوش کافی در مقابله با خطرات را دارا نبود، و یا نقص ژنتیکی داشت، در بسیاری از موارد پیش از آنکه موفق به انتقال ژن هایش شود (تولید مثل)، می مرد و نسل باهوش و سالم تولید مثل می کرد.

ولی اکنون اینگونه نیست. به همین دلیل ما باید به صورت مصنوعی افراد نابغه و نخبه را شناسایی کنیم و امکاناتی را برای هم آوری و تولید مثل بیشتر آنها فراهم آوریم. این هدف و برنامه ماست. همچنین برداشتن گام هایی در جهت تشکیل ایران بزرگ.

با سپاس.

جاوید ایران!

بازگشت به بالا

Souren
هموند ویژه
هموند ویژه

24 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 108
امتياز: 0
تشکر کرده: 285
تشکر شده 144 بار در 71 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 23:29:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود به همه دوستان
سپاس یزدان گرامی که از کسی در خواست بیرون رفتن از تارنما را نمی کنید!

در مورد جناب پیشوا کوهزادیان
کجای سخنان من توهین به نشان چلیپا بود؟کجا من گفتم این نشان مربوط به پیشوای شما هیتلر می باشد نه آیین میتراییسم؟!
جناب کوهزادیان که خود را از نژاد خالص آریایی میدانی,لطف کنید نخست نوشتار من را بخوانید پس از آن پاسخ دهید.
در مورد خسرو پرویز هم همین بس که که در سالهای آخر پادشاهی حکومت او ایران بیشتر به یک سرزمین بحران زده شباهت داشت تا یک سرزمین ابر قدرت,لطف کنید بگویید چرا بزرگان و سرداران خسرو بر ضد او قیام کردند؟
چرا رومیان تا آزربایجان پیشروی کردند و آتشکده آزرگشسب را ویران نمودند؟!
اینها تنها دو نمونه کوچک از طرز پادشاهی خسروپرویزی است که شما و دوستان شما که متاستفانه در این تارنما هم هستند ,آن را یا نمی بینند یا نمی خواهند ببیند و اگر کسی هم آن را بیان داشت متهم به تازی زدگی می شود البته به قول شما ,با اینکه من خود شما را بیشتر از همه شایسته این واژه می دانم جناب پیشوا کوهزادیان!
پرودگار را سپاس که مردان و شاهنشاهان بزرگی چون کورش و داریوش و خشیارشا همچون شما نمی اندیشیدند,نژادپرست نبودند و به دیگر انسانها به دیده حقارت نگاه نمی کردند!
افتخار کردن به اصلیت و نژاد و قوم با نژادپرستی بسیار تقاوت دارد جناب پیشوا,امیدوارم این بار نوشتار من را تا آخر بخوانید پس از آن پاسخ دهید.
سورن

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از Souren تشکر کرده اند setare

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 15 شهريور ماه ، 1388 00:28:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب کوهزادیان درود بر شما

من همه ی نوشتار شما را خواندم ویکبار دیگر می گویم ما نژاد خالص نداریم .در هیچ کجای دنیا با عرض پوزش این باور با مرگ هیتلر از مد افتاد .شما در نیویورک قیافه های عجیب و غریبی می بینید مثلا یک خانم سیاه پوست با چشمان آبی یا یک چینی با مو های بور آنها باور دارند که انسان با هرکس که دوست دارد می تواند ازدواج کند مثلا البته اغراق می کنم از همه معذرت می خواهم من نوعی بروم با برادرم ازدواج کنم تا نژادم خیلی خالص باشد . این اندیشه خیلی مالیخولیایی است . اما با نکته ی دیگر دیدگاه شما که در باره ی نخبگان بود . حق با شماست با چشمان خود فرار نخبگان را می بیینم این فرار از ابتدای انقلاب شروع شده و در این چهار سال اخیر به اوج خود رسیده این نتیجه ی سیاست نادرست حاکمان است ما هر چه که با روشهای به گفته ی خودتون آزمایشگاهی که نمی دانم چه روشی پیش رفته ای است که در جای دیگر نیست قرار شما اجرا بفرمایید نخبه ایجاد کنیم باز هم فرار می کنند .همه ی این سخنان شما با آموزش امکان پذیر است با سرمایه گذاری در بخش فرهنگ حیوان هم اگر آموزش ببیند رام می شود آن وقت شما می فرمایید انسان با آموزش کاری از پیش نمی برد . من در تالار شما
یک گفتگویی خواندم که واقعا خیلی درست بود من با گوشت و پوست خود لمس می کنم و خیلی نگران هستم و آن زاد و ولد بیش از حد پاکستانیان عربهای خلیج فارس عربهای عراقی سیاه پوستان آفریقا البته کمتر و بر بر های افغانی در ایران هست که حکومت بساط این جوجه کشی را فراهم کرده آن هم در شرایطی که مردم خودمانبیشتر به این امکانات نیازمندیم جناب کوهزادیان من واقعا نگرانم می ترسم دیگر جایی برای زندگی ما نباشد و پس از مدتی خود را ایرانی بنامند . و از طرفی فرار مغز ها رو به افزایش باشد من نگرانی شما را ستایش می کنم اما این راهش نیست

