niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 4 آبان ماه ، 1388 22:33:06 موضوع مطلب: پان عربیسم و آدم کردن ایرانیان آت
باز هم آتش پرستی!!!!!
هفتهي پيش در شبكه تلويزيوني الجزيره در قطر گفتگويي بين هاشمي رفسنجاني به نمايندگي از شيعيان و شيخ يوسف قرضاوي به نمايندگي از سنيان برگزار شد و هدف نزديكسازي يا به اصطلاح ”تقريب“ دو مذهب شيعه و سني بود.
متن كامل گفتگو در اين صفحه ديده ميشود.
به گفتهي مجري الجزيره ”این برنامه پیش از آن که مناظره باشد یک گفتوگوی دوجانبه است که با هدف ایجاد وحدت هر چه بیشتر میان اهل تسنن و اهل تشیع به خصوص با توجه به شرایط فعلی عراق انجام گرفته است.“
شيخ قرضاوي ميگويد: ”... مشکل ما با اهل تشیع و مخالفت ما با آنها نسبت به صحابهی پیامبر است. من هم چنان بر حساسیت این موضوع تاکید و اصرار دارم. ممکن نیست که ما دست در دست هم بگذاریم و شما هم چنان بگویید لعنت الله بر ابوبکر، عمر و عایشه .... چه کسی ایران را از پرستش آتش آزاد ساخت؟ همین صحابهی پیامبر بودند.“
رفسنجاني نيز كه همين برداشت را دربارهي ايرانيان پيش از اسلام و ”آزاد شدن“ ايران توسط اعراب دارد در پاسخ بدون هيچ گونه اعتراضي به اين بيدانشي و جهالت ديني-تاريخي همتاي خود و اهانت وي به ايرانيان و زرتشتيان، ميگويد ”به اعتقاد من کارهایی که از سوی عوام و افراط گرایان انجام میگیرد نباید بر ما تاثیر بگذارد و نباید منجر به ایجاد تفرقه میان ما شود. باید هم چنان به وحدت خود متمسک بمانیم؛ در حال حاضر خطر بزرگتر خطر اسراییل و آمریکا است... ما در تمامی خطبههاي جمعه میگوییم صلوات بر محمد و آل محمد و اصحاب محمد (ص)(!) نباید به حقوق دیگران تجاوز کنیم (!).“
سوال مجري: آقای قرضاوی! بعضی از کشورهای عربی و اسلامی که از اکثریت سنی برخوردارند این کشور اسلامی [=ايران] را حمایت نمیکنند و در برخی از اوقات موضعگیریهایی را اتخاذ میکنند که با موضعگیری آمریکا در قبال ایران موازی و حتی نزدیک است. نظر شما در این مورد چیست؟
قرضاوی: من وکیل سازمان یا کشور عربی یا کشور مشخصی نیستم اما در بسیاری از موارد موضعگیریهایی بر خلاف حکام و رهبران این کشورها اتخاذ کردهام. درست است که ما در برخی از موارد چون نقش ایران در عراق یا موضوع صحابه اختلاف نظر داریم اما اگر روزی به ایران تجاوزی انجام گیرد مطمئنا ما موضعگیری مخالف با این تجاوز خواهیم گرفت و در کنار ایران خواهیم ایستاد و از این کشور حمایت خواهیم کرد.“
حتما منظورش از مخالفت با تجاوز به ايران و ماندن در كنار ايران، مانند دوران تجاوز عراق به ايران است كه همهي اعراب، حتا ياسر عرفات و معمر قذافي كه پول مفت به جيب ميزدند و حق ملت ايران را بالا ميكشيدند، يك صدا از صدام حسين حمايت كردند و او را قهرمان ملت عرب ميدانستند و صدام نيز خود را سردار قادسيه ميدانست و شايد مانند نياكان خود تجاوز به ايران را براي ”آزاد كردن“ ايرانيان از آتش پرستي ميدانست. وي همچنان به ايرانيان ميگفت مجوس و در روزهاي پاياني عمر خود بيشرمانه از تجاوز به ايران با افتخار ياد كرد!
