کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 4 خرداد ماه ، 1391

تالار گفتمان هخامنشیان: تالار گفتمان

تالار گفتمان هخامنشیان :: نمايش موضوعات - تعویض هویت

تعویض هویت

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
محل سكونت: تهران

seyghaly
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 931
امتياز: 2934
تشکر کرده: 373
تشکر شده 1071 بار در 606 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 8 مهر ماه ، 1388 01:15:34    موضوع مطلب: تعویض هویت پاسخ همراه با اعلان

در رویا دیدم نماینده ای از غرب برای معامله ای بزرگ با ایران دوستان به ایران آمده بود و من به عنوان نماینده بخشی از ایران دوستان برای آگاهی بیشتر از چون و چرای این معامله به ملاقات آن نماینده رفتم:

1-مرد غربی
2-من

1-ببینید آقای وهومن من یک سری پیشنهاد دارم که میتونه بهتون کمک زیادی کنه تا اینقدر زمان خودتون و ایران دوستان رو نگیرید و زود تر به هدفتون برسید.

2- خیلی جالب هست من تا هم اکنون گمان می کردم شما غربی ها میانه خوبی با ما ندارید،بسیار عالی میشه اگه بتونیم با هم همکاری نزدیک داشته باشیم و مطمئن باشید من و تمامی ایران دوستان در مقابل کاری که برای ما انجام می دهید ... (هرکه به ما شاخه گلی هدیه داد ***ملت ما باغ گلش تحفه داد)

1- ببینید آقای وهومن ، تا جایی که ما غربی ها می دونیم ،ایران دوستان زمان زیادی هست که برای آگاهی مردم ایران درباره پیشینه تاریخ کشورشون و قهرمانان ایران دارن کار میکنن تا بتونن هویت ایرانی ها رو به اونها برگردونن و راه پیشرفت و یکپارچگی فرهنگی رو باز کنن. لازم به توضیح شما هم نیست ،ما خودمون بهتر می دونیم اینجا تو ایران چه خبره.شما ها خیلی کار میکنید و ما می دونیم با امکانات ...

2- بهتره برید سره اصل گفتارتون

1-باشه ، به این فهرست خوب نگاه کنید : رابین هود ، بت من ، سوپر من ، هرکول ، اسکندر ...

2- متوجه منظورتون نمی شم

1- ببینید آقای وهومن به نظر می رسه بشه باهاتون کنار اومد . شما بهتر از من می دونید که بچه های ایرانی از سن پایین با کارتون و فیلم های غربی که ما ساختیم بزرگ شدن و اینقدر خوب کار کردیم که همه سنین قهرمان های ما رو می پسندند ، درسته؟

2- راستش حرفتون کاملا درسته من خودم تا یه زمانی از طرف داران بت من بودم!

1- ( زیر لب : به به ،پس زدیم تو خال )

2- چیزی گفتین؟

1- بله ، گفتم من هم عاشق بت من هستم . ما می خوایم یک لطفی در حق شما ایران دوستان بکنیم و سازمان های بین المللی دیدن که شما نسبت به کاری که انجام می دید ،پاسخ نمی گیرید برای همین گفتن که این فهرست بلند بالا از بزرگان غرب که برای هرکدوم از اونها کلی فیلم و کتاب و ... درست شده رو بیارم پیش شما برای راحتی کار شما اونها رو با بزرگان کشورتون عوض کنم.

2-بله!

1- بله ، ببینید ما تو این بسته پیشنهادی جایگزین های مناسبی برای بزرگان شما کنار گذاشتیم برای مثال : کوروش بزرگ با اسکندر بسیار بسیار بزرگ و کبیر ، سورنا با سوپرمن ، رابین هود با یعقوب لیث ، آرتمیس با دوست دختر مرد عنکبوتی و ...

2- Surprised !

1- خوب نظرتون چیه ؟ من زیاد زمان ندارم باید زود برگردم تا برای مردم ایران و جهان هویت سازی کنم.

2- Surprised

1- باشه دو تا یکی مکنیم ، یک قهرمان از شما دو تا از ما ، خوبه ؟

2- Surprised

1- ای بابا ما همیشه با شما ایرانیا مشکل داشتیم، باشه سه تا ما یکی شما ، خوبه ؟ باور کن دیگه راه نداره ،تازه کلی دوستون داریم وگرنه تا اینجا نمی رسید.

2- آقای ...

1- واستا ، هی چی نگو ، Confused باشه قبول کوروش بزرگ رو بدین ما همشونو می دیم خوبه ؟

*پرسشی دارم ، اگر شما بودید چه میکردید ؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ashegh_baboliha
کاربر تازه وارد

وضعيت: آفلاين
12 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 2
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 8 مهر ماه ، 1388 01:40:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

salam dar morede matlabi ke dar in site omade bayad begam ke hata payambarhaye ololazm ham ghabele taviz ba korosh kabir va daryush kabir nistan che berese be in asami ke gharbiha yad kardand

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان هخامنشیان صفحه اول انجمن -> دیگر ...

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت