artabaz هموند بسیار کوشا وضعيت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 73 امتياز: 0 تشکر کرده: 91 تشکر شده 80 بار در 46 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: سه شنبه، 21 مهر ماه ، 1388 21:34:01 موضوع مطلب: ضرب المثلهایی در مورد تورکان در ا
اشتباه نشود این ضرب المثل ها درباره آذری های فهیم و عزیز ایرانی نیست. این ضرب المثل ها به تورکانی اطلاق می شود که بیشتر در ترکیه زندگی می کنند و جد بزرگوار آنها چنگیز خان مغول است. این تورکان، تورکانی هستند که به اشخاصی چون آتیلا، تیمور، چنگیز و سایر ویرانگران افتخار می کنند. آذری های گرامی و عزیزم باز هم می گویم این ضرب المثل ها برای شما نیست. شما جزوی از ملت ایران هستید و همواره در طول تاریخ دین خود را به این آب و خاک ادا نمودید. توجه کنید که تورکان در اروپا چه جنایت ها که نکرده اند که در ضرب المثل های آنها، آن هم ضرب المثل هایی که تنها ویرانگریشان را نمایش می دهد جای گرفته است.
ضرب المثل ها:
Etwas türken -1= به معنای کلک زدن و یا سر کسی را کلاه گذاشتن (آلمانی)
Für einen Türken ist das Stadtinnere ein Gefängnis -2= برای یک ترک شهر مانند یک زندان است (غرض بی تمدن بودن میباشد) (اتریشی)
Fort mit dem Geld, ehe die Türken kommen -3= پولت را خرج کن تا ترکها نیامده اند (غرض: تا کس دیگری سرت را کلاه نگذاشته، پولت را به میل خودت خرج کن) (آلمانی)
Lieber die Grausamkeit der Türken als die Gerechtigkeit der Beduinen -4= وحشی گری ترکان به از عدالت اعراب (آلمانی)
Wohin des Türken Pferd tritt, da hört das Gras auf zu wachsen -5= آنجایی که سم اسب ترکان رفته، دیگر علف نمیروید.(اطریشی)
Des Türken Ehre liegt auf seinem Knie. Wenn er aufsteht, fällt sie herunter -6= شرف ترک روی زانوی اوست، وقتی بایستد شرفش به زمین میافتد. (آلمانی)
Gib einem Kinde, aber versprich ihm nichts, so wenig wie einem Türken -7= به ترک همانند یک بچه اگر چیزی خواست بده ولی به او قول و وعده نده. (سوئیسی)
صحت این ضرب المثلها کافیست آنها را پس از Copy و Paste در Google جستجو کنید.
yazdan جانشین گرداننده تالار وضعيت: آفلاين 23 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 686 امتياز: 1854 تشکر کرده: 974 تشکر شده 700 بار در 418 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 مهر ماه ، 1388 16:08:49 موضوع مطلب:
درود
ارتباز جان
نمی اندیشی که با این کار،بهانه به دست پانترکان برای مظلوم نمایی میدهی؟
گمان نمیکنم با خواندن چهار خطی که در مقدمه این زبانزدها آورده اید،ترک زبانانی که نا آگاه هستند قانع شوند و به یکباره آگاه گردند!
به شما دوست خوبم پیشهاد میکنم که اگر به این زمنیه علاقه دارید درباره چگونگی ترک زبان شدن خطه ی آذرآبادگان،جستارهایی بیاورید و نه این چند زبانزد که آماج نویسنده اش نیز شناخته نیست.
مشتاق بحث با شما هستم.
سپاس _________________ یزدان صفایی-دبیر گروه تاریخ پایگاه پژوهشی هخامنشیان- دبیر گروه زبان و ادب ماهنامه الکترونیکی امردادنامه
artabaz هموند بسیار کوشا وضعيت: آفلاين 11 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 73 امتياز: 0 تشکر کرده: 91 تشکر شده 80 بار در 46 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 مهر ماه ، 1388 23:56:37 موضوع مطلب:
درود بر یزدان گرامیم
فکر نمی کنم مردم بیدار آذرآبادگان این ضرب المثل ها را درباره خودشان بدانند. در این ضرب المثل ها از نژاد تورک سخن رفته! نه از مردم تورک زبان. اگر هم قرار باشد منظورشان آذری های ایران باشد آنها را ایرانی خطاب می کردند نه تورک.
چه بهانه ای؟ این نوشتار چه باشد، چه نباشد پانتورکان همچنان اراجیف خود را به زبان می آورند. در این وبلاگ (http://asarbayghan.blogfa.com) من با یکی از پانتورکان مناظره ای کردم. سعی کردم نهایت ادب و احترام را در قبال نویسنده این وبلاگ داشته باشم. اما این پانتورک عزیز (که به قول خود مثلاً یک هویت طلب ایرانی است) همچنان به بی احترامی های خود ادامه می دهد. پس: چه این نوشتار باشد، چه نباشد او کار خود را خواهد کرد. این ضرب المثل ها را ایرانی ها نگفتند بلکه اروپاییانی گفته اند که وحشی گری تورکان (مغول ها) را در کشورشان دیده اند. پس مطمئن باشید پانتورکان بهانه ای ندارند در این زمینه. حتماً می خواهند بگویند آلمانی ها و اتریشی ها و ... همگی شوونیسم فارس و آریایی اند!!!! نگران چه هستید؟ بهانه ی پانتورکان؟
نمی دانم شما اذری هستید یا نه. اگر نیستید باید این را بدانید که مردم آذرآبادگان دچار این سوتفاهم ها نخواهند شد. آذرآبادگانی ها دو دسته اند: 1- آذری هایی که هویت خود را ایرانی می دانند و درباره ی زبان و تاریخ و ادبیاتشان آگاهند. 2- آذری هایی که هویت خود را در تورکیه و جمهوری باکو یافته اند و به ادبیات مغولیشان افتخار می کنند و چنگیز را پدر خود می دانند. منظورم این است که مابین اینها وجود ندارد. یعنی فرد نا آگاهی که از قوم و نژاد و ادبیات آذری ها آگاه نباشد بسیار بسیار کم است.
در مورد زبان آذربایگانی قطعاً نوشتارهایی را در تالار قرار خواهم داد. منتظر باشید.
کاربرانی که برای این ارسال از artabaz تشکر کرده اند erfan69
atrin هموند کوشا وضعيت: آفلاين 29 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 38 امتياز: 111 تشکر کرده: 39 تشکر شده 66 بار در 31 پست
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1388 00:25:41 موضوع مطلب:
با درود.
من بسیار از ارتباز ارجمند سپاسگزارم که چنین جستار ارزنده ای را پیش آورده تا بیشتر بیاندیشیم.
نخست باید به چکامه ای از حضرت حافظ اشاره کنم.
فغان کاین لولیان شوخ شیرین کار شهر آشوب
چنان بردند صبر از دل که ترکان خوان یغما را
آیا حضرت حافظ هم در اینجا در پی این رفته تا بهانه بدهد بدست پانترک ها؟
پیش از هر چیز باید اشاره کنم که همانگونه که همه نیک می دانیم، نشانه جمع " ها" بیشتر برای غیر جاندار بکار می رود و من به عمد واژه پانترک را با این نشانه جمع بستم.
نمی توان نشانه های تاریخی را نادیده گرفت. امیر تیمور لنگ، بزرگترین لکه ننگ تاریخ را از آن خود دارد. او یک ترک بود. من بر این باورم که می بایستی در برابر پانترکان، همینگونه برخورد کرد. اگر هرچه واپس بنشینیم و بخواهیم به آنها بهانه ندهیم، آنها قدرتمند تر می شوند. پس بر ماست که برای جلوگیری از پیش روی دشمن ترک در فرهنگ و تمدن ما، بدینگونه به آورد آنان برویم.
آنقدر واپس نشستیم که نخست وزیر کشور دست ساز انگلیس، یعنی ترکیه، در صحن سازمان ملل متحد آنگونه فرهنگ ایران را مصادره کرد و بخاطر همین بهانه ندادن ها، هیچ کس در ایران نیامد بطور رسمی اعتراض کند. ما نباید پروانه دهیم که غلامان ترک، اینگونه به پیش روی ادامه دهند.
بر ماست که راه بزرگانی همانند حافظ و عبید زاکانی و نظامی گنجوی و خاقانی شروانی را ادامه دهیم و با ادبیات و با هر وسیله دیگر به نبرد با اینان بپردازیم.
سخنان خود را با سروده ای نغز از نظامی به پایان می برم.
human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 444 امتياز: 974 تشکر کرده: 311 تشکر شده 488 بار در 305 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1388 13:24:24 موضوع مطلب:
با درودی ديگر
ايران سرزمينی فرهنگی است و هر قومی که به آداب و رسوم آن به ويژه نوروز ارج بگذارد و به آن عمل کند ايرانيست .
ترکان عثمانی از ديد من در جايگاه يک پارس ارزشمند هستند ،چرا که سبب گسترش زبان پارسی در امپراتوری گسترده خود گرديدند ،همانگونه گورکانيان هند .
برأی آگاهی دوستان در دربارهای عثمانی و گورکانی زبان پارسی زبان رسمی بوده و بسياری از سلاطين اين دو امپراتوری به پارسی شعر سروده اند .
همانگونه که ميدانيم اين دو امپراتوری بنابر تعريف پان ترکان ،ترک نژاد بوده اند .
سخن پايانی آنکه دوران قوم گرايی ديگر به پايان رسيده و فقط عقب مانده ها بر آن پای ميفشارند .
erfan69 هموند کوشا وضعيت: آفلاين 11 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 242 تشکر کرده: 120 تشکر شده 143 بار در 46 پست
ارسال شده در: جمعه، 24 مهر ماه ، 1388 13:49:10 موضوع مطلب:
درود
هومن فرزانه،همواره سلاطینی که مشاورین ایرانی داشته اند توانسته اند متمدنانه تر رفتار کنند.البته که از نگاهِ فرزانگی حنای قومگرایی رنگی ندارداما باورکنید خیل عظیم ناآگاهان را. و تا ابله در جهان است مفلس درنمی ماند.به نظرم سخن یزدان بسیار عزیز درست است که باید تاریخ و حتا جغرافیای زبان پارسی را معلوم بداریم و دعوت کنیم هم میهنان خویش را به دانستن.همانگونه که پرده های جهل دینی را کنار زده ایم پرده های قومیت و زبان مادری و اشتباهات دردناک تاریکی وتاریخی را نیز کنار بزنیم.و البته نه با فرافکنی و ندیدن واقعیات بلکه شجاعانه نواقص را هم بپذیریم. سپاس .
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1023 بار در 734 پست
ارسال شده در: شنبه، 25 مهر ماه ، 1388 10:23:59 موضوع مطلب:
درود بر ارتیاز سرباز کورش
جشن نوروز پیشینه اش باستانی تر از جمشید است .من در آینده به آن خواهم پرداخت .اما این ایرانیان بودند که پاسدار ان این میراث مینویی شدند. _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
atrin هموند کوشا وضعيت: آفلاين 29 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 38 امتياز: 111 تشکر کرده: 39 تشکر شده 66 بار در 31 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 27 مهر ماه ، 1388 01:34:57 موضوع مطلب:
با درود.
بانو نیلوفر اشاره ای داشتند به کهن تر بودن نوروز از جمشید شاه.
اینگونه که در میتیولوژی ایرانی آمده، جمشید شاه نخستین پادشاهی بود که نوروز را برپا ساخت. و البته کهن تر از جمشید طبق شاهنامه می شود دوران عصر یخبندان.
وی چشم انتظار نوشتار بانو نیلوفر می مانم. باشد که بتوانم بیشتر بیاموزم.
اما در پیرامون نوروز، باید بگویم نوروز میراثی است بشری و متعلق به تمام بشریت. هیچ کس نمی تواند انحصار نوروز را در دست داشته باشد. ولی اگر بنا باشد ترک ها این جشن را از خود بدانند، ما باید نگذاریم این میراث بشری که بازمانده از فرهنگ کهن ایرانی است بدست اغیار مصادره شود.
ذات ترک، ذات غارت و وحشیگری و دزدی است. چه انتظاری از ترک جماعت دارید؟ انتظار تمدن و احترام گذاشتن به داشته های ملت ها؟ آنها حتی رومیان باستان را هم ترک می دانند. در حالی که ترک در اصل آتیلا بود که به لطف هجومش به روم، همواره اینگونه یاد می شود که شرقی های وحشی یا گروهی از وحشیان که از شرق می آمدند، به رهبری آتیلا، خاک روم را ابتدا نا امن و سپس غارت کردند.
ولی در کل، ههمه این سخنان ترک ها برای هویت سازی، برای این است که در عصر حاضر دیده اند مؤلفه ها فرق کرده. دیگر نمی توانند به تیمور افتخار کنند. ولی ما هنوز هم به کوروش بزرگ افتخار می کنیم و مایه سربلندی ما در دنیا است.
لذا در پی هویت سازی برآمده اند و بیشتر این گناه بر دوش خودمان است. ترک ها یک عده متجاوز بودند. چرا باید در ایران می ماندند و ازدواج می کردند و نسل به هم می زدند و دارای دارایی می شدند؟ همان ابتدای درونشد این اقوام بیابانگرد به ایران، اگر از لحاظ نظامی آنها برتری داشتند، جامعه ما باید طردشان می کرد.
niloofarmehrzamin گرداننده تالار گفتمان وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2080 امتياز: 4825 تشکر کرده: 697 تشکر شده 1023 بار در 734 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 27 مهر ماه ، 1388 09:27:05 موضوع مطلب:
درود بر همگی
اگر بخواهید خیلی دانشکیک پاسخ شما رابدهیم کمی باید درنگ کنید اما اگر می خواهید پاسخی کوتاه و بدون سند بدهم هر چه زودتر این کار را خواهم کرد خوب است یک رویه به نام نوروز باز کنیم آنجا با هم گفتمان کنیم .
با سپاس _________________ آباد باش ای ایران ! آزاد باش ای ایران ! از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران !
ASHKAN هموند کوشا وضعيت: آفلاين 1 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 39 امتياز: 91 تشکر کرده: 13 تشکر شده 31 بار در 18 پست
محل سكونت: MARKAZE MAHDE KUROUSH
ارسال شده در: دوشنبه، 27 مهر ماه ، 1388 23:41:38 موضوع مطلب:
ابتدا از تو دوست خوبم ارتباز گرامی سپاس گذاری می کنم بابت این ضرب المثل ها ... شماره ی 4 به دل من نشست ... زیبا بود ...
درباره ی سخن دوست خوب یزدان باید اشاره کنم که یزدان عزیز ... اطمینان داشته باش که مردمانی که با ما در تماس هستیم ... دانا تر از آنچه هستند که فکر می کنیم ...
اگر هم نباشند ما باید به آنها بها دهیم و بحث های این چنینی را باز کنیم تا کنجکاو بشوند تا بدانند معنی حرف ما چیست پس در کار ارتباز ایرادی نمی بینم ... _________________ وبسایت سرزمین ابدی ... برای دیدن نمودن از این وبسایت به لینک زیر مراجعه فرمایید ...