امید وارم از سخنانم آزرده نباشید

آخرين ويرايش توسط niloofarmehrzamin در تاريخ چهارشنبه، 18 شهريور ماه ، 1388 15:16:55; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند yazdan
محل سكونت: iran

human
سر دبیر کارگروه ها
سر دبیر کارگروه ها

5 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 489
امتياز: 1069
تشکر کرده: 315
تشکر شده 540 بار در 345 پست

محل سكونت: iran

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 15 شهريور ماه ، 1388 01:16:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با درود بر بهرام گرامی
با اينکه در ميهنپرستی تان شکی ندارم ،اما اينجا بايسته ميدانم چند نکته را روشن کنم .
نخست آنکه هر چند ايرانيان آريايی نژاد هستند ،اما آنچه مردم اين مرز و بوم را بيشتر به هم پيوند ميدهد ،فرهنگ ايرانی است .
نکته دوم آنکه هر چند خاستگاه نماد صليب شکسته ،خانقاه های آيين مهر است ،اما آرمانهای مهر آيينی وابستگی چندانی با آرمانهای نازيسم نداشته است و من به شما پيشنهاد ميکنم که اگر از اين صليب شکسته برداشتی ايرانی داريد ،از نمادهای مهر آيينی بهره بگيريد که کم هم نيستند ،چرا که اين نماد که به نمايش گذاشته ايد ناخود آگاه از شما چهره اي دژخيم به نمايش ميگذارد و راهتان را پرسش بر انگيز مينمايد .
نکته پايانی اينکه هر چند با هر کسی بايد به زبان خودش سخن گفت ،اما در پهنه ايرانزمين هر که به آيينها و فرهنگ ايرانی ارج بگذارد و با آن همراهی کند ،بدون نگاه به نژاد ،ايرانيست و با او بايد برخورد انسانی کرد .
بهرام جان اميدوارم که از رک گويی من نرنجيده باشيد ،چرا که اينهم از ويژگيهای پسنديده ايرانيان است .
پدرود تا درودی ديگر

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از human تشکر کرده اند erfan69, yazdan, niloofarmehrzamin, Souren

Ardashir
هموند عادی

24 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 12
امتياز: 30
تشکر کرده: 3
تشکر شده 3 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 16 شهريور ماه ، 1388 21:06:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درود بر همگان؛

برخورد شتاب‌زده و حذفی برخی از کاربران با دیگر اندیشه‌ها براستی شرم‌آور است.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

niloofarmehrzamin
گرداننده تالار گفتمان
گرداننده تالار گفتمان

24 دي ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 17 شهريور ماه ، 1388 09:19:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب اردشیر درود بر شما

من از شما خواهش می کنم این بخش را ادامه دهید البته نه درباره ی نژاد پرستی بلکه درباره ی اینکه جوانان مان را تشویق کنیم که به مملکت خود برگردند .و کسانی که در کشور هستند سنگر را نگه دارند در این 30 سال من به تکرار شنیدم از زبان برخی سیاست مداران که اگر از وضع مملکت راضی نیستید می توانید بروید وضع مملکت هرگز برابر خواسته ی شما نخواهد شد . اما به شما می گویم این خود یک مبارزه ی خاموش و پنهان است که آنقدر جمعیت بومی فلات ایران را متراکم نگه داریم که جایی برای بیگانه نباشد پیش از ریاست جمهوری جناب احمدی نژاد گفته می شد ما نزدیک به 5 میلیون مهاجر رسمی در خارج از کشور داریم که آمار غیر رسمی فراتر از اینهاست
شما ببینید در این چهار سال چه سیل ویرانگری به برون از مرزهای کشورمان گریختند اگر کسی آمار بگیرد درخواهد یافت که برابر جمعیت یک کشور ما ایرانی بومی نژاده در بیرون مرزها داریم که فرهنگ آنها نیز رو به زوال است ما به شما و اندیشه های شما و کوشش شما نیازمندیم خواهش می کنم از ما آزرده نباشید و آرمان ما را دریابید . اما خواهش می کنم اینقدر از کشت و کشتار های تاریخی جانبداری نکنید و نگویید این کارها باید برای تصفیه ی نژادی انجام می شد جناب اردشیر بپذیرید که برخی دوستان شما شتابزده و احساسی سخن می رانند .من خودم به این گونه بحثها خیلی گرایش دارم خواهش می کنم این بخش ادامه یابد .

باسپاس

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از niloofarmehrzamin تشکر کرده اند aradan

aradan
هموند عادی

10 دي ماه ، 1388
امتياز: 18
تشکر کرده: 17
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 22:47:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام:
ما میگوییم باید جلوی پدیده خطرناک فرار مغزها را گرفت، این پدیده در دراز مدت به فقر ژنتیکی و هوشی ملت ایران می انجامد.

درود بر دوستان
دوست عزيز مشكل فرار مغزها مي شه گفت به سياست هاي دولت برميگرده...
كاريش هم نمي شه كرد
آيا شما مي تونيد سياست هاي دولت رو عوض كنيد؟؟
در ضمن
فرار مغزها و ايراني ها خيلي قبل تر از اين سي سال اخير شروع شده و فكر هم نمي كنم كه تمومي داشته باشه...
فقط اين سي سال اخير شديدتر شده

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> ایران بزرگ ( تاریخ ) -> ساسانیان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت