ebi_kasra هموند عادی وضعيت: آفلاين 24 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 19 تشکر کرده: 2 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 19:27:05 موضوع مطلب: نژاد سامی یا آریایی - ملیت ابراهی
با درود به دوستان.
بنده در حال مطالعه کتاب مرز مزدایی استاد عطایی فرد بودم که سوالاتی برایم پیش آمد.در برگ 432 این کتاب عنوان شده که "نژاد سامی وجود محققانه ای ندارد و سامی ها هم آریایی هستند".پس با این حساب آیا اعراب هم با ما هم نژادند؟ یا از نژاد دیگری هستند ویا قضیه به گونه ای دیگر است؟
همچنین در همین برگ ابراهیم یک پیامبر ایرانی پنداشته شده. منبع اصلی در مورد ابراهیم پیامبر عمدتا تورات است. در تورات آمده است که ابراهیم با خواهر خود ساره ازدواج میکند و 2 بار هم از خود خوش غیرتی نشان میدهد و از ترس جان خود از ناموسش میگذرد!.ماجرای رها کردن همسر و فرزندش در بیابان خشک و سوزان هم که جای شک ندارد.آیا یک ایرانی ویژگیهای یاد شده را داشته است؟ همچنین میدانیم ادیان ابراهیمی که خود را وامدار ابراهیم میدانند تضادهای بسیاری با فرهنگ و آیین ایرانی دارند.
همچنین پدر ابرهیم یعنی تارح در تورات و آزر در قرآن بت پرست معرفی شده اند.آیا ایرانیان بت پرست بوده اند؟ بسیار از دوستان ممنون میشوم که پاسخ بنده را در این زمینه بدهند چون واقعا چند روز هست که این مساله بدجوری ذهن مرا به خود مشغول کرده است.با سپاس
[b]
آخرين ويرايش توسط ebi_kasra در تاريخ سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 21:05:33; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
Ariyadokht سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 401 امتياز: 1005 تشکر کرده: 522 تشکر شده 289 بار در 185 پست
محل سكونت: ایران زمین
ارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 19:35:54 موضوع مطلب:
با درود بر ابی کسرای گرامی
این پرسش را به بخش کتاب شناخت انتقال خواهم داد زیرا کتابهای استاد گرامی را در آنجا پی میگیریم.
سپاس از شما _________________ همه دنیا تن است و ایران دل
نیست گوینده زین کلام خجل
چون که ایران دل زمین باشد
دل ز تن به بود یقین باشد
Ariyadokht سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 401 امتياز: 1005 تشکر کرده: 522 تشکر شده 289 بار در 185 پست
محل سكونت: ایران زمین
ارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 12:44:45 موضوع مطلب:
درود بر دوست گرامی
کتابهای استاد عطایی فرد را با دقت بخوانید (بویژه پیامبر آریایی) تا از تاریکیهای تاریخ رها شوید. _________________ همه دنیا تن است و ایران دل
نیست گوینده زین کلام خجل
چون که ایران دل زمین باشد
دل ز تن به بود یقین باشد
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 448 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 14:04:01 موضوع مطلب:
جناب ابي كسراي با درود بر شما
شما از داستان ابراهيم پيامبر اشتباه برداشت كردين..
در ضمن شما ميپنداريد صد در صد ايراني ها در گذشته نكوسرشت بودند ؟؟؟شايد ايراني ها از ديدگاه خوي و منش برتر از ديگر ملت ها باشند ولي اين سبب نميشود كه هيچ ايراني در دنيا نبوده و نباشد كه بد سرشت باشد .
و ديگر اينكه من در مورد ايراني بودن ابراهيم پيامبر آگاهي ندارم تنها اين را شنيدم كه شايد آيين در آتش انداختن ايرانيان قديم كه در داستان سياوش آمده با داستان در آتش انداختن ابراهيم پيامبر نسبتي داشته باشد .البته بر درست بودن و نادرست بودن اين موضوع آگاهي ندارم ! _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
ebi_kasra هموند عادی وضعيت: آفلاين 24 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 19 تشکر کرده: 2 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 17 شهريور ماه ، 1389 15:15:25 موضوع مطلب:
parisa-s مي نويسد:
جناب ابي كسراي با درود بر شما
شما از داستان ابراهيم پيامبر اشتباه برداشت كردين..
در ضمن شما ميپنداريد صد در صد ايراني ها در گذشته نكوسرشت بودند ؟؟؟شايد ايراني ها از ديدگاه خوي و منش برتر از ديگر ملت ها باشند ولي اين سبب نميشود كه هيچ ايراني در دنيا نبوده و نباشد كه بد سرشت باشد .
و ديگر اينكه من در مورد ايراني بودن ابراهيم پيامبر آگاهي ندارم تنها اين را شنيدم كه شايد آيين در آتش انداختن ايرانيان قديم كه در داستان سياوش آمده با داستان در آتش انداختن ابراهيم پيامبر نسبتي داشته باشد .البته بر درست بودن و نادرست بودن اين موضوع آگاهي ندارم !
درود بر شما
اولندش همونطور که عرض کردم منبع اصلی در مورد ابراهیم پیامبر کتاب توراته و من از خودم چیزی اضافه نکردم که شما میگی اشتباه برداشت کردم.
_________________ منم فرزند کوروش،برادر کامبوجیه،از خویشان داریوش بزرگ/پس ذاتم آریایی،خونم آریایی،دینم آریایی/ پروردگارا من و تمام دیگر هموندان رانیک بدار
fuzuli هموند کوشا وضعيت: آفلاين 1 دي ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 36 امتياز: 101 تشکر کرده: 15 تشکر شده 6 بار در 5 پست
محل سكونت: ایران
ارسال شده در: دوشنبه، 12 دي ماه ، 1390 01:58:14 موضوع مطلب:
با درود
حضرت ابراهیم خلیل الله در زمان نیرومندترین پادشاه زمان " نمرود ستمگر " شاروکین(سارگون اکدی) زاده شد. او پادشاه بزرگ بود که با ایلامیان جنگید و شکست داد و بخش هایی از خاک آناتولی و لبنان و سوریه را زیر فرمان خود درآورد. او نخستین فرمانروای میان دورود است. در زمان او نژاد عرب سامی بر نژاد سومری پیروز شد. ابراهیم خلیل الله (سلام علی ابراهیم) نیز از سرزمین خود رانده شد.