خبر در بي.بي.سي: من متجاوزان و ایرانیها را نابود کردم. من دشمنان عراق رانابود کردم…
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1024 بار در 734 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 5 آبان ماه ، 1388 12:10:14 موضوع مطلب:
درود بر همگی
جناب رفسنجانی آدم بسیار زیرک و سیاست مداریست .ایشان اگر سخنی نگفتند می خواستند آنها را با پوزش از همگی خر کنند د بدبختی اینست که دیگر آنها خر نمی شوند خود رفسنجانی و رئیس جمهور محبوب و مردمی می دانند که این پایان راه است و باید راه رای زنی با آمریکا را در پیش گیرند تا همه این این شتر سواران بیابان گرد را به مانند سوک زیر پا له کرد تا آبشان درآید . حاکمان جمهوری اسلامی از نفرت ایرانیان از اعراب خبر دارند پس اگر عاقل باشند تا دیر نشد و کاسه ی صبر مردم لبریز نشده باید کاری کنند. _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 489 امتياز: 1069 تشکر کرده: 315 تشکر شده 540 بار در 345 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: پنجشنبه، 7 آبان ماه ، 1388 20:55:02 موضوع مطلب:
با درود بر ياران ميهن پرست
با وجود آنکه در باره مانای واژه پرستش و جايگاه آتش اسپند در ميان ايرانيان پيشتر در جستاری جداگانه روشنگری شده بود ،باز بايسته ديدم بار ديگر به اين گلواژه موشکافانه تر بپردازم .
همگون واژه پرستش در عربی ميشود عبادت با مانای بندگی اما پرستش اين مانا را ندارد .
پرستيدن از دو بخش پر به چم فر يا نيروی روانی هم ريشه با واژه انگليسی power يا واژه هندی پرانا و ستدن به چم ستاندن يا گرفتن ساخته شده است .
مانای پرستيدن ميشود گرفتن نيرو و پرستيدن خدا ميشود نيرو گرفتن از خدا .
واژگان انگليسی praise با مانای ستايش ،priest با مانای پرستنده يا کشيش و pray با مانای نماز خواندن و بسياری از واژگان وابسته برگردانهايی از واژه پارسی پرستش ميباشند .
از همين روی فر يا نيروی روانی سبب ميشود که مردان راستين خدا چهره اي آرام و نورانی داشته باشند .
بد نيست بدانيم نياکان ما با پرستيدن پروردگار نيرو ميگرفتند تا بتوانند از پلکان اگاهی يک به يک بالا بروند .
ديگر اينکه همواره اين پرسش بوده که چرا آتش در ميان ايرانيان اينگونه اسپندينه بشمار می آيد و چرا نياکان ما همواره بسوی آن نماز ميگذاردند ؟
پاسخ در ويژگی های آن نهفته است .
آتش پليدی ها را ميزدايد و پاکی می آورد .
آتش تاريکی را دور ميکند و روشنايی می آورد .
آتش سرما را ميکشد و گرما می آورد .
آتش راه درست را به شما مينماياند .
اما اينها که گفتم همه از آتش بيرون بود .
آتش درون داستانی بسيار ژرفتر دارد .
آتش درون که در فرهنگ گفتاری و نبشتاری به آن فر ،پر يا پرانا ميگويند شما را از درون روشن ميکند .
آتش درون از پايين رو به بالا زبانه ميکشد و در سير اهورايی خود به خانه های گوناگونی داخل ميشود .
از اين خانه ها هفت تايشان از برجستگی ويژه اي برخوردارند و مشهورند به هفت خان .
آتش درون به هر خانه اي که وارد ميشود شما را با دنيايی نو آشنا ميکند .
بزبان ديگر ورود به هر خان برای شما ديدگاهی نو به ارمغان می آورد .
آتش همواره رو به بالا ميرود و اگر با آن همراه شويد شما را به چکاد دانايی و فرهيختگی ميرساند .
همانگونه که پيشتر هم آوردم پاسخ در ويژگی های آتش نهفته است .
از آن به دير مغانم عزيز ميدارند
که آتشی که نميرد هميشه در دل ماست