human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 451 امتياز: 991 تشکر کرده: 312 تشکر شده 496 بار در 311 پست
محل سكونت: iran
ارسال شده در: يكشنبه، 11 دي ماه ، 1390 12:22:53 موضوع مطلب: گردش پانوراميک در پاسارگاد
آرامگاه کوروش در پاسارگاد بر پايه انديشه اي مغانی بنا گرديده است .
شش پلکان که هر کدام نماينده يک چاکرا يا چرخه ميباشند و اتاقک بالای آنها نماينده چاکرای هفتم .
مغ در کيشهای مهر آيينی و زرتشتی به کسی گفته ميشود که توانسته از پلکان آگاهی بالا رفته و به چاکره هفتم يا جايگاه بيداری دست يافته باشد .
و ايرانيان در آن دوران شکوفايی شادمانی و روشنايی ،کوروش را در چنان جايگاهی ميديدند .
اين هم لينک بسيار زيبای گردش پانوراميک در پاسارگاد :
کاربرانی که برای این ارسال از human تشکر کرده اند yazdan, parisa-s, arya
parisa-s سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 1173 تشکر کرده: 448 تشکر شده 439 بار در 238 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 12 دي ماه ، 1390 01:06:05 موضوع مطلب:
درود
اگر این چنین باشد واقعا رویداد جالبی هست .
با توجه به این که عدد هفت در بیشتر ادیان و ملل بسیار مقدس شمرده میشود و در اسطوره ها ، فرهنگ و کیش پارسی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است ، خیلی مشتاقم بدانم واقعا فلسفه ی عدد هفت چیست ؟ خاستگاه تقدس این عدد از کجاست ؟؟ چون به جرات میشود گفت این عدد در همه ی ملل ها نفوذ کرده ، حتی در دین اسلام از جایگاه ویژه ای برخورداره ...
گمان میکنم تقدسش بسیار پیش تر از کیش زرتشتی باشد ! و قدمتی بیشتر داشته باشد .
جناب هومن ، اگر در این زمینه آگاهی دارید خواهش مندم بازگو کنید .
سپاس از شما _________________ ايران من
با آن همه ستم هايي كه در خاكت نفوذ كرده
و تو را با بي رحمي خفه ميكند
من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....
کاربرانی که برای این ارسال از parisa-s تشکر کرده اند arya
human سر دبیر کارگروه ها وضعيت: آفلاين 5 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 451 امتياز: 991 تشکر کرده: 312 تشکر شده 496 بار در 311 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 12 دي ماه ، 1390 01:53:27 موضوع مطلب:
با درود
پريسا بانو ،نقشه راه آگاهی يا عرفان در همه کيشهای وديک مانند هندوييسم ،بوديسم ،ميتراييسم يا مهر آيينی و زرتشت که ويژه اقوام هند ،ايرانی و اروپاييست ،تا اندازه زيادی يکسان ميباشد .
در همه آنها اين چرخه ها يا چاکره های هفتگانه ،شناخته شده هستند .
هر چند شمار چاکره ها بسيار بيشترند ،اما هفت تای آنها از ارزش بالاتری برخوردارند و برأی دريافت بهتر ،خواندن جستار رده فرهنگی را به شما پيشنهاد ميکنم .